o kısma ben de takıldım, keşke rafın tam hizasında bitip raf üstünde hiç görünmeseymiş,
ben de iri petekli yapmıştım, ve tavana kadar değil davlumbaz altına kadar girdirip ordan kesmiştim, o an aşırı farklı fikirler çıkabiliyor :)

bi şey sorcam.
açık rafların üstündeki petek doku neden tavana kadar devam etmedi?

bi şey sorcam.
açık rafların üstündeki petek doku neden tavana kadar devam etmedi?
Bunu herkes soruyor :) aslında bu kadar yüksek yaptırmayacaktık mermerin yarısı wc lavabosunun bölümüne olacaktı ama usta fayansın üstüne bu malzeme yapışmaz deyince mutfağa uyguladık tümünü tabi yetmedi :)
ileri zamanda devamı alınacak tamamlanacak :KK66:

Son düzenleme:
bar sandalyeyi internetten aldık mia,
hatta 4+1 aldım 1 tane de yedekledim :)
koçtaş'tan aldık sanırım, bu arada oturma yüksekliği denen bi ayrıntı var, sakın atlama, çünkü bazılarında yazmıyor o ölçü..

evet ölçü zor bulunuyor birde krom veya şeffaf renk istiyorum bulamazsam gri kumaşlı bir şey alacağım
yada 2 sandalye 2 tabure şekinde birşey de alabilirim :KK51:

Sağolun kızlar benimde çok içime sindi sadece ada tezgah ayakları değişecek usta kafasına göre yapmış.
birde bar sandalye bulamadım hala istediğim gibi bulduklarımda aşırı pahalı
buzdolabı yeri de yeni alacağım dolaba göre yapıldı kim bilir ne zaman alınır:)
ama eski haline göre süper kullanışlı bir mutfağım oldu detaylar yarın :)
Çok güzel olmuş gerçekten güle güle kullanın ailecek sağlıkla 😘

Bunu herkes soruyor :) aslında bu kadar yüksek yaptırmayacaktık mermerin yarısı wc lavabosunun bölümüne olacaktı ama usta fayansın üstüne bu malzeme yapışmaz deyince mutfağa uyguladık tümünü tabi yetmedi :)
ileri zamanda devamı alınacak tamamlanacak :KK66:
Geçen sefer de salonundaki duvar rafı için demiştim neden duvarı ortalamadın diye. :)
Terazi burcu olunca simetriyi arıyorsun hep :D

Ağız tadı ile yaşayın :KK200:

Bu arada aydınlatmada ne kullandın ya da kullanmayı düşünüyorsun?

mia hayırlı olsun.çok güzel olmuş:KK200:.lavabonun üstü tam benim hayalimdeki mutfak gibi.birazdan hayalimdeki mutfağı atayım bende.ada yaptırmışsın oda çok güzel olmuş,rengini biraz daha koyu isterdim ben.daha sonra adayı detaylı çekermisin alt kısımları nasıl.depolama alanalrın harika ve bir sürü.aydınlatma almıştın sanki çekmemişsin.merak ediyordum onu

Geçen sefer de salonundaki duvar rafı için demiştim neden duvarı ortalamadın diye. :)
Terazi burcu olunca simetriyi arıyorsun hep :KK70:

Ağız tadı ile yaşayın :KK200:

Yok canım herkesin sevdiği ve sevmediği şeyler olabilir. Her gören oraya dolap geleceğini sanıyor mesela niye boş kapakmı takılacak diyen oluyor banyo seramikleri döşenirken o kısmı da yaptıracağız yani bir yıl sonra yapılacak:)

mia hayırlı olsun.çok güzel olmuş:KK200:.lavabonun üstü tam benim hayalimdeki mutfak gibi.birazdan hayalimdeki mutfağı atayım bende.ada yaptırmışsın oda çok güzel olmuş,rengini biraz daha koyu isterdim ben.daha sonra adayı detaylı çekermisin alt kısımları nasıl.depolama alanalrın harika ve bir sürü.aydınlatma almıştın sanki çekmemişsin.merak ediyordum onu

Ada tekrar gidecek yapan firmaya hataları düzelecek alt kısmı boş :)
sende istediğin mutfağı at merak ettim
raf dekoru değişecek yakında sadece beyaz ve cam ürünler koyacağım.

Ada tekrar gidecek yapan firmaya hataları düzelecek alt kısmı boş :)
sende istediğin mutfağı at merak ettim
raf dekoru değişecek yakında sadece beyaz ve cam ürünler koyacağım.
çok kullanışlı olmuş.boydan boya dolaplar falan.ağız tadıyla kullan canım.güzel güzel yemekler pişirip zevkle dolanırsın inş içinde

1582186318410.webp

bunu için sanırım ferah ve güneş alan bir evin olması lazım renk biraz koyu.

Son düzenleme:
Back
X