inegöldeki koltuklar sağlam olmuyo.:KK43:
getirince çizgiliyor.
annemlerin koltuklari da inegöldendi. en kısa zamanda eskidi.:KK43:

Annemler kullanıyor baya sağlam.
Tüm Türkiye'nin %80 ürünleri İnegöl'den veya Ankara'dan çıkar
benim yatak odam ve oturma odam da İnegöl çıkışlı ama Eskişehir'den aldık
masam Ankara'dan gidipte seçmiştim.
O ürünü yapan firmada problem vardır kumaşı ve süngeri kaliteli kullanmamıştır.

bende dün yattım da yattım akşamları tv izlemek dışında bi aktivite bulamıyorum ama 2 ay sonra zaten hiç zamanım olmucak o yüzden az keyfini süreyim derdindeyim sanırım.son 8 haftam iş yerinde inşallah :)
sonrası evdeyim zaten doğumda gelmiş oluyor nasip ederse rabbim.evin düzen kısmında baya iyiyim sanırım. ama eşyam az zaten ondan kaynaklı pek dağılmıyor. bebiş gelince de istediği kadar dağılsın valla sağlıkla gelsin de :) inşallah takmam.
çocuklu ev meyveli ağaç gibidir:)
evde altıntopumuz varsa gerisi boşver:D hiç bitmez ev daginkiliği zaten. :)

emin ol turkuaz mavi de olsa sıkılacaksın. ya da ben eşyalardan hemencecik sıkılıyorum bilmiyorum. eşya da ucuz değil ki kaldırıp atalım bi daha alalım mecbur kullanıyoruz işte :)
yukarı katı yapılınca inşallah gönlüne göre düzersin evini :)
bi arkadaşım hep sade eşya kullanır ama zaman zaman evini aksesuarlarla yeniler.
Örneğin beyaz/ekru koltukları var ikeadan. yazın canlı yastık kılıfları kullanıyor, bitkilerle süslüyor evini, kışın ya da yılbaşında yeşiller kırmızılar, kar taneli dekor ürünleri vb.
ama ben beceremiyorum. almışım zamanında vitrin de vitrin. napacaksam onları...

yeni evlenenler kesinlikle evlerine gereksiz mobilya almasın. o parayı kenara koysunlar. ileride evinde beğenmediği bir yer olursa o parayla değişim yaparlar

bende dün yattım da yattım akşamları tv izlemek dışında bi aktivite bulamıyorum ama 2 ay sonra zaten hiç zamanım olmucak o yüzden az keyfini süreyim derdindeyim sanırım.son 8 haftam iş yerinde inşallah :)
sonrası evdeyim zaten doğumda gelmiş oluyor nasip ederse rabbim.evin düzen kısmında baya iyiyim sanırım. ama eşyam az zaten ondan kaynaklı pek dağılmıyor. bebiş gelince de istediği kadar dağılsın valla sağlıkla gelsin de :) inşallah takmam.

Evde tek çocukla ilgilenmek kolay oluyor. Zorlukları olsada
asıl macera işe gitmeye başlayınca oluyor :)

Önümüzdeki hafta 20-25 kişilik (çocukları saymadım) misafirim var mesela. 18 adet Çay bardağım var. Bi de yemek takımının 12li çay setini çıkaracağım. Öylece idare edicez artık. Benim her sene 1-2 kez böyle toplu misafirim oluyor. Kuzenler buluşması, arkadaş oturması vs. İşte burda da her evin ayrı dengesi vardır giriyor işin içine.
Bizde de aynı durumlar. Yılda bir kaç kez böyle kalabalık misafir gelir. Benim 12 kişilik şık bir çay takımım var, bi de günlük kullandığım 10 adet klasik çay bardağım. Günlük çatal kaşık takımım da var mesela. Ama ben onu yedek tutuyorum günlük kullanmıyorum kalabalık misafir gelince lazım oluyor.

şimdi ki evime taşınmadan önce vitrin grubunu komşuma verdim kurtuldum :)
salon nasıl ferahladı..... mis misssss :KK200:

bi arkadaşım hep sade eşya kullanır ama zaman zaman evini aksesuarlarla yeniler.
Örneğin beyaz/ekru koltukları var ikeadan. yazın canlı yastık kılıfları kullanıyor, bitkilerle süslüyor evini, kışın ya da yılbaşında yeşiller kırmızılar, kar taneli dekor ürünleri vb.
ama ben beceremiyorum. almışım zamanında vitrin de vitrin. napacaksam onları...

yeni evlenenler kesinlikle evlerine gereksiz mobilya almasın. o parayı kenara koysunlar. ileride evinde beğenmediği bir yer olursa o parayla değişim yaparlar

Evde tek çocukla ilgilenmek kolay oluyor. Zorlukları olsada
asıl macera işe gitmeye başlayınca oluyor :)
desene yandık :)
bakıcı buldum şimdiden zaten biraz garanticiyim bu konuda. ücretsiz izin de almamaya karar verdim iş yerim rahat çünkü.umarım her şey güzel olur ekstra bi şeyler çıkmaz.
işe giderken de aklımdaki şey bakıcı bebek uyurken 1 kap yemek yapsa bana kardır. zaten haftada bir yardımcım gelmeye devam edecek silip süpürme işlemleri için. o yüzden benim derdim hep bebekle ilgilenmek işe gittiğimden dolayı evdeki tüm vaktimi bebeğimle gerilmeden geçirmek istiyorum ki çok iş yapınca sinirlenen bi yapım var ne yazıkki :(

Annemler kullanıyor baya sağlam.
Tüm Türkiye'nin %80 ürünleri İnegöl'den veya Ankara'dan çıkar
benim yatak odam ve oturma odam da İnegöl çıkışlı ama Eskişehir'den aldık
masam Ankara'dan gidipte seçmiştim.
O ürünü yapan firmada problem vardır kumaşı ve süngeri kaliteli kullanmamıştır.

aynen öyle, o da kalite kalite oluyor.

bakıcı buldum şimdiden zaten biraz garanticiyim bu konuda. ücretsiz izin de almamaya karar verdim iş yerim rahat çünkü.umarım her şey güzel olur ekstra bi şeyler çıkmaz.
işe giderken de aklımdaki şey bakıcı bebek uyurken 1 kap yemek yapsa bana kardır. zaten haftada bir yardımcım gelmeye devam edecek silip süpürme işlemleri için. o yüzden benim derdim hep bebekle ilgilenmek işe gittiğimden dolayı evdeki tüm vaktimi bebeğimle gerilmeden geçirmek istiyorum ki çok iş yapınca sinirlenen bi yapım var ne yazıkki :KK43:
merak etme minicik bebek dağıtmaz ortalığı, emekleyip yürümeye başlayınca işler karışmaya başlıyor. ilk günler sürekli bebekle olmandan dolayı evle pek ilgilenemiyor insan. bi de yardıma gelenler bulduğunu bulduğu yere koyunca bi çekmeceler falan karışıyor haliyle. yoksa merak etme dağılmaz hemen. bi de evde olmayla çalışırken ki evin kirlenme durumu inan çok farklı, evdeyken çok daha çabuk kirleniyor ev.

işe giderken de aklımdaki şey bakıcı bebek uyurken 1 kap yemek yapsa bana kardır. zaten haftada bir yardımcım gelmeye devam edecek silip süpürme işlemleri için. o yüzden benim derdim hep bebekle ilgilenmek işe gittiğimden dolayı evdeki tüm vaktimi bebeğimle gerilmeden geçirmek istiyorum ki çok iş yapınca sinirlenen bi yapım var ne yazıkki :KK43:

Yardımcıların varmış ne güzel her türlü üstesinden gelirsin merak etme :)

aynen öyle, o da kalite kalite oluyor.

merak etme minicik bebek dağıtmaz ortalığı, emekleyip yürümeye başlayınca işler karışmaya başlıyor. ilk günler sürekli bebekle olmandan dolayı evle pek ilgilenemiyor insan. bi de yardıma gelenler bulduğunu bulduğu yere koyunca bi çekmeceler falan karışıyor haliyle. yoksa merak etme dağılmaz hemen. bi de evde olmayla çalışırken ki evin kirlenme durumu inan çok farklı, evdeyken çok daha çabuk kirleniyor ev.
ben evdeyken evin düzeni niyeyse daha iyi sağlıyorum bebk olunca değilşirse bilemem de. mesela eve gidince haftaiçi hiç ama hiç ya şurayı da toplayayım kafasında değilim yemek yendikten sonra hop tv karşısına geçiyorum. ama haftasonu gözüme bi yer batırıyorsa içimden yapmak geliyor evdeyim diye.

ben evdeyken evin düzeni niyeyse daha iyi sağlıyorum bebk olunca değilşirse bilemem de. mesela eve gidince haftaiçi hiç ama hiç ya şurayı da toplayayım kafasında değilim yemek yendikten sonra hop tv karşısına geçiyorum. ama haftasonu gözüme bi yer batırıyorsa içimden yapmak geliyor evdeyim diye.
o zaman şimdiden kaygılanmana hiç gerek yok, halledersin sen :KK200: :KK200:

evinizin fotografları var mı örnek paylaşabileceğiniz? gerçek yaşama uyarlanan minimal neymiş ne değilmiş görmek isterdim

evinizin fotografları var mı örnek paylaşabileceğiniz? gerçek yaşama uyarlanan minimal neymiş ne değilmiş görmek isterdim

Daha önce paylaşımlar yapmıştım arşivlere bakmalıyım.
tabi evin bazı tadilat olayları var.
Mesela ev sadece temel eşyalardan oluşmamalı kendi tarzınızı da yansıtmalısınız.

Back
X