- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
Kızz 3 buçuk yaşındaaa![]()
Benim kiz üc bucuk yasinda odasini ayirdi, oglanla beraber uyuyoruz, erkenden kalkiyoruz
Gece uyanmalarimiz azaldi, su icmeye kalkiyor sadece
Insallah senin kiz da düzene girer

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızz 3 buçuk yaşındaaa![]()
iyi olmuş:)Uyandık kahvalti yapip dolapta ki bütün elbiseleri döktüm hepimizin kiyafetlerini . Cekmeceleri felan. Bi sürü tisort esofman seçtim . Evde giyerim tisortlerini attim hep . Esimin giymediklerini de sectimo kadar ferahladi ki dolap. Esim gordu attiklarimi . Sonra giyecek biseyim yok deme sakın dedi
e ben bunları zaten giymiyodum kiiiii yenilerini alacauudum
![]()
Miacım yanlış anlaşılmak istemem ama yazı rengin nedeniyle yorumlarını okumadan geçiyorum.
Oysa okumak istiyorum.
Yeşil çok göz yorucu geliyor bana.
Bir de boyutu biraz küçük sanırım.
Umarım haddimi aşmadım...
Ben geldimm salon için seçtiğim takımı göstericem 3+3+1+1 . Vitrin, gümüşlük, yemek masasi, orta sehpa, tv ünitesi almiyorum evimin durumuna göre sonra yemek masası alırım ama simdilik bu takim bir de zigon alicam tv yi duvara asicam yorum bekliyorumm.
Eki Görüntüle 2567778
iyi olmuş:)
bende çook eski kabani annemlere verdim.:)
kendime yeni mont aldim
bazen insan yenisini istiyor:)
iki montum oldu şu an biri kaban biri yağmurluk montum:)
şişme mont istemedim düz içi kürklü düz dizaltinda mont aldim:)
Günaydın hanımlar,
2 hafta yıllık izin bitti gitti. Yine geldik kürkçü dükkanına.
2 hafta içinde neler yaptım?
1 hafta zaten annemdeydim. akraba ziyaretleri falan, geldi geçti.
1 hafta da evde temizlik yapıcam dedim. ama sadece süpürme işi yaptım. salonun 1 camını sildim ve şeklini değiştirdim. Çamaşır yıka, kurut, katla.
Geri kalan vakitlerde dağınıklık toplama ve ud çalışmaları yaptım.
Yine de dinlenme açısından iyi geldi.
Biraz canım sıkkın. 69 kg olmuşum. en az 10 kg vermeliyim. ama sabahtan öğleye kadar gayet güzel giden diyet başlangıçlarım, hep akşam saatlerinde abur cubur krizleri sebebiyle alt üst oluyor.
Bu sefer iyice moralman çöküyorum.
Nasıl tekrar motive olurum hiçbir fikrim yok.
Neyse buralardayım artık görüşürüz.
valla baya eski bir kaban taa liseden beri giydiğim kabani... bende anneme verdim ihtiyaç olana ver dedim.Ay güle güle kullan
Ben de nedense montlardan sikiliyorum
Tek sorun bu kadar Montu ne yapacagim, satacak enerjim de yok![]()
ben diyeti biraktim uğraşmak istemiyorum çok yoruldumGünaydın hanımlar,
2 hafta yıllık izin bitti gitti. Yine geldik kürkçü dükkanına.
2 hafta içinde neler yaptım?
1 hafta zaten annemdeydim. akraba ziyaretleri falan, geldi geçti.
1 hafta da evde temizlik yapıcam dedim. ama sadece süpürme işi yaptım. salonun 1 camını sildim ve şeklini değiştirdim. Çamaşır yıka, kurut, katla.
Geri kalan vakitlerde dağınıklık toplama ve ud çalışmaları yaptım.
Yine de dinlenme açısından iyi geldi.
Biraz canım sıkkın. 69 kg olmuşum. en az 10 kg vermeliyim. ama sabahtan öğleye kadar gayet güzel giden diyet başlangıçlarım, hep akşam saatlerinde abur cubur krizleri sebebiyle alt üst oluyor.
Bu sefer iyice moralman çöküyorum.
Nasıl tekrar motive olurum hiçbir fikrim yok.
Neyse buralardayım artık görüşürüz.
valla baya eski bir kaban taa liseden beri giydiğim kabani... bende anneme verdim ihtiyaç olana ver dedim.
5 yıllık kaban giyiyordum hep. söküldü mü dikiyorum...
bu sefer de mont aldim.. hiç mont giymedim kaç senedir biraz hevesimi alayim:)
mont alirken içine sinerek uzun vadede giyebilecegin al derim;Ya ben de öyle bir sana var ki cok uygun fiyatlara Mont almistigim var, doldu dolabim
Yedi tane düzenli kullanip sikildigim montum var
Verecek birilerini bulsam hemen verirdim
Ben alisveris konusunda öyle sansliyim ki, kimsenin görmedigi indirimleri görürüm
1 euroya kot, 5 euroya mont almisligim var
Ama iste icime de sinmiyor artik
sık dişiniKızlar ya izne çıkmama 1 hafta kaldı bu hafta çalışsam mı artık bozdursam mi raporu karar veremiyorum napsam sizce?
Eşim ayrıl artık 1 haftadan nolcak diyor. İş yeri yıl sonu diye azıcık işler sıkıştı. Benimde kafam karıştı.
mont alirken içine sinerek uzun vadede giyebilecegin al derim;
valla ben 5 senedir hep tek kaban giydim
yeni mont alabilmek için liseden beri giydiğim son 2 senedir giymediğim eski kabani anneme götürdüm
verdim ki eşime yeni mont al dedim..
çünkü eşim montun varyaa demesin![]()
senin mobilya reklamlarda dönüyor bu ara ondan dımıRenkleri ayni mı . Güle güle kullan canımm benim mobilyamda biri böyle biri ekose desen ayaklari demir
erkenmi uyuyorBugün 6 bucukta uyandi oğlum. Yemin ederim boyle uyandığında resmen sürünüyorum gece de uyaniyo cünkü. 6 buçukta uyanirda gündüz uyumazmi bi cocuk yaa![]()
dolap rengini çok merak ediyorumGünaydınlar
Cumartesi günü eşimle tadilat işlerinden konuştuk
o mutfağı yaptıralım diyor bende banyo wc yapılsın diye tutturdum
tabi en sonunda mutfak dolaplarını ben öderim deyince tav oldum :)
1-2 tanıdıklarını aradı çok içine sinmedi
Eskişehirde firma araştırdık hafta içi onlardan fiyat alacağız kaba taslak proje çiziyorum.
pazar günüde rutin işleri yaptım geçtim çok detaya girmedim
şu aralar elimde metre evi dolanıyorum :)