- 20 Eylül 2013
- 7.563
- 16.441
- 448
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar bugün mutfakta iki dolabı elden geçirdik annemle. Baya ferahladi iyi oldu. Gerçekten hiç Bi şeye ihtiyacım yok tabak çanak anlamında..
Kafamda bu iki dolap vardı onlarda halloldu çok şükür..
Evde durmak hala çok hoşuma gidiyor sıkılmadım yatmaktan evime dip köşe düzen yapıyorum ayarlıyorum hoşuma gidiyor![]()
çok güzel güle güle kullanın.günaydın güzeller
uzun zamandır yazamıyorum, çalışma arkadaşlarımızdan biri askere gitti, devamında yoğunluk ta hepimizde eşit olarak arttı tabi...
Mia- tadilatın başlamasına sevindim canım, umarım hersey istediğin gibi olur
ben de kızımın odasına basladım, mutfağı yapan ustayla anlaştık çalışam masası ve kitaplık gıibi bişey yapılacaktı ve basladık, ınternetten karyola aldık eksik parçalı geldi gerildik dün baya, bugun halletmeye çalışacak eşim,
haftasoınu duvarlarını ya boya ya kâğıt yapacağız, kitaplık kurulmaDAN acilen bitmiş olması gerekiyor duvar işinin :/
evde ki tadilatlar devama edip kafamda ki şekle girdikçe sadeleşme olayı çok daha kolay olmaya basladı, tadılat anında elemem gereken hersey eleme fırsatım oldu, iyi oldu...
evet iş yoğun, ev yoğun, ben de durumlar böyle, hepinizi öperim
(kızın yapılan kitaplığının resmini ekliyorum)
günaydın güzeller
uzun zamandır yazamıyorum, çalışma arkadaşlarımızdan biri askere gitti, devamında yoğunluk ta hepimizde eşit olarak arttı tabi...
ben de kızımın odasına basladım, mutfağı yapan ustayla anlaştık çalışam masası ve kitaplık gıibi bişey yapılacaktı ve basladık, ınternetten karyola aldık eksik parçalı geldi gerildik dün baya, bugun halletmeye çalışacak eşim,
haftasoınu duvarlarını ya boya ya kâğıt yapacağız, kitaplık kurulmaDAN acilen bitmiş olması gerekiyor duvar işinin :/
evde ki tadilatlar devama edip kafamda ki şekle girdikçe sadeleşme olayı çok daha kolay olmaya basladı, tadılat anında elemem gereken hersey eleme fırsatım oldu, iyi oldu...
haftalık yapıyorum ben.bi gün öncesinden de üzerinden geçiyorum değişiklik varsa diyeDurum raporu
Eşimin dolabını düzenledim. Fazla olan yastık battaniyeleri yüklüğe yerleştirdim. Bu arada hedefe koyduğum birkaç video dinledim. Ufak tefek şeyleri yerlerine götürmekten haliyle izleyemedim.
Salona ya da mutfağa el atamadım. (Yarına inşaallah.)Düşündüğümden uzun sürdü ve de evde 3 yaş bir çocuk olunca kahvaltı çiş meseleleri beni böldü.Uykusu gelip te o kadar direnen bir çocuğu koridorda uykuya dalmış olarak bulunca yatağa yatırdım ama ikindiyi buldurdu küçük bey, keyfi ve kahyası.
Sizden iki konuda yardım istiyorum:
1) Ajanda kullanma acemisi olarak, akşamdan mı günü planlıyorsunuz, sabah erken mi? Aaa,su içmeyi unuttum, şu saat kalkmış olmam gerekirdi derken buldum kendimi.Fikirlerinizi merak ediyorum.
2) Bu mutfak niye bu kadar çabuk dağılıyor?![]()
Kısa uzun planlamam var kafamda. Haftalık işini sevdim. Deneyeyim. Teşekkürlerhaftalık yapıyorum ben.bi gün öncesinden de üzerinden geçiyorum değişiklik varsa diye
Çok şık.günaydın güzeller
Merhaba canım. Çizim görünce dayanamadım. Mesleki deformasyon diyelim :) Ben olsam yatağın olduğu yere çalışma masası koyarım. Mümkünse pencere önüne.(Yazı yazarken kağıdın üzerine kendi elinin gölgesi kağıdına düşmeyecek şekilde) Hem çalışırken daha aydınlık olur, hem de peteğin önünü çok kapatmamış olursun. Yatağı da gardrobun olduğu yere koyarım. Pencereden gelecek hava akımlarından başını korumuş olursun. Hem de pencere açılınca yatağın üzerine doğru açılacak.Çalışma masası yerine de gardropu koyardım. Kapıdan girişte gardropun yan yüzeyi bir çeşit giriş alanı oluşturur.Çok şık.
benim kızımın odası çok büyük değil. bir gardrop yaptırmıştım, beyaz. bir de yatak girecek odaya, karyolasına sığmaz oldu. sonrasında da bir çalışma masası ihtiyacı doğacak ister istemez.
yerleşim de ancak ya aşağıdaki çizim gibi olacak, ya da gardrop ile çalışma masası yer değiştirecek.
Eki Görüntüle 2572041
Her gün hayallerine hedeflerine bir adım daha atıyorsun. Ne kadar güzel. Kendi evim olsa da ben de bişeyler yaptırabilsem keşke :) Modunu düşürme, her şey çok güzel olacak :)Selam kızlar 2 günlük izin aldım evdeyim hep temizlik full temizlik
Daha kırma dökme işleri bitmedi yatak odanın kapısı söküldü tekrar takıldı duşakabin için fiyat aldık fayanslar yapılınca gelip ölçü alacak
Yarın mutfak dolapları sökülecek tasisat işleri yapılacak boya ve yer var daha
Modum düşmek üzere pes etmek yok
Bu işler bitmeyecekmiş gibi geliyor![]()
Merhaba canım. Çizim görünce dayanamadım. Mesleki deformasyon diyelim :) Ben olsam yatağın olduğu yere çalışma masası koyarım. Mümkünse pencere önüne.(Yazı yazarken kağıdın üzerine kendi elinin gölgesi kağıdına düşmeyecek şekilde) Hem çalışırken daha aydınlık olur, hem de peteğin önünü çok kapatmamış olursun. Yatağı da gardrobun olduğu yere koyarım. Pencereden gelecek hava akımlarından başını korumuş olursun. Hem de pencere açılınca yatağın üzerine doğru açılacak.Çalışma masası yerine de gardropu koyardım. Kapıdan girişte gardropun yan yüzeyi bir çeşit giriş alanı oluşturur.
Tabi evlerimizde kolon kirişlerin yaptığı çıkıntılar gönlümüzce dekore etmemizi zorlaştırıyor. Sen içinde yaşadığın için daha iyi bilirsin. Benimki sadece ufak bir yorum :)
Gözün aydın, Maşallah gelişimide iyi. Allah tamamına erdirsin :) İnşallah gönlünüze göre bir mahalle ve evde çıkar karşınıza :) Her anlamda yenilikler sizi bekliyor :) Çocukla zaten yeni bir yaşama adım atacaksınız. Çok güzel bir duygu. Çok farklı. Mesela sırf o istiyor diye, yarın sabahın köründe yola çıkıp KARTEPE ye gideceğiz. Biz her ne kadar uludağ istesekte onun istediği yere gidiyoruz. Yani çocuk insanın bütün yaşantısını değiştiriyor :)Kızlar bugün doktor kontrolü vardı, nst ye girdim ilk defa, her şey yolunda dedi doktor , 2700 olmuş bebiş 49 cm, 37 de çatı muayenesi dedi korkuyorum ama hiç araştırmayacağım iyice çekinirim öğrenirsem
Haftasonu atandığımız ilçeyi görmeye gideceğiz öğretmenevinde kalacağız bir gece, gözümüzle görelim dedik doğumdan önce, biraz ev araştıracağız hangi mahalle bize uygun olur, nasıl bir yerdir
Memlekete uğrayıp gideceğiz, evden gidecek bir şeyler ayarlamam lazım fırsat olmuşken bugün eve gidince bir turlayacağım ne götürebilirim diye![]()
Tadilat işleri çok zor. Bazan gereksiz uzayabiliyor işler. ama sonuç o kadar iyi hissettiriyorki. Unutuveriyorsun yorgunluğu.... Kolay gelsin.Selam kızlar 2 günlük izin aldım evdeyim hep temizlik full temizlik
Daha kırma dökme işleri bitmedi yatak odanın kapısı söküldü tekrar takıldı duşakabin için fiyat aldık fayanslar yapılınca gelip ölçü alacak
Yarın mutfak dolapları sökülecek tasisat işleri yapılacak boya ve yer var daha
Modum düşmek üzere pes etmek yok
Bu işler bitmeyecekmiş gibi geliyor![]()
Gerçekten köklü bir değişiklik geliyor hayatımıza, normalde çok dert eder panik yapardım ama hamile rahatlığı sanırım her şeyi boşvermiş durumdayım olur gider diyorum, inşallah gönlümüze göre kolaylıkla olur her şeyGözün aydın, Maşallah gelişimide iyi. Allah tamamına erdirsin :) İnşallah gönlünüze göre bir mahalle ve evde çıkar karşınıza :) Her anlamda yenilikler sizi bekliyor :) Çocukla zaten yeni bir yaşama adım atacaksınız. Çok güzel bir duygu. Çok farklı. Mesela sırf o istiyor diye, yarın sabahın köründe yola çıkıp KARTEPE ye gideceğiz. Biz her ne kadar uludağ istesekte onun istediği yere gidiyoruz. Yani çocuk insanın bütün yaşantısını değiştiriyor :)