- 27 Haziran 2010
- 6.865
- 14.148
- 773
teşekkür ederim canım bugün iyi maşallahGeçmiş olsun çabuk atlatır inş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim canım bugün iyi maşallahGeçmiş olsun çabuk atlatır inş
Silemedim ya sormaaaa 34 haftalık cam mı siliyorsun??
Evin kaçıncı kat bilmiyorum ama denge problemi olabilir hamileyken Allah korusun sen yine de cam silme bence. Zaten kış ne olacak yada bir yakınından falan rica etsen.Silemedim ya sormacamım çok kolay siliniyor tek açılanlardan ama bir türlü fırsat olmadı kaldı öyle
Ay sen bizim evi görsen mühendislik harikası, her odada balkon varEvin kaçıncı kat bilmiyorum ama denge problemi olabilir hamileyken Allah korusun sen yine de cam silme bence. Zaten kış ne olacak yada bir yakınından falan rica etsen.
Miacım yanlış anlaşılmak istemem ama yazı rengin nedeniyle yorumlarını okumadan geçiyorum.Günaydınlar
Dün annemler geldi börekte yapmış yanına çay yaptım
yemek işinden böylece kurtuldum :)
geçenlerde aldığım paspası beğendi bende hediye olarak alacağım ona. hem yeni evinde ihtiyaç dahilinde ürün.
pazar günü yegenimin doğum gününe gideceğiz akşamda oraya davetliyiz
öncesinde eşimle yapı marketlerini dolaşıp 1-2 fikir ve fiyat alabiliriz.
yada usta bulup fiyat tamir işlerini konuşabilirim bilemiyorum.
Ben beğendim canım güle güle kullanırsın canım. Ayakları demir olanlar çıktı en son ben onları daha çok beğeniyorum aklında bulunsunBen geldimm salon için seçtiğim takımı göstericem 3+3+1+1 . Vitrin, gümüşlük, yemek masasi, orta sehpa, tv ünitesi almiyorum evimin durumuna göre sonra yemek masası alırım ama simdilik bu takim bir de zigon alicam tv yi duvara asicam yorum bekliyorumm.
Eki Görüntüle 2567778
Çok hoş güle güle kullanın. Sadece düğme kısımlarının tozunu almak zormuş diye duydum bu tarzlarda ama çok güzel yine deBen geldimm salon için seçtiğim takımı göstericem 3+3+1+1 . Vitrin, gümüşlük, yemek masasi, orta sehpa, tv ünitesi almiyorum evimin durumuna göre sonra yemek masası alırım ama simdilik bu takim bir de zigon alicam tv yi duvara asicam yorum bekliyorumm.
Eki Görüntüle 2567778
Renkleri ayni mı . Güle güle kullan canımm benim mobilyamda biri böyle biri ekose desen ayaklari demirBen geldimm salon için seçtiğim takımı göstericem 3+3+1+1 . Vitrin, gümüşlük, yemek masasi, orta sehpa, tv ünitesi almiyorum evimin durumuna göre sonra yemek masası alırım ama simdilik bu takim bir de zigon alicam tv yi duvara asicam yorum bekliyorumm.
Eki Görüntüle 2567778
Bugün 6 bucukta uyandi oğlum. Yemin ederim boyle uyandığında resmen sürünüyorum gece de uyaniyo cünkü. 6 buçukta uyanirda gündüz uyumazmi bi cocuk yaa![]()
Yaa ama böyle olunca ona verimli olamiyorum ki. Güzelce uykumu alsam daha enerjik olurum halinin üstünde yatiyom oyuncak konusturuyom konustukca uykum geliyoKiz benim rutinim o zaten
Iki cocugumda bir bucuk yasindayken gündüz uykusunu birakti, sabah erkenden kalkariz
alismisim zaar![]()
Teşekkür ederim :)Ben beğendim canım güle güle kullanırsın canım. Ayakları demir olanlar çıktı en son ben onları daha çok beğeniyorum aklında bulunsun![]()
Evet onu düşünmemiştim hiç ama hoşuma gitti baya :)Çok hoş güle güle kullanın. Sadece düğme kısımlarının tozunu almak zormuş diye duydum bu tarzlarda ama çok güzel yine de
Mağazada kahverengisi vardı modelin bunu seçtim ben böyle yapacaklar bakalım inşallah tam rengi olurRenkleri ayni mı . Güle güle kullan canımm benim mobilyamda biri böyle biri ekose desen ayaklari demir
Yaa ama böyle olunca ona verimli olamiyorum ki. Güzelce uykumu alsam daha enerjik olurum halinin üstünde yatiyom oyuncak konusturuyom konustukca uykum geliyoonun da uykusu geliyo sıkıldım demeye basliyo herseyden sıkılıyo
ben doğduğundan beri uykusuzum bi türlü alışamadım yaw
![]()
Benim küçük 6 buçukta uyandı 7ye kadar oyaladım yatakta sonra büyüğü uyandırmasın diye geçtik oturma odasınaBugün 6 bucukta uyandi oğlum. Yemin ederim boyle uyandığında resmen sürünüyorum gece de uyaniyo cünkü. 6 buçukta uyanirda gündüz uyumazmi bi cocuk yaa![]()
Kızz 3 buçuk yaşındaaaCanim ben neredeyse 6 yildir bu sekildeyim, bünye bir sekilde alisiyor
Ama su var ki yaslari ilerledikce hafifliyor
Rahat üc dört ay oldu gece kalkmalari azaldi mesela oglumun
Geciyor nasilsa ama o dönemler cok zor oluyor yani ayakta durmakta cok zorlandigimi bilirim
Kac aylik bebegin, üc yasina yaklasirken azaliyor gece uyanmalari falan
Az daha sabret bu dönemlerde kendine fazla yüklenme
Ouuyy senin işin iki katı zorBenim küçük 6 buçukta uyandı 7ye kadar oyaladım yatakta sonra büyüğü uyandırmasın diye geçtik oturma odasına![]()