- 23 Eylül 2013
- 25.508
- 52.882
- 798
2020 için hedeflerimiCKbeautyandsheer in kullanmadığı ajandalari kullanacagim:)
onu bekliyorum:);
tarih hiç önemli degil. yazarim :)
Ooo hadi bakalım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2020 için hedeflerimiCKbeautyandsheer in kullanmadığı ajandalari kullanacagim:)
onu bekliyorum:);
tarih hiç önemli degil. yazarim :)
Senin tadilat var harcama çok olur böylesi mantıklı. Ben de hedefliyorum ama inşallah olurBen birikim yapmayacağım 2020 de :)
mesela maaşımı bir yere koyacağım ihtiyaç oldukça ordan tahsil edeceğim
kalan yine kalacak limiti aşmamak şartıyla eksikleri tamamlayacağım.
TeşekkürlerGüle güle kullanın :)
Senin tadilat var harcama çok olur böylesi mantıklı. Ben de hedefliyorum ama inşallah olur
Ben birikim yapmayacağım 2020 de :)
mesela maaşımı bir yere koyacağım ihtiyaç oldukça ordan tahsil edeceğim
kalan yine kalacak limiti aşmamak şartıyla eksikleri tamamlayacağım.
Kesinlikle birikime devam edeceğim ben. maaşı alınca (diyelim 1200 lira alıyorum) 1000 lira maaş alıyormuş gibi düşünüp, 200 kirasıyla anında hesaba altın alacağım. veya ay sonu kalanları hesaba aktaracağım.
Kenarda para olunca kafam daha rahat oluyor.
Ayy hepsi benim bağımlılığım2019 sonunda almayı bıraktığım şeyler
1- Saç boyası (kullanmayı asla düşünmüyorum )
2- Oje (Ne kadar sürmeyi denesem de sürekli bozulması yenilemesi bana fenalık geldi o yüzden bir daha oje almayacağım.
3- Takı (en son geçen yıllar eleme yapmıştım daha exra bir ürün almamıştım artık almayı düşünmüyorum ama alyansımı değiştireceğim sadece)
4- Yüz kremi ( Ürün denemeyi bıraktım eşim gül suyu almış çok kuru hissettiğimde onu kullanacağım)
5- Asitli içecekler (çok nadir zamanlar içiyordum ama artık alışkanlığımı bıraktım canım bile istemiyor)
Ayy hepsi benim bağımlılığım
Saclarini neden boyamiycaksin canım artik.
Ben saclarimin parlakligi gidince boyuyorum renk soluk olunca yani 1 bucuk ayda felan aslinda her ay boyarim ama biraz uzatiyorum oje sürmeyi cok seviyorum
Yuz kremi arastiririm hep alirim yüzüm cok kuru sen neden bunlardan vazgectin anlat hele bana bi![]()
Mia verdiğin her ödevde bakacağım ama kesin bir şey çıkmaz diyorum ama bir sürü şey çıkıyor. Mutfağa göz attım. Bazı şeylerin yeri değişecekti hallettim. Çatal-kaşıklığı yıkayıp çekmeceyi düzenledim. Eksik bakliyat kavanozlarını doldurdum. Yağ nar ekşisi vb. Şeylerin olduğu dolabı düzenledim. Altlarına koyduğum kutuyu değiştirdim. Çekmeceleri düzenledim. Pazar alışverişi yapmıştım onları da yerleştirdim. Önceki günde ilaç dolabını düzenlemiştim zaten. Ivır zıvırlar atıldı. Benden bu kadar![]()
Saçlarımda dökülme oldu baya artık kimyasal kullanmamaya karar verdim
Ojeyide anlattığım gibi çok çiziliyor normalde tırnak kesmeye bile zor vakit buluyorum.
Yüzüm karma olduğundan kremler bende reaksiyon gösteriyor sivilce çıkıyor ne denediysem verim alamadım yani sürmeyince daha güzel yüzüm![]()
anladım canım benim sacta kimyasal olmadan duramiyo boya yapinca daha bi parliyo canlaniyo gibi yada bana öyle geliyo oje bana da öyle bulasik yika felan cikiyo hep oje benim neyime diyorum ama dayanamiyorum yinede
![]()
o da bir yatırım türü.Tabi birikim şart.
Benim için bu yıl yenilenme yılı
2021 de birikim yapabilirim ancak.
oje deforme oluyor, uçları soyuluyor diye sürmüyorsan, ben flormar'ın kendi kendine kuruyan top coat'ı var onu kullanıyorum. cam gibi duruyor, 3-5 gün elin suya girmezse. girerse 2 günde çıkabilir uçları.Saçlarımda dökülme oldu baya artık kimyasal kullanmamaya karar verdim
Ojeyide anlattığım gibi çok çiziliyor normalde tırnak kesmeye bile zor vakit buluyorum.
Yüzüm karma olduğundan kremler bende reaksiyon gösteriyor sivilce çıkıyor ne denediysem verim alamadım yani sürmeyince daha güzel yüzüm![]()
Maşallah nasıl yapıyorsun bunların hepsini canım ya. Ben işten geliyorum yemekten sonra hop TV karşısına geçiyorum. Kendimde yapacak gücü bulamıyorum açıkçası.Eve geldim
Yemek hazırlığı yaptım
Bulaşık makinesi, buzdolabını dışından sildim
Mutfak masasını sildim
Çamaşırları toplayıp yerleştirdim
Boş odayı toparladım biraz
İç çamaşırı, çorap çekmecemi düzenledim 7 parça ayırdım
Çalışma masasını kontrol ettim, 1 poşet evrak gereksiz kağıt ayırdım, 1 kullanılmış bitmiş ajanda attım
Mutfakta bir bölüm düzenledim, çaycının demliğinde sıkıntı vardı hiç kullanamadım, onu attım, kettle olarak kullanıyoruz zaten sadece