• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rabbim gönlüne göre versin canım.
BEnim de hedefimde 4+1 ev vardı.
Ama geçen gün villa gördüm çok hoşuma gitti. Kenarda 3600 TL m var olur mu bence olur😂
olur olur canım en azından pesınatı tamamlasan taksıtlı alırsın Allah gonlune gore ev versın sana :)

Amin canım :)
Ben eşime sormadan atıyorum ona kalsa hepsini kullanıyor.
eskileri iş yaparken giyecekmiş diye evi dolduruyor.
şimdi 2 iş ayakkabısı 1 spor 1 botu kaldı.
klasik alması gerekiyor.
önceden olsa alırdım da hiç umursamıyorum artık :)
Ay bilmem haberi olmadan atsam kizar mi bi sey der mi, belli olmaz :)) kenara ayirdim sunlara bir bak diye, hala bakmadi duruyor öyle 3 gündür :( huyu böyle, zorlasam bile yapmiyor bi seyleri. Galiba dedigin gibi atsam, ders olsa daha iyi olabilir belki :D

Ay bilmem haberi olmadan atsam kizar mi bi sey der mi, belli olmaz :)) kenara ayirdim sunlara bir bak diye, hala bakmadi duruyor öyle 3 gündür :KK43: huyu böyle, zorlasam bile yapmiyor bi seyleri. Galiba dedigin gibi atsam, ders olsa daha iyi olabilir belki :KK70:

Ben eşimle temizlik yüzünden tartışmıştım ilk zamanlar
o günden sonra dolaplarını canım isterse düzenlerim
ütüsünü canım isterse yaparım.
bir eşyası dağınıksa atarım.
o yüzden attıysam atmışımdır o kadar :)

BEn de çocukların kıyafetlerini ayırdım bi sürü bi sürü 😂
He onu da temizlik arasinda yapmistim :)
Bi camlari biraktim, yağmurdan etkilenmesin diye bayramdan önce silecegim. Bayram yagmurlu olursa yapacak bir sey yok, kismet herkesinki islanir :))

Ben eşimle temizlik yüzünden tartışmıştım ilk zamanlar
o günden sonra dolaplarını canım isterse düzenlerim
ütüsünü canım isterse yaparım.
bir eşyası dağınıksa atarım.
o yüzden attıysam atmışımdır o kadar :)
Dolap olayina ben de girmiyorum, onceki gun dolabina baktim, "ellemiyorum kendi pisliginde bogul" deyip kapattim :D

Back
X