Dün bende evi topladım, süpürdüm sildim. mutfağı kaç kez topladım bilmiyorum. sonra 2 çocukla duşa girdik. akşam yemeği çocukları doyur mutfağı topla, büyüğün ödevi, kitabı derken başka hiç bi iş yapamadım.

bugün küçüğü kontrole götüreceğim sağlık ocağına, 9 aylık oldu bile. sonrasında toz alıp wc/banyo yapmam lazım. gözümde büyümüyor aslında ama inanın vakit yok. hep bi koşturmaca hali.

Dün bende evi topladım, süpürdüm sildim. mutfağı kaç kez topladım bilmiyorum. sonra 2 çocukla duşa girdik. akşam yemeği çocukları doyur mutfağı topla, büyüğün ödevi, kitabı derken başka hiç bi iş yapamadım.

bugün küçüğü kontrole götüreceğim sağlık ocağına, 9 aylık oldu bile. sonrasında toz alıp wc/banyo yapmam lazım. gözümde büyümüyor aslında ama inanın vakit yok. hep bi koşturmaca hali.

Aynen yapsan 10-15 sürüyor.
yapmasan çıkılmaz hal alıyor.
fırsat buldukça yap kendini çok zorlama.

Aynen yapsan 10-15 sürüyor.
yapmasan çıkılmaz hal alıyor.
fırsat buldukça yap kendini çok zorlama.
eve gidince küçük hem oyun hem emmek istiyor, yemek yapmak lazım, büyük desen konuşup bişiler yapmazsam ya sıkıldım diye ağlıyor ya da telefon elinden düşmüyor. eskiden hepsi uyuyunca yapıyodum ama şimdi bende yorgun düşüyorum. hızlıca yapıp oynamaya devam edip aralara sıkıştırarak halledeyim inşallah.

Part time öğretmenlik dediğin nedir özel bi kurumda mi? Özel gün fotocucu doğumlara da giriyor musun peki? İmkanın varmış alsana parayı ne için biriktiriyorsun ev almak için mi?

Ben hollandada yasiyorum. Burda egitim sistemi cok degisik. Ben pedagoji okudum.
Calistigim okulda haftanin bir gunu yuksek zekali cocuklara ozel ders veriyorum.
Diger iki gunude tam tersi biraz ogrenme zorlugu cekenlere extra destek veriyorum.
Bunuda genelde kucuk gruplarda yapiyorum, odama cocuklar gelip gidiyor.
Onlari beklerken bazen cok bos vaktim oluyor, forume takilabiliyorum simdi oldugu gibi.
Yasadigim ulkede en buyuk dezavantaji ogretmenmaasinin asgari ucrete cok yakin olmasi.
Bu yuzden iki yildir ara ara grev yapiyor ogretmenler. Inanilmaz bir ogretmen acigi var.
Amsterdamda bir kac ay once sirf bu yuzden bir okul kapanmak zorunda kaldi.
Kimse fulltime calismak istemiyor, ne emeginin hakkini alabildigi icin, birde is yuku agir.
Ozel cocuklar eskiden ozel okullara daha kolay gidiyordu simdi oyle degil.
Ayni seviyede ders veremiyorsun bazen cunku sinifin bir kismi ozel oldugu icin biraz geriden geliyor vs.
Umarim biraz aciklayabilmisimdir. Biraz burda durumlar karisik.

Ben hollandada yasiyorum. Burda egitim sistemi cok degisik. Ben pedagoji okudum.
Calistigim okulda haftanin bir gunu yuksek zekali cocuklara ozel ders veriyorum.
Diger iki gunude tam tersi biraz ogrenme zorlugu cekenlere extra destek veriyorum.
Bunuda genelde kucuk gruplarda yapiyorum, odama cocuklar gelip gidiyor.
Onlari beklerken bazen cok bos vaktim oluyor, forume takilabiliyorum simdi oldugu gibi.
Yasadigim ulkede en buyuk dezavantaji ogretmenmaasinin asgari ucrete cok yakin olmasi.
Bu yuzden iki yildir ara ara grev yapiyor ogretmenler. Inanilmaz bir ogretmen acigi var.
Amsterdamda bir kac ay once sirf bu yuzden bir okul kapanmak zorunda kaldi.
Kimse fulltime calismak istemiyor, ne emeginin hakkini alabildigi icin, birde is yuku agir.
Ozel cocuklar eskiden ozel okullara daha kolay gidiyordu simdi oyle degil.
Ayni seviyede ders veremiyorsun bazen cunku sinifin bir kismi ozel oldugu icin biraz geriden geliyor vs.
Umarim biraz aciklayabilmisimdir. Biraz burda durumlar karisik.
Baya karışıkmis valla Allah yardımcın olsun canım.

Baya karışıkmis valla Allah yardımcın olsun canım.

Amin canim, Fotografciliga gelincede dogum haric, yenidogan, dogumgunu, nisan, kina dugun cekimleri aklina gelebilir.
Yasadigim ulkede doktorlar komplikasyon olmadigi surece sezeryan yapmiyolar. Herkes normal dogum yapiyor.
Normal dogumlada fotografcilik zor olur bazilarinin dogumu 2 gun bile surebiliyor.

Bazi gurbetciler gercekten cok tuhaf olabiliyor :KK53:

ablam hep tuhaftı neyse onu yargılamıyorum tabi :)
Herkes kendi dünyasında mutlu olsun.
Dün frida kahlonun bir sözünü okudum.
"ben sizin ne istediğini bilmeyen yanlarınızla savaşamam."
O yüzden haklı veya haksız olmak bazen bir anlam ifade etmiyor.

Ardiye alanlarımı düşünüyorum da
ütü masam var
ütü
süpürge
kızımın ek yatak parçaları
balkon minderleri
kızımın küçülen kıyafetleri
yedek yorgan ve battaniyeler
oyuncaklar
bavul
tadilat kutusu
elektronik kablo vs kutusu
hepsini kullanmadığım odaya çıkarıcam ne kadar yer kaplıyorlar görmem lazım.

Back
X