• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayy koptum gene gülmekten yaa :KK70:
Benim mutfakta çok bi alet edavat olmadığı için cidden çok dağılmaz
1 tane pilav tenceresi
1 tane çorba küçük
1 tane çorba büyük
1 tane tavam var
Bol bol yetio bana :)
12 kişilik yemek takımı ve Çatak kaşık takımı aldım hem misafire hem kendimize kullanıyoruz evimde misafir için bi şey tutmayı sevmiyorum
Tapirlara gelince anka acaba kullanmadıklarini satsan mı en azından yer açılır az
Mia her gün ufak ufak yer mi duzenlesek görev olarak yazsak sana soruyorum çünkü topik sahibi olarak bizi yönlendir 😂
Düşünüyorum ama kullanmadığım yok ki 🤷‍♀️

Ayy koptum gene gülmekten yaa :KK70:
Benim mutfakta çok bi alet edavat olmadığı için cidden çok dağılmaz
1 tane pilav tenceresi
1 tane çorba küçük
1 tane çorba büyük
1 tane tavam var
Bol bol yetio bana :)
12 kişilik yemek takımı ve Çatak kaşık takımı aldım hem misafire hem kendimize kullanıyoruz evimde misafir için bi şey tutmayı sevmiyorum
Tapirlara gelince anka acaba kullanmadıklarini satsan mı en azından yer açılır az
Mia her gün ufak ufak yer mi duzenlesek görev olarak yazsak sana soruyorum çünkü topik sahibi olarak bizi yönlendir 😂

Önceden yorgun anneanne yorgun anneanne görev veriyordu hepte yapmadığım yerlerden çıkıyordu :KK70:
Şimdi günlük sırayla herkes görev versin mi ? çok yorucu olmadan mağlum ramazan ayı...

Elecdanın askıları 42 cm miş ama bizim vestiyer 32 cm. Tamam kabul ettim artık bizim vestiyere askı imkansız 😂elecdayı ve vestiyerini rahat bırakıyorum 😂yoksa benim yüzümden resim eklemeyecek bi daha 😂

Back
X