Yapıyoruz bu işi :KK70:
Anka o dediğimiz tezgah akrikor diye geçiyormuş salı belli olacak :)

akrikor dediğiniz eğer şu beyaz plastik gibi duran tezgahsa inanılmaz kullanışsız. ben hiç tavsiye etmiyorum. çaydan kahveden her şeyden leke oluyor ve silmeyle çıkmıyor her seferinde çamaşır suyu kullanmanız gerekiyor.

aklınızda bulunsun.

Görsellere de baktım ama anlamadım pek, acrikor tezgahı çok merak ettim.

Eve geldim
Yumuşamış yeşil zeytinler vardı, atılacak ama tadı güzel, zeytinli poğaça yaptım değerlenmiş oldu (bu minimalist yaşam böyle şeylere alıştırdı beni :KK70:çok memnunum)
Çamaşır attım, serince beyazları da atacağım
Kalıp sabundan sıvı sabun yaptım, balkonda soğumaya bıraktım, bakalım nasıl olacak inşallah severim
TV ünitesini düzenledim, birkaç evrak çıktı atılacak, daha yeni kontrol etmiştim zaten ama düzenlenmiş oldu
Portmanto düzenli, içinde ayakkabılar var geçen hafta ayıkladım hem eşimin hem benim tarafımı, çantalarımı koyduğum kutum var çantaların içi boş düzenli, alet kutusu var, onu da kontrol etmiştim geçen hafta
Banyo dolabını kontrol ettim, atılacak bir şey çıkmadı ama azalmış kremler var onları göz önüne çıkardım bitirip atacağım
Kitaplıktan da birkaç kitap ayırdım okul kütüphanesine vereceğim, geçen hafta ajanda ve boş kağıtları ayırmıştım zaten

Benim hızlı turum bitti, ama ara ara kontrol ediyorum, biraz daha cesaretli olmam gerekebilir bazı şeyleri evden göndermek konusunda, gözüm evin üzerinde sürekli :KK70:

Günaydinlar herkese sabah sabah gözümü niye actiysam yat uyu işte ne istiyorsun. Off bünye alışmış bu saatlerde kalkmaya sanırım. Öğlene kdar öğrenciyken ne uyurdum be.. Aman her şey zamanında güzel.

Günaydinlar herkese sabah sabah gözümü niye actiysam yat uyu işte ne istiyorsun. Off bünye alışmış bu saatlerde kalkmaya sanırım. Öğlene kdar öğrenciyken ne uyurdum be.. Aman her şey zamanında güzel.
Öğle şekerlemesi yap çok güzel olur :anneadayı:
Bende geceleri sürekli uyanıyorum, bir iki saat uyanık kalıyorum tam uyuma zamanı da işe geliyorum ama gün içinde geçiyor uyku hali neyseki

Mia- Mia- canım bende eminim çok güzel olacağına, hem sen mutlu olduktan sonra millet beğenmiş beğenmemiş ne olacak sanki.

Tabi canım herşey kendi zevkimi yansıtıyor zaten başkalarına göre evi dizayn etseydim farklı olurdu
geçen annem diyor ki şuralara taşlı tuşlu tüller al. ben ve desenli tüller :KK48:
yani eksik hep bulunur, bulurlar.
kimseyi memnun edemezsin.

akrikor dediğiniz eğer şu beyaz plastik gibi duran tezgahsa inanılmaz kullanışsız. ben hiç tavsiye etmiyorum. çaydan kahveden her şeyden leke oluyor ve silmeyle çıkmıyor her seferinde çamaşır suyu kullanmanız gerekiyor.

aklınızda bulunsun.

Ben şuan mermer kullanıyorum dediğin gibi hemen çay lekesi kalıyor.
alışkınım :)
Zaten usta bulamazsa cimstone alıcaz gibi.
sadece akşamları fırsat buluyoruz onuda araştırma sansımız olmuyor. işlerimizi halledip dönüyoruz eve.

IMG_20191231_080742.webp

Evet çekiliş sonucu kazanan Mikan Mikan oldu. Tebrik ederim. :KK68: :sampiyon::sampiyon:
SUHAN SUHAN belleza belleza Psidan Psidan B black cat S Salty yarışmaya katılımlarından dolayı teşekkür ederim iyiki varsınız. :KK19:

Çekilişi yaparken video çekmiştim ama yükleyemedim.

Ben şuan mermer kullanıyorum dediğin gibi hemen çay lekesi kalıyor.
alışkınım :)
Zaten usta bulamazsa cimstone alıcaz gibi.
sadece akşamları fırsat buluyoruz onuda araştırma sansımız olmuyor. işlerimizi halledip dönüyoruz eve.
ben granit kullanıyorum. açık renk granitler de var. öyle çok leke olmuyor içine çekmiyor hemen lekeyi. limondan erime yapmıyor.

Bu arada Mia- Mia- 'cığım,

hiçbir ödevine katılamadım. Misafirim var evde.
Ama yine de 1 motif örgü hırkam ile örgü beremi elden çıkardım. beğendiği için arkadaşıma verdim.

1 yüz temizleme ürününü bitirdim. attım.

ben granit kullanıyorum. açık renk granitler de var. öyle çok leke olmuyor içine çekmiyor hemen lekeyi. limondan erime yapmıyor.

Bu arada Mia- Mia- 'cığım,

hiçbir ödevine katılamadım. Misafirim var evde.
Ama yine de 1 motif örgü hırkam ile örgü beremi elden çıkardım. beğendiği için arkadaşıma verdim.

1 yüz temizleme ürününü bitirdim. attım.

Benim laboratuvarda kullandığım ürün granit tezgah
memnunum ama kalıbı gereği kaba duruyor
istediğim gibide yapmıyorlar kalıp standartmış
ayrıca içine sim koymalılarmış düz beyaz üretilmiyormuş.
Yarışma konusunda takılma canım senin elinden ne işler gelir biliyorum. Fırsatın olsa katılırdın :KK200:

Back
X