Gel sarılalım o zamanYa biliyorum okuyorsun da bende seni okuyorum suhanın topiğine yazyorsun.
birbirimizi gizliden okuyoruz ama konuşamıyoruz garip :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gel sarılalım o zamanYa biliyorum okuyorsun da bende seni okuyorum suhanın topiğine yazyorsun.
Gel sarılalım o zaman![]()
yaa çok tşkler yazarım bende fırsat buldukça sinsi style takılıyodum suhan yakaladıOlsun yaz sende burda her konuyu anlatabilirsin biz dinlerizHoşgeldin
Baza altim yok benimhaftalık yada 3 günlük görevin zorluğuna bağlı misal baza altı 1 hafta olmalı![]()
Bugün SUHAN nın ifşa günüyaa çok tşkler yazarım bende fırsat buldukça sinsi style takılıyodum suhan yakaladı![]()
nasıl yani ikinizde mi platonikYa biliyorum okuyorsun da bende seni okuyorum suhanın topiğine yazyorsun.
Daha yeni geldiydik atak üstü iş kitledin eyvallahMia- odak noktamız yatak odasıdan geliyor..nekadar çekmece varsa hepsi minimalleşip düzenli bir şekilde katlama işlemi yapılacak.toplam süre 4 gün.sadece çekmeceler.herkese uyarmı
büyük itinaylayaa çok tşkler yazarım bende fırsat buldukça sinsi style takılıyodum suhan yakaladı![]()
nasıl yani ikinizde mi platonik![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mia- odak noktamız yatak odasıdan geliyor..nekadar çekmece varsa hepsi minimalleşip düzenli bir şekilde katlama işlemi yapılacak.toplam süre 4 gün.sadece çekmeceler.herkese uyarmı
sadece yatak odası çekmeceleri değil mi:)) yatak odası uyarrrMia- odak noktamız yatak odasıdan geliyor..nekadar çekmece varsa hepsi minimalleşip düzenli bir şekilde katlama işlemi yapılacak.toplam süre 4 gün.sadece çekmeceler.herkese uyarmı
katılıyorum ben çekmece bana uyarbüyük itinayla![]()
![]()
katılıyormusun yeni akıma
yeni gelenler nereye düştük dicekler.zorla minimalleşme akımı![]()
![]()
![]()
![]()
ana bu arkkadaş kim diyorum.profil resmi nasılda değiştiriyor insanı.profilin şuan tamamen değişti kafamda incisadece yatak odası çekmeceleri değil mi:)) yatak odası uyarrr
ben de grup şerefine fotomu değiştirdim:) kendime yeni bir ben lazım![]()