- 23 Eylül 2013
- 25.653
- 53.216
- 798
hazır maskeler var, parmak boya ile istedikleri gibi boyayabiliyorlar.
Akıllı kağıtlar var. üzerinden kalemle geçince rengarenk çizgiler oluşturuyor.
İyi fikir :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hazır maskeler var, parmak boya ile istedikleri gibi boyayabiliyorlar.
Akıllı kağıtlar var. üzerinden kalemle geçince rengarenk çizgiler oluşturuyor.
Yeni evlenecek olan biri için neyi ALMAMAYİ önerirsiniz minimal olmak adına neler gereksiz mesela?
Mia geçen sene kızımla pamuktan kardan adam yapmıştık, 4 yaştı o, mukavvayı kestim üstüne simli evalardan aksesuarını kestim. Sonra çocuklar pamukları yuvarladılar. Gelip tek tek yapıştırdılar. Sonra hep birlikte kardan adam yapalım burnuna havuç takalım şarkısı söyledik. Sonra yüzünü kestiğim için maske gibi yüzlerine tutup burunlarına da havuç koyup resim çekildiler. Çok eğlenmişlerdi. Okulu paylaşmıştı instadan mesaj atayım sana.
benim dediğim "gökkuşağı kağıt" diye geçiyor.Evet buda olabilir en fazla şarkı çalar oynarız aman
Kızıma dr randevusu aldım cildiyeden
ögretmenle konuşup başka güne ayarlayacağım bakalım
şu sihirli kalemde dikkat çekebilir![]()
Oraya koyup çocuğuna özel köşe yapabilirsin. yazı tahtasını kullanırken sana oturmaya geldim diyip misafircilik oynayabilirsiniz :)Mutfakta bi bölüm var oraya oğlumun yazı tahtasını koydum büyük baya. Onun yanina koyabilirim. Senin evini de merak ettim paylaştın mi daha once![]()
Bardak ve yemek takımı yerine ne olabilir mesela tek tek mi almak iyi olur? Çay delisi olarak çay bardağı ve kupa çok kullanırım gibi geliyor.Bardak takımı
Yemek takımı
Vitrin
Dantel
Fazladan yatak yorganlar.
Vitrin hiç düşünmüyorum gerçekten. Bence bardak çanak mutfağa sığmıyorsa ve vitrine gerek duyuluyorsa bir sorun vardır. Yani çok kalabalık bir ailemizde yok ikimizde çekirdek aileyizvitrin alma.
mutfak eşyası çok alma. ihtiyacına göre alırsın.
nevresim battaniye yorgan çok alma, ihtiyacına göre şekillenir.
fantezi gecelik "setleri" / erkek için ropdöşambr alma. sevdiğin 1-2 takım al.
ev kira ise büyük takım koltuklar alma.
hazır yatak odası alma, dolabı ihtiyacına göre yaptır gerekirse.
Bana göre,
1 takım rahat oturulan, yatak olan koltuklar harici her şey fuzuli![]()
benim oğlumun okulunda bir veli bonibon ile gökkuşağı yapmışlardı, cok hoşuna gitmişti. internette var. 3 yaş çocuğunun ilgisini çeker mi bilemiyorum tabi :)kızlar 12 kasımda kızımın okulunda etkinlik yapmam gerekiyor
3 yaş grubuna neler yapılabilir.
benim oğlumun okulunda bir veli bonibon ile gökkuşağı yapmışlardı, cok hoşuna gitmişti. internette var. 3 yaş çocuğunun ilgisini çeker mi bilemiyorum tabi :)
bence öyle bilmem kaç parça yemek takımı da alma.Vitrin hiç düşünmüyorum gerçekten. Bence bardak çanak mutfağa sığmıyorsa ve vitrine gerek duyuluyorsa bir sorun vardır. Yani çok kalabalık bir ailemizde yok ikimizde çekirdek aileyiz
benim oğlumun okulunda bir veli bonibon ile gökkuşağı yapmışlardı, cok hoşuna gitmişti. internette var. 3 yaş çocuğunun ilgisini çeker mi bilemiyorum tabi :)
bence öyle bilmem kaç parça yemek takımı da alma.
Şu porselen tenceresi olmayan takım varsa onlardan al.
Bana da fazla gelen cok sey var ya. Mesela balkonda kovalar var iç içe. Tursu bidonu varOraya koyup çocuğuna özel köşe yapabilirsin. yazı tahtasını kullanırken sana oturmaya geldim diyip misafircilik oynayabilirsiniz :)
Geçen hafta bilgisayarda olan 1/2 resim paylaştım. öyle her bölümü yok. benim ev yaşanılabilir sade bir ev. görüntüden cok rahat ediyorsam sıkıntı yok :) tv ünitesini bile cok görüp tv yi duvara monte ettirdim. Şu ara yatak başlığının varlığı, yüksekliği bile beni rahatsız ediyor. yastıklar yere düşmese onu bile atarım. O derece ... :)
aslında iyi fikir bak düşündüm de evde kocaman rulo resim kağıdı var kocaman kesip üzerini çizsem
çocuklarda üzerine bonibon yapıştırsalar olur yada kardan adam da yapılır.
sonbahar etkinliği yap.
büyük kağıda ağaç çiz, kuru yapraklar yapıştırsınlar kağıda.
sonbaharı konuşun.
sonbahar şarkısı söyleyin.
kuru dallar bul diyecektim de gözlerine falan sokarlar -Allah korusun.bak bu süper![]()
Ben de Sabahattin Ali’nin İçimizdeki Şeytan’ı okumaya başladım bugünGuguk Kuşu diye bir dedektiflik romanı bitirdim. çok güzeldi.
Bizim stajyerlerden kalmış dolapta.
İkinci ve üçüncü kitabı olan, İpekböceği ve Kötülük Kariyeri'ni de bulursam okurum.
Gerçekten sevdim.
Şimdi bir kitap daha var stajyerlerden kalma; klasiklerden Aşk ve Gurur. ona başlıyorum.
Kullanılan bazı eşyaları yok edemeyiz :) belki göze hoş görünmesini sağlayabiliriz:)Bana da fazla gelen cok sey var ya. Mesela balkonda kovalar var iç içe. Tursu bidonu varvalizler var evde koyacak yer yok dolabın arkasına sıkışırdım. Çamaşır kurutma teli ütü masası koyacak yer yok onlar içinde bi dolap alsam dolabı koyacak yer yok