- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oğlumun odası oyuncakları![]()
Çocuk odası için zor tabi mia nın çocuk odası güzeldi :)Evet var kızımın odası :)
Birde tadilat zamanı hiç minimalist olamıyorum :) özellikle 1 bir yere baya kafa yordum
Baya tasarruf da oluyor aslında iyi oluyor :)bende aynı durumdan muzdaribim evet evde far paletim neredeyse hep aynı çeşit almışım gerekli gereksiz
Rujlar ve ojeler çoğunu kullanmıyorum bundan sonra belirli rimel ve ojem var far paletimi ve diğerlerini bitene kadar almayacağım hatta bir yıl boyunca almayı düşünmüyorum
Bir ebe olarak söylüyorum kesinlikle makyajla gir ama gerek yok waterprooflaraKızlar sezeryana makyajla mi gireyim. Waterproof ürünler mi almam lazım dip liner ve rimel gibi. Diğerleri ağlarken akar zaten dimi. Bi daha da waterprooflari nerde kullanacağım ki boş yere de almak istemiyorum açıkçası.
Waterproff maskara kullanmıştım tatilde havuzda falan iyi oluyor ama gözden çıkarmak baya sorun kirpiklerim kopuyor onu çıkarıcam diye. Sırf doğum için hiç gerek yok foto çekineceğin zaman birine makyaj tazeleme yaptırsan daha iyi olur.Kızlar sezeryana makyajla mi gireyim. Waterproof ürünler mi almam lazım dip liner ve rimel gibi. Diğerleri ağlarken akar zaten dimi. Bi daha da waterprooflari nerde kullanacağım ki boş yere de almak istemiyorum açıkçası.
Günaydın kızlar geceleri Kasiklarima ağrı giriyor Bi 5 dakika geçmiyor normal mi sizce ya daha doğuma 2.5 haftam var.. Erken gelir diye korkuyorum Bi taraftan.
Bi de kafamı Bi şeye veremiyorum artık varsa yoksa aklım bebekte oluyor ister istemez.. Off annem Bi geleydi yanıma.
Dündü canım sordum normal dedi bebek aşağıda ama rahim kapalı Korkma dedi. Günde Bi kaç sefer giriyor ağrı sık değil ama ne bilim anlamadım ki.Bu kadar ağrı normal değil canım dr kontrolün ne zaman sorsaydın iyi olurdu.
Dündü canım sordum normal dedi bebek aşağıda ama rahim kapalı Korkma dedi. Günde Bi kaç sefer giriyor ağrı sık değil ama ne bilim anlamadım ki.
2.5 hafta dayanmaz mi MiaBaskı yapıyor o zaman az kaldı canım
Benimde ağrım olmuştu. Hatta yürürken daha cok oluyordu. Gidemiyorduk biryere. Ansızın giriveriyordu. Dr a gittik normal olduğunu çocuk geliştikçe baskı artacacak demişti. Çok şükür bir şey olmadı. İçini ferah tut. Bişey olmaz allahın izniyle :)2.5 hafta dayanmaz mi Mia
2.5 hafta dayanmaz mi Mia
Belli olmaz canım ilkinde turp gibiydim 37+1 de doğurdum 2. De batmalar ağrılar her gün bugün doğuracam derdim 40 haftanın içinde doğdu. İçini ferah tut doktor da normal dediyse doğal süreçler bunlar2.5 hafta dayanmaz mi Mia
ben de resmi daire başvuru evraklarını tamamlarken beynim uyuştuMasam baya felaket boyuta geldi
şuan sadece bakışıyoruz![]()
ben de resmi daire başvuru evraklarını tamamlarken beynim uyuştu![]()
Bi yandan anka yazıp duruyor mia miaBende toplantıya çağrıldım
sonra evrak fotokopi işi oldu
sonrasında yeni abla işe girmiş ön bilgilendirme kıyafet siparişi
en son biri takvim varmı diye sordu
az öncede mail için açıklama ne yazayım diye soran oldu.
kapıyı açan mia sen bilirsin diye geliyor
düşün bak hiç işimle alakasız şeyler
beni bi salın diye isyana bağladım arabesk açtım dinliyorum![]()
Bi yandan anka yazıp duruyor mia mia
Ondan kızdın öyle söyle diye![]()