Bugün yemeğim yok buzluktan yeşil fasulye çıkarır yaparım, pilav ve yayla çorbası yaparım diye niyetlendim bakalım, yatak odası darmaduman her şeyi döktüm yine eleme için bugün orada biraz işim var😬😬kitap okurum dinlendirim, eşim dün söz verdi mutfağı bırak ben sabah hallederim dedi bıraktım şimdi uyanıp unutmuş gibi davranırsa onu pıçaklarımmmmmm :bicak: :bicak: :bicak:
:KK70: Unutmaz inşallah.

günaydın.dün mutfağı torpaladım,mutfak peteğini sildim.3 tane beyaz eşaynın ön cephelerini sildim.sabahta 2 makainalık çamaşır vardı onlar yerlerine yerleştirildi. banyo ve wc temzilendi.salonda fazlalık vs var onalr toplandı kendi odamı toparlayıp çıktım.kahvaltıya kvnin misafiri var oturma odasıyla çocuk odasını sen toparla dedim.geç haberimiz oldu.muhtemelen akşamda bizde olacaklar.akşam yemeğini duruma göre ya evde ağırlıcam ya dışarda.

Bugün yemeğim yok buzluktan yeşil fasulye çıkarır yaparım, pilav ve yayla çorbası yaparım diye niyetlendim bakalım, yatak odası darmaduman her şeyi döktüm yine eleme için bugün orada biraz işim var😬😬kitap okurum dinlendirim, eşim dün söz verdi mutfağı bırak ben sabah hallederim dedi bıraktım şimdi uyanıp unutmuş gibi davranırsa onu pıçaklarımmmmmm :bicak: :bicak: :bicak:
valla eşler böle unutmuş gibi yapıyor. sinir oluyorum .
unuttum diyor ben artık inanmiyorum.

Dün akşam bebeğim kanepeden düştü, aklım çıktı. Uyutmadık 2 saat, baya ağladı. Halıya düştü Allah’tan, bi kaç gün oldu dönmeye başlayalı. Kanepe açıktı ve diklemesine koymuştu nasıl düştü anlamadım:cry:

Günaydın kızlar HepBaharOlsa HepBaharOlsa geçmiş olsun kendine ve bebeğine dikkat et gerisi hallolur
Scss94 Scss94 geçmiş olsun Allah korusun 2020 üzerek başladı ama umarım bunlar son olur
vallahi seneye allah ömür verirse 2020 degerlendirmesi yapmiycam o derece berbat geciyo allah beterinden korusun bugün de kardesim kalp ameliyati oluyo 25 yildan sonra kalbinde delik oldugunu öğrendik 😓

Dün akşam bebeğim kanepeden düştü, aklım çıktı. Uyutmadık 2 saat, baya ağladı. Halıya düştü Allah’tan, bi kaç gün oldu dönmeye başlayalı. Kanepe açıktı ve diklemesine koymuştu nasıl düştü anlamadım:cry:
Geçmiş olsun. bir şey olmaz merak etme. uyutmamışsın zaten. benim kızım da yanımda yataktan düşmüştü. :KK43:

Sağlık ocağına bir göster istersen.

oy kiyamam kuzuya benim oglumda düsmüstü cok korkuyo insan gecmis olsun canım 😓

geçmiş olsun mikanım

vallahi seneye allah ömür verirse 2020 degerlendirmesi yapmiycam o derece berbat geciyo allah beterinden korusun bugün de kardesim kalp ameliyati oluyo 25 yildan sonra kalbinde delik oldugunu öğrendik 😓
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin. Nasıl daha önce belli olmamış

Geçmiş olsun canım inş zor günleri bir an önce atlatırsın :dua:

Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin. Nasıl daha önce belli olmamış
canim annem hamileyken sartlardan dolayi hic gidememis doktora felan bizim ikiz oldugumuzu dogumda ögrenmis. sans eseri ultrason muayenesi olmustu o zaman olabilir demisler detayli kontrol oldu varmis gercekten

Back
X