Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaçya şındaydı çocuğun canımYok gayet iyi bence. Ben de aynı senin gibiyim oyun konusunda. Zaman da olmuyor öyle özel etkinlikler hazırlamaya, minik zaten 8 aylık olunca onu da pek katamıyoruz yanımızda oturtmak dışında.
Biz bu aralar puzzle lara taktık sürekli puzzle yapıyoruz.
Bunun dışında bak-diz-boz diye bi eğitici oyuncağımız var paylaşmıştım burda. Onu oynuyoruz.
Bir de anlat bakalım kartlarımız var çocuk tabusu gibi ama yasak kelimeler yerine ipucu resimler var. Bir de hikaye kartlarımız var sıraya dizip anlatıyor( bunu tam yapamıyor). Kutu oyunları kapsamında bunları oynuyoruz.
Dikkat güçlendirme setinden etkinlikler yapıyoruz.
Boyama sevmiyor kalem tutamıyor daha.
Kitap okurken de olabildiğince dramatizasyon yapmaya çalışıyorum.
Yok canım her türlü konuya açığız sen yaz hep
3 buçuk olmak üzere canımkaçya şındaydı çocuğun canım
Güle güle kazasız belasız kullanmak nasip olsun :)Selam kızlar ev işleri azaldı
Arabamı aldık dinlenme günlerim başladı![]()
Ooo hayırlı olsun ne aldın kaça aldın canım. Rabbım kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.Selam kızlar ev işleri azaldı
Hayırlı olsun miacım :) güle güle kullanSelam kızlar ev işleri azaldı
Keşke bütün işleri yapıp gitselermiş, sende sadece bebek ve yemek işlerine bakardın. Kendini çok yorma. İşler kalsa da önemli değil :) İnşallah kolayca büyütürsün bebeğini.Bugün evde kızımla ilk yalnız kalisimiz 38. gunden bildiriyorum gayet iyiydik sankim. Sabah wc ye bile gitmeye korktum ağlar falan diye. Öğleden sonra alıştım sanırım o uyurken tatlı bile yaptım valla. Carsaflari yıkadım mutfakta 3 çekmece 1 dolap sildim düzenledim. 1 makina çamaşır yıkadım. Yarına daha 3 4 makina çamaşır var ama her gün 1 saat yapsam yeter. Salon misafir gelecekmiş gibi toplu çünkü oturma odasında yaşıyoruz yatağı oturma odasına taşıdık. Yarınki yapılacaklar.
2 makina çamaşır yıkanacak.
Buzdolabı temizlenecek.
Balkon toplanacak.
Yarın akşama kahvaltı gibi yaparız dedik esimle.
görselliği ön planda olan kitaplar bakabilirsin.izini arayan salyangoz,kırmızı elma,rengarenk tavşanlar istiyorum,küçük vak vak haydi beni bul,ne yiyelim(aytül akal),yine yaşına uygun,taşıtlar,meyveler,şekiller ve renkler olabilir.ben şimdi gerçek olsa rüyalar diye bir kitaba bakıyorum.hem ingilizce hem türkçe yazılmış.manevi yönü ağır bir kitap(peygamberimizi anlatan birşey arıyordum)2,5yaşında
aslında yakın şeyler yapıyormuşuzYok gayet iyi bence. Ben de aynı senin gibiyim oyun konusunda. Zaman da olmuyor öyle özel etkinlikler hazırlamaya, minik zaten 8 aylık olunca onu da pek katamıyoruz yanımızda oturtmak dışında.
Biz bu aralar puzzle lara taktık sürekli puzzle yapıyoruz.
Bunun dışında bak-diz-boz diye bi eğitici oyuncağımız var paylaşmıştım burda. Onu oynuyoruz.
Bir de anlat bakalım kartlarımız var çocuk tabusu gibi ama yasak kelimeler yerine ipucu resimler var. Bir de hikaye kartlarımız var sıraya dizip anlatıyor( bunu tam yapamıyor). Kutu oyunları kapsamında bunları oynuyoruz.
Dikkat güçlendirme setinden etkinlikler yapıyoruz.
Boyama sevmiyor kalem tutamıyor daha.
Kitap okurken de olabildiğince dramatizasyon yapmaya çalışıyorum.
çok iyi yapmışsın.bende buna benzer yaptım.dün hamurdu biziminciitanesi
SUHAN ın motivasyonu ile şöyle bir program yaptım.
Oyun rutini:
Pazartesi: boyama/resim yapma
Salı: Hamur oyunları
Çarşamba: puzzle
Perşembe: etkinlik kitabı
Cuma: kutu oyunları
Cumartesi: pasta/ kurabiye yapımı
Pazar: kesme/yapıştırma
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin canım.bende değiştiriyorum.ev parası topluyordum baktım şafak karanlık.arabayı yüklsetmek şu aşamada daha mantıklı geldiSelam kızlar ev işleri azaldı
kolay gelsin canım.güzel geçer umarım bu sürecinBugün evde kızımla ilk yalnız kalisimiz 38. gunden bildiriyorum gayet iyiydik sankim. Sabah wc ye bile gitmeye korktum ağlar falan diye. Öğleden sonra alıştım sanırım o uyurken tatlı bile yaptım valla. Carsaflari yıkadım mutfakta 3 çekmece 1 dolap sildim düzenledim. 1 makina çamaşır yıkadım. Yarına daha 3 4 makina çamaşır var ama her gün 1 saat yapsam yeter. Salon misafir gelecekmiş gibi toplu çünkü oturma odasında yaşıyoruz yatağı oturma odasına taşıdık. Yarınki yapılacaklar.
2 makina çamaşır yıkanacak.
Buzdolabı temizlenecek.
Balkon toplanacak.
Yarın akşama kahvaltı gibi yaparız dedik esimle.
Destek olacağına köstek olanlara uyuz oluyorum. Böyle zamanlarda yardımcı olmak lazımken bazı gelenler kendine baktırmaya geliyor maalesef peşine de bir sürü iş yapmak gerekiyor !Keşke bütün işleri yapıp gitselermiş, sende sadece bebek ve yemek işlerine bakardın. Kendini çok yorma. İşler kalsa da önemli değil :) İnşallah kolayca büyütürsün bebeğini.
Dün 1 saatten fazla oyaladı bizi boyama işi. Çok yapamıyor ama birlikte yapmak ve özel bişey yapıyormuşuz hissi hoşuna gitti. Sabah uyanır uyanmaz boyama yapalım mı dediçok iyi yapmışsın.bende buna benzer yaptım.dün hamurdu bizim
bir ara günlük ödev oluyordu hala devam ediyor mu? ben de artık düzenli biri olmak istiyorum glünlük rutin oluşturmam lazım