Temizlik-düzen : evde olduğum için günlük temizliğimi rahatlıkla yapabiliyorum ama 1 gün mutfağı detaylı temizlemem lazım. Ütü biriktirmemeye çalışıyorum.
Ayıklama : ayıklama işi bitmiyor, sürekli bir şeyler çıkıyor. Bazıları çöpe, bazıları annemin evine, bazıları letgoya devamlı gönderdikçe gönderesim geliyor :)
Birikim : çalışırken biraz birikim yapmıştım vadelide duruyor hedef ona dokunmamak :) işsizlik maaşı alacağım onunla konut kredisini ödemeye devam..
Diyet : rejim yapmıyorum ama sadece daha az yiyorum, kola içmiyorum. Geçen hafta bu konuda iyi gidiyordum ama bu hafta eşimin getirdiği çekirdekler, çikolatalar hiç iyi olmadı o sebepten birkaç gün tartıya çıkmama kararı aldım :)
Okuma : içimizdeki şeytanı okuyordum ara vermiştim yeniden elime aldım yatmadan 30 sayfa kadar okuyorum hafta sonu biter inşallah. Aöf sınav için 1 güncük çalıştım. Bu akşam epey soru çözmeliyim..
Genel anlamda iyiyim sinirsiz, stressiz, kızımla sakin zaman geçiriyorum. Ayrıca bugün evlilik yıldönümümüz. Eşim çikolata göndermiş sağolsun çok da güzel bir not yazmış ona ayrıca sevindim