Begüm Başoğlu-Ege Erim
Sade
1-Gardırop
Önce tarzınızı belirleyin
Nasıl bir gardırop istediğinize karar verin
Ve gardırop temizliğine başlayın
Bunu yaparken :gerçekten kullanıyor muyum, seviyor muyum, beni yansıtıyor mu, ne sıklıkla kullanıyorum sorularını sorabilirsiniz.
Atılması gerekenler:
Son bir yılda hiç kullanılmayanlar
Zayıflayınca giyerim ürünleri
Stilinizi yansıtmayanlar
Sevmediğiniz hediye diye sakladığınız ürünler
Çok eski durumda olanlar
***sınırlarınızı kaç parçaya ihtiyacınız olduğunu belirleyin, atmak için ayırdıklarınızı başlangıçta ayrı bir yere kaldırın uzun süre ihtiyac duymazsanız bu parçalar atılmayı hak etmiş demektir veya başkasına verilmeyi.

Bu özelliğini biliyorum ♥Ben de ağır fikir kitapları felsefe kitapları okuyamam üniversitede bıktırdılar sanırım başka her türlü kitap okurum severim

Eminim ki çok güzel şeyler anlatıyorlardır ama sadece sosyal medya yazılarını videolarını ve bloglarını okuyorum.
bu arada sosyal medya hesaplarıma geri döndüm bir kaç tedarikçime ulaşmam gerekti bende açtım :)

Eminim ki çok güzel şeyler anlatıyorlardır ama sadece sosyal medya yazılarını videolarını ve bloglarını okuyorum.
bu arada sosyal medya hesaplarıma geri döndüm bir kaç tedarikçime ulaşmam gerekti bende açtım :)
Ben 3 yıla yakındr tüm hesapları kapattım sadece burayı kullanıyorum.

Begüm Başoğlu-Ege Erim
Sade
1-Gardırop
Önce tarzınızı belirleyin
Nasıl bir gardırop istediğinize karar verin
Ve gardırop temizliğine başlayın
Bunu yaparken :gerçekten kullanıyor muyum, seviyor muyum, beni yansıtıyor mu, ne sıklıkla kullanıyorum sorularını sorabilirsiniz.
Atılması gerekenler:
Son bir yılda hiç kullanılmayanlar
Zayıflayınca giyerim ürünleri
Stilinizi yansıtmayanlar
Sevmediğiniz hediye diye sakladığınız ürünler
Çok eski durumda olanlar
***sınırlarınızı kaç parçaya ihtiyacınız olduğunu belirleyin, atmak için ayırdıklarınızı başlangıçta ayrı bir yere kaldırın uzun süre ihtiyac duymazsanız bu parçalar atılmayı hak etmiş demektir veya başkasına verilmeyi.

Gardırobuma şubat gibi bakacağım.
ayıklanacak şeyler var.
yenilemem gerekenler var.
bakalım neler çıkacak ortaya :)

Bu aralar kiralık ev aramakla bozdum kafayı :KK43: Haziranda çıkıcaz evden ama şimdiden saatlerimi ev aramaya veriyorum .

Umarım yaza doğru 1200-1500 arası bir ev bulabiliriz.

Kolay gelsin canım inş bulursun daha 5 ayın var. mutlaka içine sinin bir yer bulacaksındır.

Kolay gelsin canım inş bulursun daha 5 ayın var. mutlaka içine sinin bir yer bulacaksındır.
Teşekkürler canım. Ben de inanıyorum. Aslında bu işler için yazı beklemek daha uygun olacaktır. Herkes evleri boşaltıyor, okullar kapanıyor falan. Rahat bulunur diye düşünüyorum.
Gönlüm ferah :) Genelde çok sıkıştığımız zaman yollar önümüze açılıyor.

Gardırobuma şubat gibi bakacağım.
ayıklanacak şeyler var.
yenilemem gerekenler var.
bakalım neler çıkacak ortaya :)
Ben 18 parça çıkardım bi kaç gün önce şuan kenarda bekliyorlar bakalım uzun süre onlara ihtiyaç duymazsam elden çıkacak hepsi, kıyamıyorum ama bir heves alıp bi iki giydiğim şeyler var veya hiç giymediğim😬

Ben 18 parça çıkardım bi kaç gün önce şuan kenarda bekliyorlar bakalım uzun süre onlara ihtiyaç duymazsam elden çıkacak hepsi, kıyamıyorum ama bir heves alıp bi iki giydiğim şeyler var veya hiç giymediğim😬

aynen giymeyi bıraktığım şeyler var benimde .
1 kazağım çok bol yaka kısmı yılda 2 kez giyerim en fazla onu da düşünüyorum ne yapsam diye.
ya evde giyerim bol bol yada elerim gider.

Bugün yapılacaklar

Sabah çöpleri attım
akşamda 1 mak çamaşır yıkanacak.
Esk e gidersek yemek yapma işi kalır
jean değişecek
küf önleyici boya alınacak
kızımızı parka götüreceğiz
ve yemek yer geliriz.
evde etrafı toplarım
çamaşır sererim gün biter.

aylık hedefleri paylaşalım mı şubat için ?

aynen giymeyi bıraktığım şeyler var benimde .
1 kazağım çok bol yaka kısmı yılda 2 kez giyerim en fazla onu da düşünüyorum ne yapsam diye.
ya evde giyerim bol bol yada elerim gider.
Evde giyilecek gibiyse bence değerlendir ama evde giyecek yeteri kadar kıyafet varsa ver gitsin 😀

Bugün yapılacaklar

Sabah çöpleri attım
akşamda 1 mak çamaşır yıkanacak.
Esk e gidersek yemek yapma işi kalır
jean değişecek
küf önleyici boya alınacak
kızımızı parka götüreceğiz
ve yemek yer geliriz.
evde etrafı toplarım
çamaşır sererim gün biter.

aylık hedefleri paylaşalım mı şubat için ?
Süpersin canım kolay gelsin günün güzel geçsin :))
Ben de malum 15 tatildeyim çok iyi oldu benim için dinleniyorum, oğlumla vakit geçiriyorum, onu öğlen uykusuna yatırınca kitap okuyorum ve sabah erken kalkmaya alışık olduğum için eşim ve oğlum uyanana kadar okuma yapıyorum
Bugün evi süpürdüm
mutfağı topladım
Wc banyo yıkanacak duşa gireceğim sonra başka bir planım yok tatlım var yemek yapacağım onu da acıkınca kararlaştırıo yapıyorum evde olmak ne büyük güzellik valla

Slm kızlar güzel bir hafta diliyorum hepimize..
Memleketteyiz hala. Gelmeden bir koca poşet dolusu kıyafeti giysi kutusuna attım.
Çeyizde aldığım yatak örtüsünü anneme verdim. Baza altı ferahladı o çıkınca. Ama hala çok şey var.

Memleketteyiz hala. Gelmeden bir koca poşet dolusu kıyafeti giysi kutusuna attım.
Çeyizde aldığım yatak örtüsünü anneme verdim. Baza altı ferahladı o çıkınca. Ama hala çok şey var.
Yaa ne güzel biri verdim dedikçe ben rahatlıyorum inşaallah benimkiler de satılır da çıkarrım elden

Zamanla istediğin sadeliğe kavuşursun canım
ben 3. yıla dönüyorum hala verilecek çıkıyor.

Süpersin canım kolay gelsin günün güzel geçsin :))
Ben de malum 15 tatildeyim çok iyi oldu benim için dinleniyorum, oğlumla vakit geçiriyorum, onu öğlen uykusuna yatırınca kitap okuyorum ve sabah erken kalkmaya alışık olduğum için eşim ve oğlum uyanana kadar okuma yapıyorum
Bugün evi süpürdüm
mutfağı topladım
Wc banyo yıkanacak duşa gireceğim sonra başka bir planım yok tatlım var yemek yapacağım onu da acıkınca kararlaştırıo yapıyorum evde olmak ne büyük güzellik valla

evde olmak çok güzeldir ya canının istediği gibi yaparsın rutinini.

Benim de bi kaç parça almam lazım ev için ama bu kış almayacağım elimdekiler yıpransn seneye yenilerim diye düşünüyorum

Aynen bende uzun zamandır elimdekileri eskitmeye çalıştım çoğu eskidi.
artık her ay belli bütçede alışveriş yapacağım.
bu yıl tamamlarsam dolabımı yine 3-4 yıl götürür beni.
özellikle bazı şeyleri kaliteli alacağım, az ve öz olsunlar.

Back
X