Gebelikte gündüzleri sen hareket halinde olduğun için sallanma etkisiyle uyuyordu. gece yatınca uyanır kıpırdardı dimi. Aynı alışkanlığını devam ettiriyor şimdi. Zamanla öğrenecek inşallah gece gündüz farkını 🥰🥰 miss kokulu prenses nasıl tatlıdır şimdi 🥰🥰
Ay komşumun da kızı oldu.severken Bi an ya dedim bi kızım olur muydu acaba dedim içimden 🤭
İnşallah ankam öğrenir yoksa hapı yuttum 😂 aman evlat olsun da kız erkek bana göre çok da Bi farkı yok.

Günaydın kızlar. Kızıma alışmaya çalışıyorum bugün 11. Günümuz. Gündüzleri uyuyor çok rahat ama gece dün 4 e kadar uyumadı 4 ten sonra uyudu 7 buçuğa kadar. emzirdim gene uyudu. Sizce gece niye uyumuyor gazı yok ağlamıyor ama mık mık sürekli gözler açık Bi şekilde duruyor sıpa.. Ne zaman normale döner acaba?
ben gece altını almıyordum.
alirsam çocuk titriyordu üşüyordu...
akşamdan degiştireceksin..
öle yapmışım gece sadece emziriyordum.. böle oldukça 11 aya kadar hasta olmamişti maşallah.
neyse ki bugün bu sabah 5 te uyandirdi annesini babasini ..
altına yapmış mı evet
sonra hiç uyumadi.. uykusu var direndi..:işsiz:
7:20 gece babaannesine biraktim eşim uyumadi uyusun bi saat dedim..

2019 son günlerinde aldığım kararlar ve sonuç olarak neler yaptığımı paylaşmak istiyorum :
1-Arkadaş ve çevre konusunda da artık kimseyi kafama takmadan, çoğuna eşit mesafede yaklaşacağım bir anlayış benimseyeceğim. Bu konuda mottom iyi olan kazanır sen iyi ol!
Ben elimden geldigince iyi olmalıyım kendimden ve ailemden taviz vermeden yapabileceğimi yapmalıyım.

Bu konuda kendimden beklediğimden daha iyi bi aşamadayım. Bu günlerde Ustalık Gerektiren Kafaya Takmamak Sanatı adlı kitabı okuyorum, nasıl oldu bilmiyorum ama kendimi öncelemeye ve kimseyi takmamaya başladım, sanırım yaş aldıkça da daha doğru düşünmeye başladım.

2. Olarak 4 taksitten oluşan bi borcumuz var onu 2+2 iki taksitle ödeyip bitirmeyi planlıyorum çünkü bu borç benim zihnimi çok meşgul ediyor.... Demiştim...
Son iki aydır 20 bine yakın borç ödedim ve son bir taksit kaldı malesef bitiremedim (araba borcu)

3. 1aydır günlük haftalık ve aylık planlarımı yazıp uyguluyorm bir ajanda aldım ve bundan sonra bunu düzenli bi şekilde kullanmaya devam edeceğim. (Her sabah ilk iş onu dolduruyorum ve kendime söz vererek güne başlıyorum)
..... Şuan ilk zamanlardaki gibi düzenli doldurmuyorum ajandayı ama hayatım daha düzenli artık ihtiyaç duydukça plan yapıyorum.

4-Kişisel bakımla ilgili kendime zaman ayırmalıyım lazer yaptm ve bu olaydan tamamen kurtuldum.cilt bakımım düzenli onda problem yok. 5 kilo vermek ve sıkılaşmak istiyorum.
Bu maddeyle ilgili olarak şekersiz 21 gün uygulaması 13. Gündeyim çok şükür şekersiz yeme içmeye alıştım diyet yapmıyorum amacım sağlıklı beslenmek.
D vitamini eksikliği var ve malesef takviyemi düzenli kullanamıyorum bu noktada daha dikkatli olmalıyım.

6-AlışverişSiz bir yıl beni bekliyor. Kendime ve evime hiç Birşey almamayı planlıyorum zira hiç bir eksik yok. Belki bir kaç pijama takımı olabilir çünkü ev giyimine önem veriyorum.

Henüz hiç alışveriş yapmadım kendime ama bu günlerde almam gereken bi kaç şey belirledim. Bir şey gelirse başka bişey gider mantığını benimsemeye çalışayım derken daha yenisini almadan eskiyen bir kaç şey elden çıkardım. Eksikler oluştu...
7-Haftada bir gün eşimle ve evladıma daha verimli zaman geçirmek için plan ve program sevmeliyim. Bunun da içini ilk fırsatta doldurmaya çalışacağım.
Bu son maddede kış şartları dolayısıyla dışarda uygulanmadı ama evde güzel vakit geçiriyoruz eskiye göre.
Birikim, yaptığım okumalar, 2021hedefimi de ilk fırsatta yazacağım. Çok uzun oldu okuyan herkese şimdiden teşekkür ederim.

2019 son günlerinde aldığım kararlar ve sonuç olarak neler yaptığımı paylaşmak istiyorum :
1-Arkadaş ve çevre konusunda da artık kimseyi kafama takmadan, çoğuna eşit mesafede yaklaşacağım bir anlayış benimseyeceğim. Bu konuda mottom iyi olan kazanır sen iyi ol!
Ben elimden geldigince iyi olmalıyım kendimden ve ailemden taviz vermeden yapabileceğimi yapmalıyım.

Bu konuda kendimden beklediğimden daha iyi bi aşamadayım. Bu günlerde Ustalık Gerektiren Kafaya Takmamak Sanatı adlı kitabı okuyorum, nasıl oldu bilmiyorum ama kendimi öncelemeye ve kimseyi takmamaya başladım, sanırım yaş aldıkça da daha doğru düşünmeye başladım.

2. Olarak 4 taksitten oluşan bi borcumuz var onu 2+2 iki taksitle ödeyip bitirmeyi planlıyorum çünkü bu borç benim zihnimi çok meşgul ediyor.... Demiştim...
Son iki aydır 20 bine yakın borç ödedim ve son bir taksit kaldı malesef bitiremedim (araba borcu)

3. 1aydır günlük haftalık ve aylık planlarımı yazıp uyguluyorm bir ajanda aldım ve bundan sonra bunu düzenli bi şekilde kullanmaya devam edeceğim. (Her sabah ilk iş onu dolduruyorum ve kendime söz vererek güne başlıyorum)
..... Şuan ilk zamanlardaki gibi düzenli doldurmuyorum ajandayı ama hayatım daha düzenli artık ihtiyaç duydukça plan yapıyorum.

4-Kişisel bakımla ilgili kendime zaman ayırmalıyım lazer yaptm ve bu olaydan tamamen kurtuldum.cilt bakımım düzenli onda problem yok. 5 kilo vermek ve sıkılaşmak istiyorum.
Bu maddeyle ilgili olarak şekersiz 21 gün uygulaması 13. Gündeyim çok şükür şekersiz yeme içmeye alıştım diyet yapmıyorum amacım sağlıklı beslenmek.
D vitamini eksikliği var ve malesef takviyemi düzenli kullanamıyorum bu noktada daha dikkatli olmalıyım.

6-AlışverişSiz bir yıl beni bekliyor. Kendime ve evime hiç Birşey almamayı planlıyorum zira hiç bir eksik yok. Belki bir kaç pijama takımı olabilir çünkü ev giyimine önem veriyorum.

Henüz hiç alışveriş yapmadım kendime ama bu günlerde almam gereken bi kaç şey belirledim. Bir şey gelirse başka bişey gider mantığını benimsemeye çalışayım derken daha yenisini almadan eskiyen bir kaç şey elden çıkardım. Eksikler oluştu...
7-Haftada bir gün eşimle ve evladıma daha verimli zaman geçirmek için plan ve program sevmeliyim. Bunun da içini ilk fırsatta doldurmaya çalışacağım.
Bu son maddede kış şartları dolayısıyla dışarda uygulanmadı ama evde güzel vakit geçiriyoruz eskiye göre.
Birikim, yaptığım okumalar, 2021hedefimi de ilk fırsatta yazacağım. Çok uzun oldu okuyan herkese şimdiden teşekkür ederim.

Ne güzel anlatmışsın :KK68:

Selam kızlar
Bugün çorap, iç çamaşırı, pijama, ev kıyafetleri vs elden geçirdim hem de düzenlemiş oldum
1 çift çorap, 1 tek çorap (tekini bulamadım), evde giydiğim 1 şort 1 tişört çöpe gitti
Tadilata verilmek üzere 1 ayakkabı, eşimin 1 benim 2 kot pantolonumu ayırdım
Kp verilmek üzere 1 sweet ayırdım
Yıkanan çamaşırları yerleştirdim
Ütülenecek kıyafetleri ütüledim
:KK52:

Konu hakkında şöyle bir yazım var.Bakarsanız çok sevinirim :)
....

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam kızlar
Bugün çorap, iç çamaşırı, pijama, ev kıyafetleri vs elden geçirdim hem de düzenlemiş oldum
1 çift çorap, 1 tek çorap (tekini bulamadım), evde giydiğim 1 şort 1 tişört çöpe gitti
Tadilata verilmek üzere 1 ayakkabı, eşimin 1 benim 2 kot pantolonumu ayırdım
Kp verilmek üzere 1 sweet ayırdım
Yıkanan çamaşırları yerleştirdim
Ütülenecek kıyafetleri ütüledim
:KK52:

Vaayy bellezam kolay gelsin :)

Günaydınlar sabah çok yoğundum ancak azaldı işler.

Dün akşam eve gidince etrafı topladım
1 mak çamaşır yıkandı nemliler koltuk üzerine atıldı yeniler serildi.
markete gidildi
yemek yapıldı sofra toplandı
buzdolabını temizledim tatlı yaptım.
mutfağı topladım
eylül banyo ve duş alındı.

sabahta tele serdiğim çamaşırları oturma odasına aldım. (oturma odası baya güneş alıyor nerdeyse tüm gün)
işe geldim

Bugün
çöpler atılacak
kalan ekmekler dışarı bırakılacak
1 mak çamaşır yıkanacak
yemek yapılacak
etraf toplanacak
çamaşır katlanacak
sofra ve mutfak toplanır
exra olarak portmantoyu düzenlerim ama canım isterse tabi :KK51:

10 yaşam kuralım

1. Masanı her zaman toplu tut.
2. Sağlıklı beslen
3.Planlı ol
Geçtiğimiz aylar plan yapmayı bırakmıştım. Sonrasında aksattığım şeyler oldu. Tabi kendimi çok bunaltacak kadar planlı olmayı sevmiyorum. Günlük ve haftalık planlamaları daha çok faydası oluyor.
yapacağım planlamalar
-yemek listesi
-alışveriş listesi
-haftalık ve günlük planlamalar
-iş yeri çalışma planım
-bütçe gelir gider tablosu

Günaydın kızlar. Kızıma alışmaya çalışıyorum bugün 11. Günümuz. Gündüzleri uyuyor çok rahat ama gece dün 4 e kadar uyumadı 4 ten sonra uyudu 7 buçuğa kadar. emzirdim gene uyudu. Sizce gece niye uyumuyor gazı yok ağlamıyor ama mık mık sürekli gözler açık Bi şekilde duruyor sıpa.. Ne zaman normale döner acaba?
Gece gündüz ayrımı yok henüz. Gündüz uyuyor diye aman sessiz olalım konuşmayalım demeyin. Gece de alt değiştirirken falan ışık açmayın ya da loş ışık aç, gece uyanınca bebeğinle konuşma tepki verme hatta göz Temasını bile minimum da tut, böyle böyle öğrenecek geceyi gündüzü

10 yaşam kuralım

2. Sağlıklı beslen
3.Planlı ol
Geçtiğimiz aylar plan yapmayı bırakmıştım. Sonrasında aksattığım şeyler oldu. Tabi kendimi çok bunaltacak kadar planlı olmayı sevmiyorum. Günlük ve haftalık planlamaları daha çok faydası oluyor.
yapacağım planlamalar
-yemek listesi
-alışveriş listesi
-iş yeri çalışma planım
Mia her hafta bi alışkanlık yapsaydık :D ben tezgahta takıldım ilerleyemiyorum :D

10 yaşam kuralım

2. Sağlıklı beslen
3.Planlı ol
yapacağım planlamalar
-yemek listesi
-alışveriş listesi
-iş yeri çalışma planım
mia haftalık planlamasi nasıl oluyor açiklamasini yapar misin?
ben hep günlük plani yapıyorum.
yıllık aylık haftalık tutmuyor

mia haftalık planlamasi nasıl oluyor açiklamasini yapar misin?
ben hep günlük plani yapıyorum.
yıllık aylık haftalık tutmuyor

haftalık yemek planı yapıyorum
cuma sebze pazarı buranın ona göre alınacakları yazıyorum yapışkanlı sticker kağıda, cumanın yanına yapıştırıyorum
salı ve cuma eylül banyo günü onu yazıyorum
kendime haftada 1 dinlenme günü planlıyorum bir işim çıkarsa başka güne kaydırıyorum gibi şeyler işte
sonra kalan boşlukları günlük dolduruyorum işte çamaşır yıkanacaksa yazıyorum bu tarz şeyleri de günlük dolduruyorum.

Back
X