döküp elektrik süpürgesi ile çekince boşaltana kadar vanilya kokuyor. :)denicem.bi ara vanilyayı halıya döküp o şekilde süpürmüştüm.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
döküp elektrik süpürgesi ile çekince boşaltana kadar vanilya kokuyor. :)denicem.bi ara vanilyayı halıya döküp o şekilde süpürmüştüm.![]()
ben olsam balıklari eve getirmem orda yerim çikarim daha iyi![]()
ben deeeOnuda bazen yapiyoruz. Ama bugun ben isten biraz daha erken cikiyorum.
Eve gidince uzerimi degistirdigim icin disari cikasim gelmiyor
Bunlarin hepsi tembellik.
gidemiyorum...tek bi yere gitmiyormusun yani.sebep?
evde daha iş uğraştirici tembellik varsa evdekilerle uğraşma git balıkçı da ye en iyi tembel modeli buOnuda bazen yapiyoruz. Ama bugun ben isten biraz daha erken cikiyorum.
Eve gidince uzerimi degistirdigim icin disari cikasim gelmiyor
Bunlarin hepsi tembellik.
Ay kıyamam kuzuya ne kadar hassas bir çocukmuş.Kaç yaşında?Dün uyanamadik erkenden diye kizima acele etmesi icin kizmistim, yani yavas giyinir hep acele et dedim serttim telas ettim
Ay bu gece uyumamis, erkenden kalkmis ama baya erkenden ,üzerini giyinmis
Ayyy bu ne yaaa, öyle diyince kendimi cok suclu hissettim
Anne ben kalktim giyindim falan dedi, ki dün gec de kalmamistik ama iki cocukla hazirlanip cikmasi bende stres yapiyor cok erken kalkmayinca
Bugün yumos bir gün gecirmek istiyorum kizma karsi cok suclu hissediyorum kendimi
Dün kizimin yilbasi hediyesini erkenden almis olduk
Indirimli halini aradik yüzde 20 ye yakin indirimle aldik, hayir benim kiz ucuz oyuncak beyenmiyor, hep marka olacak hep kaliteli olacak, gidip onu buluyor
Dün bir oyuncak alisverisi yaptik ve oturma odasi icin icinde kasasi olan bir puf aldim, icine koltukta üsüdügüm zaman kullandigim bahtaniye olacak
Daha önce kücük bir sehpanin üzerindeydiler
Cok güzel oldu ama yapilacak is cikti
Sehpa elden cikaak bir tülrü kullanissiz agir birseydi
Kizimin odasi elden gecirilecek, kullanmadigi oyuncaklar kaldirilacak
Gecen hafta da yeni bir oyuncak almistik yine cogaldilar ama normal
Bakalim bugün onlari internette satisa koyarim
İnstagram hesabımı buMia- benim de saçlarım avuç avuç dökülüyordu. @kozmikbakımblog un tavsiye ettiği günlerde saçlarımı azar azar kestim. Karanfil kürü uyguladım. Farmasiden çörekotlu şampuan aldım. Hiç kalmadı. Tek tük falan geliyor elime artık. 3 ayı geçti tabii bunlar 3-4 kere deneyip olmuyor deyip bırakmadım. Saçlarımı kesmeye devam edeceğim.
Ay kıyamam kuzuya ne kadar hassas bir çocukmuş.Kaç yaşında?
Oooff off6:20 - 6:30 gibi kalkıyorum
07:00 de servise biniyorum
07:45te işte oluyorum. Ama mesai 08:00'de başlıyor
18:00'de işten çıkıyorum
18:15'te servis kalkıyor
19'da evde oluyorum
vaktimin çoğu yolda geçiyor![]()
Beni yol tutuyo ya hic bi yere bakamam ben yolculuktan nefret ederimüniversite okurken evim okul arasi 40 dk yoldu..
okulum ilçedeydi.
otobüste bi tür aktive bulurdum kitap okuyarak giderdim sinav zamaninda sinavlara çalışarak..
o günleri özlüyorum:)
bu şekilde hiç dersten kalmadan okulu tamamladim.
seyahat etmek bambaşka oluyor. her türlü bişey araniyor:) en önemlisi camdan dişari seyretmek gibisi yok:)
Aynen beni de tutuyorBeni yol tutuyo ya hic bi yere bakamam ben yolculuktan nefret ederim![]()
Merhaba kızlar benim de uzun zamandır benimsemeye çalıştığım ancak pek yol alamadığım yaşam biçimi, zira evlenirken evi eşya doldurmuş biri olarak nasıl sadeleşeceğimi bilemiyorum benim sorunum mutfak eşyası veya kıyafet değil onları eledim baya, mobilya olarak çok eşyam var elden çıkarmaya da kıyamıyorum, ben de bundan sonra sizlerle olmak istiyorum aynı zamandaelecda nın verimli rutin konusunu da okudum ve bana çok şey kattı bende yaptıklarımı ve yapacaklarımı paylaşıp fikir alışverişi yapmak istiyorum sizlerle
Günaydın kızlar. kullandığınız 2. el kıyafet uygulamaları neler ya da kullanıyor musunuz? hepsi komisyon alıyor sanırım dimi?
günaydin...
dün annemlerdeydim
yemekten sonra annemin alt komşusuna uğradik derken
sonra eve geldim.
evde mutfaktaki lavabonun gideri tıkanmiş eşimonla uğraştı.. halılar ıslandi..
kötü oldu..
bu akşam fena iş bekliyor bizi![]()
letgodan çok satış yaptım, bi kaç kez de aldım, hiç komisyon vs yok rahat. bu uygulamalarda zaten markalı kıyafetleri ucuza koyarsan gidiyor, arada diyorum koyayım diye, sonra diyorum uğraştığıma değmez.Dolap kullananlar var tabi fark alıyorlar.