anlatamamış olabilirim. CAmın önüne tv değil de tam camın karşı duvarına koymayı düşünmüştüm. ama camdan tv'nin ekranına ışık yansıyınca görünmez ya o sebeple sinir olurum bun bu duruma :KK70:
Sanırım ben yanlış anladım:) evet ışık yansır ama benim de şuan tam camın karşısında çünkü uydu prizi orda kablo uzatmak istemedim gün içinde perdeleri çekiyorum tv izlersek, zaten haftaiçi pek izlediğim söylenemez

Hoş buldum :) annemin ihtiyacı olsa ona verirdim ama yok, başkasına vermek şimdilik içimden gelmiyo bazılarının taksitleri yeni bitti:KK51:
Herkse sormak istediğim bir sorum var kızlar salon ve oturma odası olarak ayrı takımlar ayrı odalar kuran kaç kişiyiz, bu benim büyük pişmanlığım
Bizim de ayrı. Çocuklar küçük olduğu için ayrı olması iyi oldu. Ama mobilyalara zarar vermeyecek büyüklüğe geldiklerinde oturma odasını büyük oğlumun yatak odası yapıp salona taşınmayı planlıyoruz

Bizim de ayrı. Çocuklar küçük olduğu için ayrı olması iyi oldu. Ama mobilyalara zarar vermeyecek büyüklüğe geldiklerinde oturma odasını büyük oğlumun yatak odası yapıp salona taşınmayı planlıyoruz
Bende aslında çocuklar büyüyünce hayalimdeki eve kavuşacağım diyorum çünkü şuan bir kere kendi istediğimi uyguluyorsam 10 kere güvenlik düşünüyorum o koltuk orda ordan atlar mı masa burda zıplar mı..... Ah anneliquue:anne:

ya da 2 tane 3 lü koltuğu L gibi konumlandırıp, 2 berjeri yine cam önüne koymayı denemem lazım. masa tv sehpası ve konsolu atmam lazım.
internette bi masa gördüm. onu tv'nin altına koyup hem yemek masası hem de konsol veya tv sehpası gibi görünen bi şey olarak kullanmayı düşünmüştüm. kenarları katlanıyor. resmini ekledim.

Eklentiler

• download.webp
    download.webp
    5 KB · Görüntüleme: 62
Bende aslında çocuklar büyüyünce hayalimdeki eve kavuşacağım diyorum çünkü şuan bir kere kendi istediğimi uyguluyorsam 10 kere güvenlik düşünüyorum o koltuk orda ordan atlar mı masa burda zıplar mı..... Ah anneliquue:anne:
Aynen öyle bizim de. Oturma odasında sadece koltuk takımı tv ve zigon sehpalarım var. Aman canları sağ olsun ne yapalım :)

ya da 2 tane 3 lü koltuğu L gibi konumlandırıp, 2 berjeri yine cam önüne koymayı denemem lazım. masa tv sehpası ve konsolu atmam lazım.
internette bi masa gördüm. onu tv'nin altına koyup hem yemek masası hem de konsol veya tv sehpası gibi görünen bi şey olarak kullanmayı düşünmüştüm. kenarları katlanıyor. resmini ekledim.
Çok minimalist 👍 şu an yeni evlenecek olsam kesin bunu alırdım

Bayıldım ben son derece minimize edilmiş bi alan olur. Arkadaşım da piyanosunu koymuştu tv altına çok beğenmiştim onu da

Bayıldım ben son derece minimize edilmiş bi alan olur. Arkadaşım da piyanosunu koymuştu tv altına çok beğenmiştim onu da
bizim sülalemiz kalabalık. arkadaş gruplarımızla yemek falan da yiyoruz evde.

Bu sebeple benim büyük bir masaya ihtiyacım var ama evde kullanım alanını daraltan bir masa istemiyorum. böyle fonksiyonel eşyalarda gözüm var :D

Ben sebamed kullanıyorum normalde. Bu sefer organix aldım Bi de onlara da bakın isterseniz. Gerçi benim saçım aşırı gür. Hamilelikte dökülür derler benim tam tersi azaldı hatta hiç dökulmuyor.bi de emzirme döneminde çok dökülüyormus sanırım. Bakalım göreceğiz.
Ama anneme Bi ara evigen bepanten 3 lusunu yapmıştık.
Bi de Mia kokusuna dayanırım dersen şampuan kutusunun içine bir baş sarımsak rendele at içine duşta fena kokuyor ama kuruyunca kokusu kalmıyor faydası olur baya.
Hamilelikte dökülmez canım gürleşir
Emzirme döneminde de dökülmezmiş aslında gürleşen saçlar düşermiş. Yani saçın eski hale gelirmiş.

S Salty biz salonu oturma odası olarak, oturma odasını da yemek odası olarak kullanıyoruz. Çok memnunuz bu durumdan. Geçen yıl ikisi de vardı, kimse salonda oturmadı heralde. Siz neredeyseniz oraya oturalım diyip hop kendimizi oturma odamızda buluyorduk. 2 çocuk var evde karışıksa da dağınıksa da gelen bilip geliyor napalım :) tek oda olunca elimizi üstünden Çekmiyoruz derli toplu her zaman.

sevgili arkadaşlarım.
size rutinlerden bahsetmek istiyorum.
ben genelde alarm 4:30 ta kuruyorum 5 te kalkıyorum ama çok zorlanmaya başladi sanirim vucüt bünyesi kaldiramadığı hissediyorum ne olduysa...
sabah hiç bişey yapmadan kahvaltıya girişiyorum. 6 da bitiyor..
o anda işlerim pek olmayabiliyor bulaşık makine boşaltma çamaşir asma dışında..
kitap okuyorum birazcik da..
tele biraz zaman aliyor:/
ne olduysa artık böle rutin oluştukça inanilmaz yorgun hissetmeye başladim sanirim rutini değiştirecegim...
işyerinde çay içmiyordum. kan değeri çok düşüyordu.:KK43:
bide kahve içimi baya arttı günde neredeyse 3 kere içiyorum. jacobs kahve ile taniştim a101 de 10 tl üstünde alirsa 5 liraydi. bende aldim çok güzel tadi var. fitre gibi :)
bide şekersize tekrar başladim. ama kendimi sıkı bogazi tutmam lazim artık...
işten eve gelince havalandirmayi çok nadir.. çünkü kızımı hemen getiriyorlar:KK70:
o oyuncaklarla oynarken bende direk yemek yapmaya çalışıyorum.
yemekten sonnra sofra kaldir süpür bulaşıklari makineye doldur İŞ varsa yap derken hoop kanepeye yığılıyorum.
acayip yorgunluğu... ne yapacagimi artık bilmiyorum ya:KK43:
5 çok erken ama

günaydın kızlar
bebişin kıyafetlerini ilk defa yıkıcam da sıvı mı yoksa granül sabunla mı yıkayayım sizce? tozu gitsin diye sadece hepsi yeni zaten? çift durulama da yaptırıcam ama yapışıp kalsın istemiyorum deterjan şeysi?

Günaydınlar
Dün banyoyu temizledim
şampuanlarım baya fazlaca birikmiş
kullandıklarımı bıraktım kalanı yedek olarak başka dolaba kaldırdım
oturma odası süpürüldü.
bornozları yıkadım.
beyazları yıkadım
mutfak 2 defa dağıldı topladım
sabah bulaşık mak yerleştirdim
çamaşır mak programladım işe geldim.

bizim sülalemiz kalabalık. arkadaş gruplarımızla yemek falan da yiyoruz evde.

Bu sebeple benim büyük bir masaya ihtiyacım var ama evde kullanım alanını daraltan bir masa istemiyorum. böyle fonksiyonel eşyalarda gözüm var :KK70:

Dün video izledim mutfak masası aynı böyle katlamalı salona taşıyıp açtı kocaman oldu katlanır sandalye koydu hem pratik hem yer kaplamıyor.

40 derecede yıkayacaksan sıvı kullan derim.
elde yıkama programında yıkayacagım mia yani 30 falan yaparım herhalde sıvı alayım o zaman. evde granül var sıvılar leke çıkartmıyor dediklerinden granül aldıydım ufak bi şey de sıvı alayım markası farketmez dimi?

Back
X