Kredi notu acaba memurlara direk bakmadan mi veriyorlar. Biz ne zaman çeksek bakmadan çat cut veriyorlar. Ama bankanın maaş musterisiyiz o da etkiliyor olabilir canım. Ya da odemelerimizi hep çekip erken erken kapattık zamanında. Hala da öyle günü gelmeden kredi kartını falan ödüyoruz belki de yüksektir notumuz hiç bilmiyorum kaç puan.

Valla ben de 1 kere geciktirmem. Eve giren para allaha şükür iyi. Hep düzenli ödedim tek bir aksaklık yok ama ing ye gidince 0.99 oranı bana çıkmadı..tabii maaş bankam ing değil belki ondandır

Valla ben de 1 kere geciktirmem. Eve giren para allaha şükür iyi. Hep düzenli ödedim tek bir aksaklık yok ama ing ye gidince 0.99 oranı bana çıkmadı..tabii maaş bankam ing değil belki ondandır
Eger çekmek istiyorsan Bi de vakifa gidip sorsana belki verirler.. Bankacı Bi arkadaşımız yok ki soralım yaf.

Eve geldim,
Çamaşır attım
Buzdolabını temizledim, düzenledim
2 ilaç kutusu vardı, 13 ilaç elendi, 1 kutuya düştü :21:
Tamir çantası kontrol edildi, 4 tane ampul atıldı, minik bir plastik kutu zaten
1 çift ev terliği ayrıldı, numarası bana uymuyor, arkadaşa vereceğim
Kurumuş 2 oje, 1 temizleme suyu, 1 tek terlik atıldı
Fatura ve önemli evrak dosyası kontrol edildi

Eve geldim,
Çamaşır attım
Buzdolabını temizledim, düzenledim
2 ilaç kutusu vardı, 13 ilaç elendi, 1 kutuya düştü :21:
Tamir çantası kontrol edildi, 4 tane ampul atıldı, minik bir plastik kutu zaten
1 çift ev terliği ayrıldı, numarası bana uymuyor, arkadaşa vereceğim
Kurumuş 2 oje, 1 temizleme suyu, 1 tek terlik atıldı
Fatura ve önemli evrak dosyası kontrol edildi
Baya iş yapmışsın ellerine sağlık canım.

Oturduğum yerden yapmaya çalışıyorum eşim gelene kadar, yoksa akşam hiç iş yapılmıyor, taşınacağız ya her şey gözüme batıyor, bu yarışma tam bana göre oldu :halay:
Ne var ne yok at valla taşınırken atmak daha kolay olur. Hem yerleştirme aşaması da çabuk biter. Bu başlığı bende çok seviyorum gaza gelip bende baya azaldım cidden.

Ne var ne yok at valla taşınırken atmak daha kolay olur. Hem yerleştirme aşaması da çabuk biter. Bu başlığı bende çok seviyorum gaza gelip bende baya azaldım cidden.
2 yıldır bende baya azaldım ama tabiki tam olarak istediğim gibi değil durum, istiyorum ki evde elimin değmediği kullanmadığım hiçbir şey olmasın, o da çabuk olmuyor tabiki, iyi ki burayı keşfetmişim gerçekten ufkumu aşırı açtı burası, artık her şeye bambaşka gözle bakıyorum

Sıfır olarak ne düşünüyorsunuz peki. Sıfır arabaya kalkıp 250 bin vermek istemiyorum açıkçası. Onun yerine ev pesinatina koyar 2. Evimi alırım mantigindayim..tabi parası olan aslında benim bütçeme göre baya pahalı geliyor o fiyatlar açıkçası..kesinlikle doğru bindiğin yanına kar kalıyor sürekli artıyor. Bi de sıfır alınca değeri 10 bin TL düşüyor en az. Uzun süre de kullanmıyoruz biz niyeyse sürekli Bi yükseltme peşindeyiz.esime alacaksan al diyorum da bakalim hayırlısı artık.
Benim istediğim araçlar 200 bin civarı suv tarzı istiyorum,yada golf astra gibi bir araba.Açıkcası fiyat performansa göre karar vericem :) ben alayım uzjn süre kafam rahat olsun sürekli değiştirmekle uğraşmayayım istiyorum.Ama dediğim gibi o sıfırı alınca 10 bin düşme olayıda olmadı bu sene.Mesela astranın sıfırı 167.000 civarıydı 2. El sfırınu 172.000 de satıyorlardı en son.Çünkü piyasada yoktu.2018 leri 140.000 e bıraktılar ağustosta geçen ay 2018 30.000 km de olanını 155.000 e satıyorlardı :)bu sene çok garip oldu herşey.Mesela suva baktım ilanda 176.000 di bir hafta sonra 186.000 yazdılar.Eşin anlıyorsa araba işinden araştırıp alsın bence.Tabi ödemeler sarsmayacaksa.Dediğim gibi artık arabada bir yatırım aracı oldu

Benim istediğim araçlar 200 bin civarı suv tarzı istiyorum,yada golf astra gibi bir araba.Açıkcası fiyat performansa göre karar vericem :) ben alayım uzjn süre kafam rahat olsun sürekli değiştirmekle uğraşmayayım istiyorum.Ama dediğim gibi o sıfırı alınca 10 bin düşme olayıda olmadı bu sene.Mesela astranın sıfırı 167.000 civarıydı 2. El sfırınu 172.000 de satıyorlardı en son.Çünkü piyasada yoktu.2018 leri 140.000 e bıraktılar ağustosta geçen ay 2018 30.000 km de olanını 155.000 e satıyorlardı :)bu sene çok garip oldu herşey.Mesela suva baktım ilanda 176.000 di bir hafta sonra 186.000 yazdılar.Eşin anlıyorsa araba işinden araştırıp alsın bence.Tabi ödemeler sarsmayacaksa.Dediğim gibi artık arabada bir yatırım aracı oldu
Anlıyor arabalardan eşim canım. Kardeşim de baya iyi bu konuda. Martta inşallah istediğini alırsın sende canım. Bakalım bizde ocakta çekeriz krediyi sanırım.

Iste ben de bunlari yapiyorum ama pinekleyemiyorum, tv izleyemiyorum, erkenden uyanmak zorundayim
Isler bitmiyor, kitap okuyacak zaman sakinlik bulamiyorum
Iki cocuklu olmak :KK69:
Ileride belki firsat bulabilirim ama sürekli ayaktayim
Ve evde dururken asla is bitmiyor gözüne sürekli yapilacak isler görünüyor
Bu da mesleki deformasyon :KK69:
Bende valla hic tv izleyemiyorum. Şöyle kahvaltımı müge anli izleyerek yapmak istiyorum 😂😂

Back
X