• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dün bir makina beyaz çamaşır yıkandı serildi,halı ortüsü yıkayacaktım geçen ,dün fırsatım oldu.1 tanesi yıkandı.üç çekmece elden geçirildi.iç çamaşırlarımın olduğu çekmece düzenlendi,korse tayt benzeri olanda düzenlendi.eşimin iç çamaşırı ola çekmece düzeldi.atletlerinin olduğu çekmcse duruyor akşama onu hallederim.havluların olduğu çekmece,ıvır zıvırları olduğu çekmecelride bugün hallederim.geriye sanırım beş çekmece falan kalacak

anka yok burada o nabiyo acaba?
gruptan da çikmiş kapanmiş.
bu arada günaydin nasılsın miam:)

Ya günaydın migicim son cümlende hatırlandım sağol :KK70:
evet kendisi iyi her zamanki gibi konuşuyoruz maraton yapıyoruz.
biraz ara verdi buralara ama ne zaman gelir hiç bilmiyorum.

Bu kavanoz 2lt'lik bir kavanoz.
Bunu 15-20 gün kullanırım. soğanı rondodan geçirdim. üstüne zeytinyağı doldurdum. üstüne kadar zeytinyağı doldurmazsam bozulur.
Denemelik yapın biraz. çok pratik oluyor.
Annemde böyle kullanıyor

Ay ev kiyafetlerini ben de düzenledim
Gencecik kadinim ya kaldirim dilencisi gibi giyiniyormusum evde
Eskileri cikarip yenilerini aliyorum, ki sürekli giydigimden cabuk eskiyor, bu konuda daha dikkatli olmam gerekir dedim
Tek sorun daha giysi cöpüne bir türlü yolum düsmedi posette bekliyorlar
evde anormal giyinen ne çok insan varmış.. :D ben de öyleyim. sünük tişörtler bolpantolonlar falan giyiyorum.

konu giysilere gelmiş ama ben önce çekmeceleri bitireyim de, dolaplara ve kıyafetlere sıra gelince sorarım sorularımı :D:D konu bölünmesin şimdi

Bugün bol bol çamaşır katlayacağım
eylülün odası düzenlenecek
yemek yapılacak
çekmeceleri kontrol ederim hafta sonuna bırakmayacağım
market listesi yapılacak
fırsat olursa buzdolabına da bakacağım çok dağınık değildi.

Bugün bol bol çamaşır katlayacağım
eylülün odası düzenlenecek
yemek yapılacak
çekmeceleri kontrol ederim hafta sonuna bırakmayacağım
market listesi yapılacak
fırsat olursa buzdolabına da bakacağım çok dağınık değildi.
Bence o buzdolabı ayrı bir ödev olsun tatilden döndüm çosmuş hala bakamadım 🙈🙈

evde anormal giyinen ne çok insan varmış.. :KK70: ben de öyleyim. sünük tişörtler bolpantolonlar falan giyiyorum.

konu giysilere gelmiş ama ben önce çekmeceleri bitireyim de, dolaplara ve kıyafetlere sıra gelince sorarım sorularımı :KK70::KK70: konu bölünmesin şimdi
tabi tabiii.sıra çamaşır suyu değmiş eşofmanlara tsörtlerede gelicek.kendimize söz vericez and içicez artık o beyaz beyaz olmuş şeyleri giymicez diye :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Bu kavanoz 2lt'lik bir kavanoz.
Bunu 15-20 gün kullanırım. soğanı rondodan geçirdim. üstüne zeytinyağı doldurdum. üstüne kadar zeytinyağı doldurmazsam bozulur.
Denemelik yapın biraz. çok pratik oluyor.
Kavurup koyduğunu sanmıştım :) Tamam bende küçük bir kavanozla denerim. Çok teşekkür ederim :)

Back
X