Günaydın kızlar. Kahvaltı yaptık yattım kaldım valla. Geceleri lavaboya çıktıktan sonra kasiklarima Bi 5 dk ağrı girip geçiyor ama baya aciyor. Çok yorgun hissediyorum kendimi artık niyeyse.. Ama tüm gün yatmakla geçiyor. Nasıl oluyor anlamıyorum.. Bi kaç gün sonra kuaför işlemlerimi halletmeye gideceğim..

Günaydın kızlar. Kahvaltı yaptık yattım kaldım valla. Geceleri lavaboya çıktıktan sonra kasiklarima Bi 5 dk ağrı girip geçiyor ama baya aciyor. Çok yorgun hissediyorum kendimi artık niyeyse.. Ama tüm gün yatmakla geçiyor. Nasıl oluyor anlamıyorum.. Bi kaç gün sonra kuaför işlemlerimi halletmeye gideceğim..
Çok normal artık gün geçtikçe ağırlaşıyoruz, haftasonu bütün gün ev baktık gezdik bizde daha dönemedik eve baya yoruldum bende, biran önce hazırlıkları bitirip öyle beklemek lazım

Çok normal artık gün geçtikçe ağırlaşıyoruz, haftasonu bütün gün ev baktık gezdik bizde daha dönemedik eve baya yoruldum bende, biran önce hazırlıkları bitirip öyle beklemek lazım
Canım ne zaman ev bulup da ne zaman taşınacaksiniz. Doğuma denk gelmez mi yorma kendini bu kadar çok. Aynen ağırlaştım bende zor geliyor her şey.

Canım ne zaman ev bulup da ne zaman taşınacaksiniz. Doğuma denk gelmez mi yorma kendini bu kadar çok. Aynen ağırlaştım bende zor geliyor her şey.
Valla ne zaman başlama yazısı gelecek belli değil, şuanda bulunduğumuz yere 2,5 saat mesafede bir daha gelemem bir göreyim diye bu haftasonu geldik gezdik ama ev yok denecek kadar az neredeyse, doğum olduktan sonra ben toparlanınca taşınırız, eşim kendi gelip tutacak evi, baya karışık bir süreç bizi bekliyor anlayacağın

Valla ne zaman başlama yazısı gelecek belli değil, şuanda bulunduğumuz yere 2,5 saat mesafede bir daha gelemem bir göreyim diye bu haftasonu geldik gezdik ama ev yok denecek kadar az neredeyse, doğum olduktan sonra ben toparlanınca taşınırız, eşim kendi gelip tutacak evi, baya karışık bir süreç bizi bekliyor anlayacağın
Anladım canım her şey zamanı gelince olur inşallah. Rabbım yardımcımız olsun da doğumlar kolay geçsin inşallah. Sana da Allah kolaylık versin taşınma hem güzel hem değil.

Anladım canım her şey zamanı gelince olur inşallah. Rabbım yardımcımız olsun da doğumlar kolay geçsin inşallah. Sana da Allah kolaylık versin taşınma hem güzel hem değil.
Amin amin kolaylıkla atlatalım inşallah bu süreci, taşınmak yeni hayat güzel ama bir yandan da korkutucu ve yorucu, dua ediyoruz artık kolaylıkla atlatalım bu süreci diye

Güzel bir kar yağışı altında herkese selamlar :) Ankara yavaştan beyazlarını giymeye başlıyor :)
Tam kitap ve battaniye eşliğinde kar yağışını seyretmelik bir hava var dışarda ama gerçekler çalışan anne modu :/

Neyse bu halimize de şükür :)

Güzel bir kar yağışı altında herkese selamlar :) Ankara yavaştan beyazlarını giymeye başlıyor :)
Tam kitap ve battaniye eşliğinde kar yağışını seyretmelik bir hava var dışarda ama gerçekler çalışan anne modu :/

Neyse bu halimize de şükür :)
Meteoroloji kar yağışı olacak demişti. İstanbula yine yok. Biz cumartesi kartepeye gittik. Kar gerçekten güzel oluyor çocuklar için. Ordan da Eskişehire gittik. Sadece Bozüyük civarlarında tepelerde hafif beyazlıklar görünüyordu. Yol kenarında kısım kısım cok az beyazlık.... dün öğlen ekişehirden ayrıldık. Sabah resim gönderdiler yaklaşık 1 karış kar var :(. Şansımıza.
25 Ocak ta tekrar gittiğimizde inşallah kar görürüz.

Meteoroloji kar yağışı olacak demişti. İstanbula yine yok. Biz cumartesi kartepeye gittik. Kar gerçekten güzel oluyor çocuklar için. Ordan da Eskişehire gittik. Sadece Bozüyük civarlarında tepelerde hafif beyazlıklar görünüyordu. Yol kenarında kısım kısım cok az beyazlık.... dün öğlen ekişehirden ayrıldık. Sabah resim gönderdiler yaklaşık 1 karış kar var :KK43:. Şansımıza.
25 Ocak ta tekrar gittiğimizde inşallah kar görürüz.
bu yıl biz de ilk kez kar tatili yapmaya niyetlendik.

Yanımıza mutlaka almamız gereken şeyler nedir? 5 yaşında kızım da var.

Çok şık.

benim kızımın odası çok büyük değil. bir gardrop yaptırmıştım, beyaz. bir de yatak girecek odaya, karyolasına sığmaz oldu. sonrasında da bir çalışma masası ihtiyacı doğacak ister istemez.

yerleşim de ancak ya aşağıdaki çizim gibi olacak, ya da gardrop ile çalışma masası yer değiştirecek.

Eki Görüntüle 2572041
çalışma masasini pencerenin önüne koysaniz.
yatagi gardrobunun yerine..
gardrop da çalışma masasina koysayniz olmaz mi..

Merhaba canım. Çizim görünce dayanamadım. Mesleki deformasyon diyelim :) Ben olsam yatağın olduğu yere çalışma masası koyarım. Mümkünse pencere önüne.(Yazı yazarken kağıdın üzerine kendi elinin gölgesi kağıdına düşmeyecek şekilde) Hem çalışırken daha aydınlık olur, hem de peteğin önünü çok kapatmamış olursun. Yatağı da gardrobun olduğu yere koyarım. Pencereden gelecek hava akımlarından başını korumuş olursun. Hem de pencere açılınca yatağın üzerine doğru açılacak.Çalışma masası yerine de gardropu koyardım. Kapıdan girişte gardropun yan yüzeyi bir çeşit giriş alanı oluşturur.

Tabi evlerimizde kolon kirişlerin yaptığı çıkıntılar gönlümüzce dekore etmemizi zorlaştırıyor. Sen içinde yaşadığın için daha iyi bilirsin. Benimki sadece ufak bir yorum :)
ayni fikirde mişiz :)

Uzzuun bir zaman sonra merhaba kizlar.
Hamilelik icin kullandigim camasirlari atiyorum bu ara.
Biriktirdigim ütülenecekleri de az az yapiyorum her gün. Normal bir kadın olmak icin çabalıyorum, anormallikten çıkmak istiyorum:) Mia- Mia-

Ooo en sevdiğim değişim süreci.
İnsanın kendine özen göstermesi kadar güzel birşey olamaz.
Önce kendini sev :KK200:

Dün akşam yemekte misafir ağırladım.

Balık
Salata
haşlanmış brokoli
çiğ karnabahar (limon, yağ ve tuz ekleyip yiyoruz)
mercimek çorbası
helva

diye şekillendi menü.

sonrasında çay faslı.

makine 2 defa dolduruldu, yıkanınca yerleştirildi.
ocak tezgah yağçözlendi.

kızın tırnakları kesildi. uyutuldu. kıyafetleri ve çantası hazırlandı.

günaydın güzeller :KK200:
uzun zamandır yazamıyorum, çalışma arkadaşlarımızdan biri askere gitti, devamında yoğunluk ta hepimizde eşit olarak arttı tabi...
Mia- Mia- tadilatın başlamasına sevindim canım, umarım hersey istediğin gibi olur :KK66:
ben de kızımın odasına basladım, mutfağı yapan ustayla anlaştık çalışam masası ve kitaplık gıibi bişey yapılacaktı ve basladık, ınternetten karyola aldık eksik parçalı geldi gerildik dün baya, bugun halletmeye çalışacak eşim,
haftasoınu duvarlarını ya boya ya kâğıt yapacağız, kitaplık kurulmaDAN acilen bitmiş olması gerekiyor duvar işinin :/

evde ki tadilatlar devama edip kafamda ki şekle girdikçe sadeleşme olayı çok daha kolay olmaya basladı, tadılat anında elemem gereken hersey eleme fırsatım oldu, iyi oldu...

evet iş yoğun, ev yoğun, ben de durumlar böyle, hepinizi öperim :KK200::KK200:
(kızın yapılan kitaplığının resmini ekliyorum)

Mutfak tadilatı ne zormuş :KK51:
bütün eşyalar dağılmış durumda yemek yapamıyoruz
neyse ki bulaşık mak hala kurulu bardakları atıyorum yıkanıyor.
keşke nisan gibi başlasaydık dedik havalar daha sıcak olurdu.
büyük oda şuan zor ısınıyor exra ısıtıcı falan takıyoruz.
10 gün daha bu şekilde idare edeceğiz artık.

Kızının dolabı güzel seçim olmuş. Çok beğendim güle güle kullansın :)

Back
X