selam güzellerrrrr :KK200:
perdeler şöyle oldu

Eklentiler

• WhatsApp Image 2019-10-30 at 09.58.47.webp
    WhatsApp Image 2019-10-30 at 09.58.47.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 98
  • WhatsApp Image 2019-10-30 at 09.58.46 (1).webp
    WhatsApp Image 2019-10-30 at 09.58.46 (1).webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 87
  • WhatsApp Image 2019-10-30 at 09.58.46.webp
    WhatsApp Image 2019-10-30 at 09.58.46.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 89
  • WhatsApp Image 2019-10-30 at 10.57.21.webp
    WhatsApp Image 2019-10-30 at 10.57.21.webp
    120,3 KB · Görüntüleme: 84
Tavuklu mantarlı sote yaptım yarın için. Yeminle sırtım koptu hiç Bi işi doğru düzgün yapamaz oldum hoş yemek dışında evde Bi şeye karışmıyorum fakat Bi yemek yaparken bile her yerim ağrıyor.neyse iki gün yeriz artık. Dışarıdan yemek yememek icin ayrıca özen gösteriyorum ama baya zorlanıyorum..

Tavuklu mantarlı sote yaptım yarın için. Yeminle sırtım koptu hiç Bi işi doğru düzgün yapamaz oldum hoş yemek dışında evde Bi şeye karışmıyorum fakat Bi yemek yaparken bile her yerim ağrıyor.neyse iki gün yeriz artık. Dışarıdan yemek yememek icin ayrıca özen gösteriyorum ama baya zorlanıyorum..
Mantar da tavuk da tekrar ısıtılmaması gereken yemekler canım:(

Selam kızlar bugün yazlık kışlık yaptımmmm ve hemen elden çıkardıklarımı yazıyorum

Benim

4 tane tunik
5 tane ceket
3 tane hırka
2 tane kot
2 tane alt eşofman

Eşimin
3 tane alt eşofman
4 tane kazak
2 tane gömlek
1 pantolon
1 ayakkabı

Kızımın
1 ayakkabı

1 tane tencere

Ohhhh ya çok rahatladım😂😂😂

Kızlar bu arada yatakodama çok güneş geliyordu tül perdem resmen erimiş 2 tane tül perde çöp oldu😩😩😩

Daha sırada mutfak var ordan da eleyince yazarım😘😘😘

Selam kızlar bugün yazlık kışlık yaptımmmm ve hemen elden çıkardıklarımı yazıyorum

Benim

4 tane tunik
5 tane ceket
3 tane hırka
2 tane kot
2 tane alt eşofman

Eşimin
3 tane alt eşofman
4 tane kazak
2 tane gömlek
1 pantolon
1 ayakkabı

Kızımın
1 ayakkabı

1 tane tencere

Ohhhh ya çok rahatladım😂😂😂

Kızlar bu arada yatakodama çok güneş geliyordu tül perdem resmen erimiş 2 tane tül perde çöp oldu😩😩😩

Daha sırada mutfak var ordan da eleyince yazarım😘😘😘

Oh mis eline sağlık
Tül perden için üzülme yeterince kullanmışsın vedalaşma zamanınız gelmiş bile.

Günaydınlar
Dün planladığım işlerin çoğunu yaptım
eylülün kıyafetlerinden 4-5 parça verilmek üzere ayırdım
kalanların çoğu önümüzdeki yazda giyebilecek beden de yani inş olur :KK51:

Bugün yine yemek yapılacak
kuruyan çamaşırlar katlanacak
portmanto düzenlenecek
evin dağınıklığı toplanacak

bende dün tozu alabildim, çorba yaptım, wc tamam. banyo ve nevresimler, katlanacak azıcık çamaşır beni bekler.

Günaydınlar 😘
Yine yoğun geçiyor hafta, her gün bir şeyler çıkıyor eve geç gidiyorum bugün de pilates var, aslında gitmek istemiyorum ama belki kilo alımımı yavaşlatır umuduyla gideyim diyorum :KK48:

Salı günü tatilde ütüler vardı onları yapıp yerleştirdim iyi oldu, evi toparladım, yemek yaptım, dün iş yapamadım sadece eve gidip banyo yapıp yattım baya geçti saat çünkü

Bugün de eve gidince biraz temizlik yapmamız lazım eşimle o süpürse silse, ben toz alıp tuvalet banyo yıkasam süper olacak, hafta sonu anneler gelecek cuma okul çıkışı yemek yapmam lazım çünkü, her hafta bir koşuşturmayla geçiyor nasıl olduğunu anlamadan, biraz durup dinlenmeye ihtiyacım var artık

Bugün okula gelirken bir poşet daha getirdim, resim atölyesi için kullan at tarzı örtü vardı onlardan getirdim, bir de çok yara bandı vardı ecza dolabına koyalım dedim, evden bir şeyler çıkmış oldu :KK49:

Back
X