Uzun zamandır ayakkabılarımı kontrol etmek istiyordum, taşınacağız diye bir gazla giriştim
1 bot
3 ayakkabı
1 sandalet
2 terlik ayrıldı :confused:
3 topuklu ayakkabıyı da satılmak üzere nete koydum, satılmazsa elden çıkarırım

Dolap baya rahatladı, zaten hiç giyilmiyordu, numara sıkıntıları vardı süper oldu

Dündü canım sordum normal dedi bebek aşağıda ama rahim kapalı Korkma dedi. Günde Bi kaç sefer giriyor ağrı sık değil ama ne bilim anlamadım ki.
benim ikincide olmuştu.bebek yerini hazırlıyormuş aşağıya doğru.bide sık sık nts'ye girdim ben.özellikle geceleri artardı bende.açılma olmadıktan sonra sıkıntı yok gibi .kontrol süreni düşürdü dımı doktor.

Evet geleneksel miamalist günlerini başlatıyorum :sampiyon:

Ayıklama
Bugün görev iş yerinde ayıklama yapmak
Evde ilaç, kırtasiye ve tamirat kutuları kontrol edilecek.

Temizlik
Fırın son kez temizlenip kaldırılacak annem istiyordu ona vereceğim sonrasında
Çamaşır katlama yıkama
rutin işler

Bakım
Hergün parfüm kullan
günlük olarak bende varım.

benim ikincide olmuştu.bebek yerini hazırlıyormuş aşağıya doğru.bide sık sık nts'ye girdim ben.özellikle geceleri artardı bende.açılma olmadıktan sonra sıkıntı yok gibi .kontrol süreni düşürdü dımı doktor.
yani haftada 1 çağırıyor hala nst ye de kontrolede. ilk olduğu için deneyimsizim korkuyorum. normal doğur niye sezeryan düşünüyorsun diye baskılar artmaya başladı çevremde yaf korkuyorum yapamam dedikçe millet üstüme geliyor geiliyorum duygusallaşıyorum acaba ben çocugumu yeteri kadar sevmiyor muyum diye? :KK43:

Uzun zamandır ayakkabılarımı kontrol etmek istiyordum, taşınacağız diye bir gazla giriştim
1 bot
3 ayakkabı
1 sandalet
2 terlik ayrıldı :confused:
3 topuklu ayakkabıyı da satılmak üzere nete koydum, satılmazsa elden çıkarırım

Dolap baya rahatladı, zaten hiç giyilmiyordu, numara sıkıntıları vardı süper oldu

Oooo eline sağlık :)

günaydın kızlar annem pazartesi gelmiş olacak inşallah..benim kız umarım 6 gün daha bekler de ocak ayında doğar. evle ilgili kızın bi nevresimi kaldı yıkamadığım bi de bizim kapının öünündeki paspası annem gelmeden yıkayayım diyorum başka da bi şey kalmadı sanırım yıkamadığım çok şükür.. haftasonu da biberon ve emzikleri kaynatacağım kaç dakika kaynayacak bunlar acaba?

Back
X