- 23 Eylül 2013
- 25.657
- 53.225
- 798
CKbeautyandsheer
Anka geçmiş olsun kızlar
Mia- söze bayıldım, gerçekten öyle oğlumun bile ne istediğini bilmediğindeki ağlamasına katlanamıyorum
![]()
Doğru diyosun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CKbeautyandsheer
Anka geçmiş olsun kızlar
Mia- söze bayıldım, gerçekten öyle oğlumun bile ne istediğini bilmediğindeki ağlamasına katlanamıyorum
![]()
Evde kesinlikle elektrik süpürgesi, bavullar, çamaşır askısı, ütü masası için yer olmalı, ne var küçük bi kiler yapsalar. Benim de gözüme batıyor nereye koysam acaba diye düşünüyorum.Ardiye alanlarımı düşünüyorum da
ütü masam var
ütü
süpürge
kızımın ek yatak parçaları
balkon minderleri
kızımın küçülen kıyafetleri
yedek yorgan ve battaniyeler
oyuncaklar
bavul
tadilat kutusu
elektronik kablo vs kutusu
hepsini kullanmadığım odaya çıkarıcam ne kadar yer kaplıyorlar görmem lazım.
Geçen dekorasyon dedin...Doğru diyosun![]()
benim evimde var kiler. ama beyinsiz usta kapıyı içeri doğru açılır yapmış. içine bi şey koyamıyorduk.Evde kesinlikle elektrik süpürgesi, bavullar, çamaşır askısı, ütü masası için yer olmalı, ne var küçük bi kiler yapsalar. Benim de gözüme batıyor nereye koysam acaba diye düşünüyorum.
Ne güzelmiş burda sezeryan olmak istiyorum deyince doktorlar hemen tamam diyor zaten. Daha kolaylarina geliyor.Amin canim, Fotografciliga gelincede dogum haric, yenidogan, dogumgunu, nisan, kina dugun cekimleri aklina gelebilir.
Yasadigim ulkede doktorlar komplikasyon olmadigi surece sezeryan yapmiyolar. Herkes normal dogum yapiyor.
Normal dogumlada fotografcilik zor olur bazilarinin dogumu 2 gun bile surebiliyor.
Yaa ne güzel yapmışsın, güle güle kullan canım.benim evimde var kiler. ama beyinsiz usta kapıyı içeri doğru açılır yapmış. içine bi şey koyamıyorduk.
muhteşem çözümlerim devreye girdi ve, kapıyı çıkartıp, yerine dolap kapağı yaptırdım. ve içine raf monte ettirdim. Mis oldu mis. elime ne geçerse oraya atıveriyorum :)
Depo yerim var ama orayı giyinme bölümü yapacağımEvde kesinlikle elektrik süpürgesi, bavullar, çamaşır askısı, ütü masası için yer olmalı, ne var küçük bi kiler yapsalar. Benim de gözüme batıyor nereye koysam acaba diye düşünüyorum.
Geçen dekorasyon dedin...
benim dekorasyon bildiğin klasik anne evi gibi.
Ya naapsam da şöyle içime sinse...
Salon
-krem koltuk-kolları kahve
-halılarım krem kahve dalgalı shaggy halı
-tv sehpası+konsol kahve
-parkeler kızıl
-perdeler tül
-güneşlik olarak da düz stor.
Eki Görüntüle 2549609
Bir ara bende böyle plan yapıp aksatmadan uyguluyordum, gerçekten işe yaramıştı. Ben hem cumartesi hem pazarı boş bırakıyordum ama, böylece hafta sonu evdeyken hiç evi işi yapmayıp tamamen kendimize ayırıyorduk. Ama o zamanlar çocuk tekti tabi.
gel görGörmem lazım :)
sen mutfağımı görsenbabaanne evi gibi
Evet orayı biraz abartmışKadının aylık yaptığı işleri ben bahardan bahara yapıyorum![]()
Ben de buhar tutuyorum tertemiz oluyorDiş fırçasıyla pimapen temizlemek nedir yahu.
O buharlı makinelerden mi var sende?Ben de buhar tutuyorum tertemiz oluyor![]()
Merhaba arkadaşlar;
Tatilde bir anlık sinirle, telefondan facebook, instagram ve youtube programlarını sildim. Sadece tablet üzerinden erişim yapabiliyorum youtube için. Bir de tabletten oyun oynuyorum.
Yoksunluk krizi gibi açıyorum telefonu aranıp aranıp geri kapatıyorum. Telefonun şarjı baya yetişmeye başladı. Çocuğuma zaman ayırabiliyorum. Baya baya bağımlı olmuşum meğer bu alete. Eğer buna alışabilirsem benim için yılın en güzel minimalizm atağı olacak.
Sevgiler :)