Benim evde de tek tukler kalınca sinir oluyorum gerçekten bardaklarda..ama atmaya da kıyamıyorum bazen cimriligim tutuyor niyeyse sonuçta ben kullanıyorum kimse görmüyor :) ama gaza geldim Bi ayarlama cekicem. Kupa fazla bende de.

Iste bana iyi hissetirmiyor, elim de gitmiyor kullanmaya
Zaten son dönemde ne varsa cöpe atmak istiyorum
Carsaflara kadar
bilmiyorum neden böyle oldu, eskiden cöpcüydüm bildigin

Iste bana iyi hissetirmiyor, elim de gitmiyor kullanmaya
Zaten son dönemde ne varsa cöpe atmak istiyorum
Carsaflara kadar
bilmiyorum neden böyle oldu, eskiden cöpcüydüm bildigin

Önceden olsa sevdiğim kıyafetleri giymeye kıyamaz sonrada modası geçerdi
pijama tak alırdım özenerek annem çeyizine koy derdi ne alakaysa
artık aldığımı sürekli giyiyorum eskiyeni atıyorum/veriyorum
hayat kısa.

Benim evde de tek tukler kalınca sinir oluyorum gerçekten bardaklarda..ama atmaya da kıyamıyorum bazen cimriligim tutuyor niyeyse sonuçta ben kullanıyorum kimse görmüyor :) ama gaza geldim Bi ayarlama cekicem. Kupa fazla bende de.

Büyük kupalarda farklı bardakları seviyorum da
çay bardaklarında ki uyumsuzluğu hiç sevmiyorum.

Büyük kupalarda farklı bardakları seviyorum da
çay bardaklarında ki uyumsuzluğu hiç sevmiyorum.
Hepimiz gidince bardaklara bakalım bence gerçi benim Bi dolapta hepsi var az ama olsun bakayım bakalım.
Mesela 12 çay bardağım var başka yok.

Hepimiz gidince bardaklara bakalım bence gerçi benim Bi dolapta hepsi var az ama olsun bakayım bakalım.
Mesela 12 çay bardağım var başka yok.
Benim çok bardağım var ama kullanılıyor diye bekliyor, birkaç kupadan yıpranan var onları elden çıkarayım en iyisi, kaç tane ayırsam kardır :bicak:

Wowww süpersin valla benim daha fazla sanırım.
su bardakları kirlendiğinde kupayla su içiyoruz
çay bardağını artık sadece misafirlere ayırmış durumdayız büyük bardaklara alıştık
kızımın sevdiği 1 bardak var onu kullanır hep
toplu misafirim geldiğinde hazır ayran alıyorum (çok yadırganmıştım bu konuda :KK70: )
misafir terliği bulundurmuyorum mesela
misafir havlusu kavramıda yok evimizde
yani biraz alışılmışın dışında yaşam tarzımız var :)

su bardakları kirlendiğinde kupayla su içiyoruz
çay bardağını artık sadece misafirlere ayırmış durumdayız büyük bardaklara alıştık
kızımın sevdiği 1 bardak var onu kullanır hep
toplu misafirim geldiğinde hazır ayran alıyorum (çok yadırganmıştım bu konuda :KK70: )
misafir terliği bulundurmuyorum mesela
misafir havlusu kavramıda yok evimizde
yani biraz alışılmışın dışında yaşam tarzımız var :)
Misafir havlusu bende de yok aynıyız
Misafir terliği bizde var galiba 3 çift erkek terliği var 3 çift de bayan terliği. Ama ben mesela benim terlikler kötü olunca misafir terliğini kullanıyorum misafire gidip yeni alıyorum. Ama evde vermeye terlik illa ki ihtiyaç oluyor. Misafire özel yapılan şeyleri bende anlamıyorum.

Misafir havlusu bende de yok aynıyız
Misafir terliği bizde var galiba 3 çift erkek terliği var 3 çift de bayan terliği. Ama ben mesela benim terlikler kötü olunca misafir terliğini kullanıyorum misafire gidip yeni alıyorum. Ama evde vermeye terlik illa ki ihtiyaç oluyor. Misafire özel yapılan şeyleri bende anlamıyorum.

Tabi ki de canım herkesin bakış açısı farklı.
önemli olan misafirle nasıl vakit geçirdiğim.
birde servis ettiğim tatlara ve sunuma dikkat ederim.
belirli bir menü oluştururum o yüzden dengeli ve kaliteli olmalı.

Önümüzdeki hafta 20-25 kişilik (çocukları saymadım) misafirim var mesela. 18 adet Çay bardağım var. Bi de yemek takımının 12li çay setini çıkaracağım. Öylece idare edicez artık. Benim her sene 1-2 kez böyle toplu misafirim oluyor. Kuzenler buluşması, arkadaş oturması vs. İşte burda da her evin ayrı dengesi vardır giriyor işin içine.

Önümüzdeki hafta 20-25 kişilik (çocukları saymadım) misafirim var mesela. 18 adet Çay bardağım var. Bi de yemek takımının 12li çay setini çıkaracağım. Öylece idare edicez artık. Benim her sene 1-2 kez böyle toplu misafirim oluyor. Kuzenler buluşması, arkadaş oturması vs. İşte burda da her evin ayrı dengesi vardır giriyor işin içine.

Aynen her evin farklı ihtiyaçları var.

Hemen toplasan canım oda oda biter bence. Ben her gün 1 oda toplama olayını çok seviyorum mesela. Çünkü 9 zaman hem iş yapmamış psikolojisinde oluyorum hemde o odayı detaylı toplamış oluyorum.
temizliyorum topluyorum
çocuk dagilmaz mi:)
bide bi tarafa bakiyorum kirleniyor resmen.
misafir de evi gözetiyor iyice.. en çok mutfaga didikliyor.
kirli mi temiz mi..

böle bi misafir tanidim.
bide kaynanam evi hoş tut der.. kendilerin evi temiz titiz...
benim ev babaane evi gibi eski modern ..:olamaz:

temizliyorum topluyorum
çocuk dagilmaz mi:)
bide bi tarafa bakiyorum kirleniyor resmen.
misafir de evi gözetiyor iyice.. en çok mutfaga didikliyor.
kirli mi temiz mi..

böle bi misafir tanidim.
bide kaynanam evi hoş tut der.. kendilerin evi temiz titiz...
benim ev babaane evi gibi eski modern ..:olamaz:
Yeminle eski evlerde ve eski eşyalarda kime gitsem daha huzurlu Bi hissiyat hissediyorum. Bütün yeni evler birbirinin aynısı kopyası ama eski evler öyle mi ya. Babane evi candır be niye öyle diyorsun :)
Misafir temizliğime değil hoş sohbetime gelsin. Çocuklu evlerde çok çok normal zaten dağılması pislenmesi. Bizim bicirik da 3 ay sonra gelince bende aklımı sasiracam artık :)

Back
X