• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sahurdan sonra çok yaptım. Az sonra oğlan okula gitsin tekrar başlayacağım. Banyoyu yıkayacağım eşim yıkayacaktı kıyamadım oruç tutuyor iftardan sonra halsiz oluyor zaten ben yaparım dedim. Banyoda bizim plastik paspas gibi bişey var halı almam lazım oraya. Yıkaması zor oluyor bu şekilde.

Yaaa gelsen keşke 😍😍😍 Ne çok sevinirim😍😍😍

Canım yine denk gelirse geleceğim :)

Sahurdan sonra çok yaptım. Az sonra oğlan okula gitsin tekrar başlayacağım. Banyoyu yıkayacağım eşim yıkayacaktı kıyamadım oruç tutuyor iftardan sonra halsiz oluyor zaten ben yaparım dedim. Banyoda bizim plastik paspas gibi bişey var halı almam lazım oraya. Yıkaması zor oluyor bu şekilde.

Kaydırmaz kilimler oluyor tavsiye ederim baya kullanışlı.

Minimal yaşam adına, kullanmadığım tüm ojeleri (yaklaşık 40-50 tane :olamaz:) kuzenime vermek üzere ayırdım.

Ayrıca banyo dolabına göz atıp kullanmadığım krem, vakti dolan ürünleri atmak ilk amacım.
hadı bı cekmece kardasın :D :D alan acılmıs sana oh rahatlamıssım

Kaydırmaz kilimler oluyor tavsiye ederim baya kullanışlı.
kaydırmazlar altı hava almayan oldugu ıcın altı ıslak kalabılıyor bence banyoda pamuklu halı kullanılmalı bızım cok fazla ıslanıyor pamuklu hızlı kuruyor ve sık sık yıkayıp yenılerıyle degıstırebılıyorum

kaydırmazlar altı hava almayan oldugu ıcın altı ıslak kalabılıyor bence banyoda pamuklu halı kullanılmalı bızım cok fazla ıslanıyor pamuklu hızlı kuruyor ve sık sık yıkayıp yenılerıyle degıstırebılıyorum

bu bahsettiğim tamamen silikonlu değil nokta nokta şeklinde.
kaymaz çorap altı gibi düşün :)
Birde ben bunu lavabo önünde kullanıyorum
ıslanmıyor benimki

IMG_20190514_132744.webp

Size haftalık planımı paylaşayım.
Şuan evde olağan üstü temizlik olduğundan.
yanına başka bir aktivite eklemedim.
sonra ki haftaya daha güzel planlar yapacağım.
planımı uyguladıysam yanına tik atıyorum
yapmadıysam çarpı işaretliyorum ve bu hafta içinde mutlaka yapmaya çalışıyorum.

aynı dertten muzdaribim. istediğim gibi hem uygun fiyatlı hem pamuklu bulamadım.

Back
X