- 23 Eylül 2013
- 25.559
- 53.002
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sakın yumuşatıcı kaynatma, tüm kimyasalı soluyorsun ev ahalisine de solutuyorsun. Çok zararlı.Ben bençupra alıyorum, limon, zeytinyağı, sarımsak ile sosluyorum birkaç saat dolapta bekliyor, çıkarıp yağlı kağıda koyup sosunu üzerine döküyorum, balığın içine limon dilimleri koyuyorum, kısa sürede pişiyor
Küçük balık deneyeceğim bir ara fırında yine
Ocakta cezvede yumuşatıcı veya sirke kaynatınca koku azalıyor aklınızda olsun, ama kontrollü kaynatın ben bir kere sirkeyi yaktım mutfak balıktan daha kötü yanık koktu![]()
bende bu şekilde yapıyorum.pişmeye yakın folyoyu çıkarıyorum üzeri biraz kızarıyorBalığı güzelce sarıp fırına atınca hem kokusuz hemde çok kısa sürede pişiyor. Büyük balığı önce yağlı kağıda sonra folyaya sarıyorum. Böylece üşenmeden pişirip yiyoruz. Tepsi de kirlenmiyor. Folyoyu at tamam.
çalışan biri için 5 te kalkmak çok çok zor olur yani.yorgunluğun ondan kaynaklı bence.gece uykuda dinlenemiyorsun az uyuduğundan yoksa diğer rutinlerin genelde herkesde aynısevgili arkadaşlarım.
size rutinlerden bahsetmek istiyorum.
ben genelde alarm 4:30 ta kuruyorum 5 te kalkıyorum ama çok zorlanmaya başladi sanirim vucüt bünyesi kaldiramadığı hissediyorum ne olduysa...
sabah hiç bişey yapmadan kahvaltıya girişiyorum. 6 da bitiyor..
o anda işlerim pek olmayabiliyor bulaşık makine boşaltma çamaşir asma dışında..
kitap okuyorum birazcik da..
tele biraz zaman aliyor:/
ne olduysa artık böle rutin oluştukça inanilmaz yorgun hissetmeye başladim sanirim rutini değiştirecegim...
işyerinde çay içmiyordum. kan değeri çok düşüyordu.
bide kahve içimi baya arttı günde neredeyse 3 kere içiyorum. jacobs kahve ile taniştim a101 de 10 tl üstünde alirsa 5 liraydi. bende aldim çok güzel tadi var. fitre gibi :)
bide şekersize tekrar başladim. ama kendimi sıkı bogazi tutmam lazim artık...
işten eve gelince havalandirmayi çok nadir.. çünkü kızımı hemen getiriyorlar
o oyuncaklarla oynarken bende direk yemek yapmaya çalışıyorum.
yemekten sonnra sofra kaldir süpür bulaşıklari makineye doldur İŞ varsa yap derken hoop kanepeye yığılıyorum.
acayip yorgunluğu... ne yapacagimi artık bilmiyorum ya![]()
bende yumuşatıcı kaynatıyordum çok tehlikeliymiş.en iyisi sirke.sirkeye devamBen bençupra alıyorum, limon, zeytinyağı, sarımsak ile sosluyorum birkaç saat dolapta bekliyor, çıkarıp yağlı kağıda koyup sosunu üzerine döküyorum, balığın içine limon dilimleri koyuyorum, kısa sürede pişiyor
Küçük balık deneyeceğim bir ara fırında yine
Ocakta cezvede yumuşatıcı veya sirke kaynatınca koku azalıyor aklınızda olsun, ama kontrollü kaynatın ben bir kere sirkeyi yaktım mutfak balıktan daha kötü yanık koktu![]()
Tabi seninde kendine göre rutinin oluşacaktır. Birkaç yöntem düşün dene bakalım.
ben 7:40 da uyanıyorum 8:30 gibi evden çıkıyorum
akşamda 17:00 de evdeyim
Gece 23:00 23:30 gibi uyuyorum.
Sirkenin içine vanilya tozu at :)bende yumuşatıcı kaynatıyordum çok tehlikeliymiş.en iyisi sirke.sirkeye devam
yoldayken kitap okumayı meditasyon yapmayı dene.. kulaklıklari tak oh mis gibi .:)6:20 - 6:30 gibi kalkıyorum
07:00 de servise biniyorum
07:45te işte oluyorum. Ama mesai 08:00'de başlıyor
18:00'de işten çıkıyorum
18:15'te servis kalkıyor
19'da evde oluyorum
vaktimin çoğu yolda geçiyor![]()
denicem.bi ara vanilyayı halıya döküp o şekilde süpürmüştüm.Sirkenin içine vanilya tozu at :)
evet akşamlari 10 da uyuyorum..çalışan biri için 5 te kalkmak çok çok zor olur yani.yorgunluğun ondan kaynaklı bence.gece uykuda dinlenemiyorsun az uyuduğundan yoksa diğer rutinlerin genelde herkesde aynı
Beslenme konusunda çok fena bi sürece girdim. Önüme geleni yerim modundayım, hamile kaldığım kiloya düşmüştüm geri aldım![]()
6:20 - 6:30 gibi kalkıyorum
07:00 de servise biniyorum
07:45te işte oluyorum. Ama mesai 08:00'de başlıyor
18:00'de işten çıkıyorum
18:15'te servis kalkıyor
19'da evde oluyorum
vaktimin çoğu yolda geçiyor![]()
üniversite okurken evim okul arasi 40 dk yoldu..Yol işi çok sıkıcı bir durum olsa gerek
kitap müzik veya video falan izleyerek zamanı verimli kullanabilirsin gibi.
bizimde mesai 8 de başlıyor ama ben geç gidiyorum :)
ama artık kızımı uyandır ordan işe gel sabah yorucu geçiyor
servise bineceğim uyanabilsem.![]()
üniversite okurken evim okul arasi 40 dk yoldu..
okulum ilçedeydi.
otobüste bi tür aktive bulurdum kitap okuyarak giderdim sinav zamaninda sinavlara çalışarak..
o günleri özlüyorum:)
bu şekilde hiç dersten kalmadan okulu tamamladim.
seyahat etmek bambaşka oluyor. her türlü bişey araniyor:) en önemlisi camdan dişari seyretmek gibisi yok:)
Arabada kitap okuyamam ben midem bulanırüniversite okurken evim okul arasi 40 dk yoldu..
okulum ilçedeydi.
otobüste bi tür aktive bulurdum kitap okuyarak giderdim sinav zamaninda sinavlara çalışarak..
o günleri özlüyorum:)
bu şekilde hiç dersten kalmadan okulu tamamladim.
seyahat etmek bambaşka oluyor. her türlü bişey araniyor:) en önemlisi camdan dişari seyretmek gibisi yok:)
ah eskişehir ah...:)ben evlenmeden önce her haftasonu Eskişehire kaçardim en yakın arkadaşımla buluşup 9 saat Eskişehire tur atardim gezmediğim yer kalmamişti şimdi de 5 yıl oldu evleneli eşim tek başına göndermiyor.Benimde gençlik yıllarımdan özlediğim tek şey Eskişehir'e ayda 1-2 kez gidip gezmekti.
Evlenince ilk yıllar yine gezerdik ama o hissiyatı vermiyor tabi
Şimdi ayda yılda sinemaya gidiyoruz yada Eylülü parklara götürüyoruz o kadar.
tek bi yere gitmiyormusun yani.sebep?ah eskişehir ah...:)ben evlenmeden önce her haftasonu Eskişehire kaçardim en yakın arkadaşımla buluşup 9 saat Eskişehire tur atardim gezmediğim yer kalmamişti şimdi de 5 yıl oldu evleneli eşim tek başına göndermiyor.
neymiş bensiz bi yere gidemezsin...
yok bla bla... Gerçekten ben giderim hemde hızlı trenle..
sadece Eskişehire kalmaz heryere.
sabah ve akşam hava aydınlık olmadığı için artık onu yapamıyorum. yoksa akşamları kitap okuyarak geçiriyordum yoldaki zamanımı.yoldayken kitap okumayı meditasyon yapmayı dene.. kulaklıklari tak oh mis gibi .:)