Mia- Mia- senin ponponlu yastıklardan yatak odanda da var sanırım, hoşuma gitmişti ama bulamadım nette, nereden aldın sen?

belleza belleza hamileliklerden sonra benim de ağlayamasam da her şeye burnumun direği sızlar oldu gözlerim doluyor ama akmıyor pek. Bin muhteşem güneş en son hüngür hüngür ağladığım kitap. Bi de şimdi takip ettiğim bir dizi var kızılderelileri asimile etmek için uygulanan acımasız yöntemler de geçiyor aslında filmin yan konusu bu ama ben öyle etkilendim ki gece kalkıyorum onu düşünüyorum bi kaç gün etkisinden çıkamadım bi de gerçekleri yansıtıyorsa çok içselleştiriyorum olayı

aa gördüm onu ama ben normal yastık boyutunda sandığımdan bu değildir demiştim. teşekkür ederim canım. güle güle kullan sende çok tatlılar.

Sağol canım ben alt ponponlarını söktüm iç yastığını daha dolgun yaptım o sebeple daha özgün durdular :)

Eki Görüntüle 2550222 Eki Görüntüle 2550223 Eki Görüntüle 2550225

Salonum bu şekilde
İskandinav ve bohem tarzı seviyorum
Değişiklik olarak tv sehpasını kaldırdım tv yi duvara monte ettim
çevresinde raf vs hiç birşey yok.
Önceden koltuklarım da renkli yastıklar vardı
siyah ve gri etki oluşturdum aralarına kendi öreceğim yastık kılıflarını ekleyeceğim.
masaya el dokuma bir ürün aldım annemden onu sereceğim. bazen örtü kullanmıyorum.anlık duruma göre değişiyor.
perde kullanmıyorum.
kocaman konsol yerine raf tercih ettim.
keşke tekli koltuklardan 1 tane alsaymışım ve farklı olsaymış tek pişmanlığım bu.
ben dekordan anlamam ama bir Terazi olarak hemen gözümü yoran şeyleri söyleyeyim...
3lü tablonun olduğu duvar bence ortalanmalı ve ona göre raf ve tablolar asılmalıydı.
Beyaz duvarlara hasırı çok yakıştırıyorum. bence çok şık görünüyor ve hasıra da yeşil bitki olunca inanılmaz tamamlanıyor.
o gözüme batan duvarın rengi koyu olduğu için sanki avizelerin açık renk olsa daha bir uyumlu olacakmış gibi geldi gözüme.

ama baştan söyledim bilemiyorum konu ile ilgili bilgim yok çok fazla.

ben dekordan anlamam ama bir Terazi olarak hemen gözümü yoran şeyleri söyleyeyim...
3lü tablonun olduğu duvar bence ortalanmalı ve ona göre raf ve tablolar asılmalıydı.
Beyaz duvarlara hasırı çok yakıştırıyorum. bence çok şık görünüyor ve hasıra da yeşil bitki olunca inanılmaz tamamlanıyor.
o gözüme batan duvarın rengi koyu olduğu için sanki avizelerin açık renk olsa daha bir uyumlu olacakmış gibi geldi gözüme.

ama baştan söyledim bilemiyorum konu ile ilgili bilgim yok çok fazla.

Rafı niye öyle astığımı açıkladım :)
O kısıma ayrıca kütük vs eklemiştim zamanla daha farklı eklemeler yapacağım :)
Ortalasaydım ölü bölgeler daha fazla olacaktı o kısımla oynama şansım azalacaktı.
çiçeğin saksısı hasır olduğundan da ayrıca hasır başka yerde kullanmadım
avizeler açık renk olabilirdi ama ben o duvara oturduğum yerden baktığımda gözümü kesen detay görmek istemedim.
yani o kısmın ilgi odağı dekorlarım ve çiçekler olmalıydı :)

Ayrıca bakış açını çok sevdim dekor konusunda ışık var sende :)

biri salon biri balkondan

Eklentiler

• Untitled.webp
    Untitled.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 125
  • 20191016_154119.webp
    20191016_154119.webp
    31 KB · Görüntüleme: 130
Rafı niye öyle astığımı açıkladım :)
O kısıma ayrıca kütük vs eklemiştim zamanla daha farklı eklemeler yapacağım :)
Ortalasaydım ölü bölgeler daha fazla olacaktı o kısımla oynama şansım azalacaktı.
çiçeğin saksısı hasır olduğundan da ayrıca hasır başka yerde kullanmadım
avizeler açık renk olabilirdi ama ben o duvara oturduğum yerden baktığımda gözümü kesen detay görmek istemedim.
yani o kısmın ilgi odağı dekorlarım ve çiçekler olmalıydı :)

Ayrıca bakış açını çok sevdim dekor konusunda ışık var sende :)
okudum.
tabiki bir bildiğin var olduğunu düşündüm ama bu oran meselesi beni zorluyor :)

ışık olduğunu zerre düşünmüyorum kendi açımdan. ama görsel beğendiğim şeyler oluyor zaman zaman. :)

Back
X