- 23 Eylül 2013
- 26.308
- 55.037
- 798
valla mı nerdeydın sen gelır alırım baksonra bıze lazımdı deme
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla mı nerdeydın sen gelır alırım baksonra bıze lazımdı deme
![]()
Konyadayım canım. Al kız ne güzel yuvaları olur. Emiyorlar daha. Kaç ay emiyorlar acaba kedilervalla mı nerdeydın sen gelır alırım baksonra bıze lazımdı deme
![]()
en güzeli :)
bir de kafes temizliği çıktı başıma, civcivi de yıkadım :)
Ben de kedileri yıkamıştım bi ara onlar da yıkanmazmışCivciv yıkanmaz :)
çabuk hasta olurlar ve kendi yağları koruyucudur.
uyurken yanına küçük şişe sıcak su koyarsan hem üzülmez hemde sıcacık uyur :)
hem de şampuanla baya aklayıp paklamıştım 
Ben de kedileri yıkamıştım bi ara onlar da yıkanmazmışhem de şampuanla baya aklayıp paklamıştım
![]()
yalnız farkettim de topikçe elimize ne geçerse yıkıyoruz
![]()
Çocuklar oynuyor ya temiz olsun demiştimköpürte köpürte yıkadın demek ayy anka ya![]()
yalnız farkettim de topikçe elimize ne geçerse yıkıyoruz
![]()
2 ay emıyolaar genelde ama konya da uzak bana ya tee bursadan kalkıp nası gelemKonyadayım canım. Al kız ne güzel yuvaları olur. Emiyorlar daha. Kaç ay emiyorlar acaba kediler![]()
ne güzel ne güzel :)kürk mantolu madonna benim yazı dilimi değiştirdi yahu![]()
kızım bulaşık elleriyle civcivi tutunca alacalı bulacalı oldu yavrucak, mecbur yıkadımCivciv yıkanmaz :)
çabuk hasta olurlar ve kendi yağları koruyucudur.
uyurken yanına küçük şişe sıcak su koyarsan hem üzülmez hemde sıcacık uyur :)
kediler sudan nefret eder diye biliyorum :)Ben de kedileri yıkamıştım bi ara onlar da yıkanmazmışhem de şampuanla baya aklayıp paklamıştım
![]()
kızım bulaşık elleriyle civcivi tutunca alacalı bulacalı oldu yavrucak, mecbur yıkadım
gerçi her türlü yıkardım da hemen değil, biraz daha büyümesini beklerdim
kediler sudan nefret eder diye biliyorum :)
Kedi suyu sevmez ama yıkanabilir diye biliyorum ben, civciv yıkanmaz ama ölürBen de kedileri yıkamıştım bi ara onlar da yıkanmazmışhem de şampuanla baya aklayıp paklamıştım
![]()
Kedi suyu sevmez ama yıkanabilir diye biliyorum ben, civciv yıkanmaz ama ölür![]()
evde bakılıyorsa yıkanabilir :)
anka hızını alamamış :)
ölmedi ama şükürKedi suyu sevmez ama yıkanabilir diye biliyorum ben, civciv yıkanmaz ama ölür![]()
sokak kedisi benimkiler. Benim kız eline geçirdi mi mahvediyor haycancağızları evde bakamıyorum
![]()