• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben hala 0/11
bugün en az 4 çekmece düzenlemem lazım
2 makine çamaşır yıkanacak
1 makne çamaşır katlanacak, dün asmıştım kurumuş

tabi tabiii.sıra çamaşır suyu değmiş eşofmanlara tsörtlerede gelicek.kendimize söz vericez and içicez artık o beyaz beyaz olmuş şeyleri giymicez diye :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Bende akşam işten gider gitmez pijamalarımı giyiyorum. Onlarla da yatıyorum. Ev içinde dışarı kıyafeti giyinemiyorum, üst iç çamaşırını bile giyemem :( Giyenlere hayranım.
Pijamaların üstleri çamaşır suyu degsede altlar sağlam. bir ara onlara uygun üst alabilirim.

Bende akşam işten gider gitmez pijamalarımı giyiyorum. Onlarla da yatıyorum. Ev içinde dışarı kıyafeti giyinemiyorum, üst iç çamaşırını bile giyemem :KK43: Giyenlere hayranım.
Pijamaların üstleri çamaşır suyu degsede altlar sağlam. bir ara onlara uygun üst alabilirim.
benim de dün ev kıyafeti yatak kıyafetini ayırma günümdü :D pembiş pijamalarımı giydim uyudum. iki tane pijama altında kırmızı kırmızı izler var çamaşır suyundan, önce az gibilerdi kendi kendine çoğaldı resmen izler, mitozla bölünüyor gibiler :D

tabi tabiii.sıra çamaşır suyu değmiş eşofmanlara tsörtlerede gelicek.kendimize söz vericez and içicez artık o beyaz beyaz olmuş şeyleri giymicez diye :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Ben ayırdım onlarıda evde giydiğim 1 eşofman 2 tayt bıraktım üstüne de yeni şeylerden giyiyorum
pijamalarım da iyice kötü olmuştu attım yeni 3 takım aldım kafam rahatladı.
ben de şey vardır hep eski çamaşırları giyeyim yeniler çekmecede temiz düzenli dursun. aştım çok şükür kullanıyorum kullanmadığım hiç birşeyi de tutmuyorum
çayları amesia amesia demlesin dağıtsın :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: iki haftaya bir ek görev olsun buzdolabı patron
çaylaaaaaarrr demlerim tabiki hanımlar seve seve

En Büyük TÜRKİYEMART AYI HEDEFLERİMEn Büyük TÜRKİYE
-3 KİTAP OKU
-4 FİLM İZLE
-GÖBEK EGZERSİZİNE BAŞLA VEYA 10BİN ADIM
-REFORMER PİLATES İÇİN SPOR SALONU ARAŞTIR
-PARA YÖNETİMİNİ ARAŞTIR, DOLAR VEYA ALTIN BİRİKİMİNE BAŞLA
-HER GÜN 10 SAYFA MEAL OKU
-AYLIK BİR SURE TEFSİRİ DİNLE
-PAKETLİ GIDAYI BIRAK
-HAFTADA BİR BULMACA ÇÖZ (SUDOKU,KARE KARALAMA VS)

ALINACAKLAR:
-SALON HALISI
-SALON FON PERDE
-BANYO PASPASI
-KENDİME ATKI/ŞAL
-KENDİME CÜZDAN

Son düzenleme:
En Büyük TÜRKİYEMART AYI HEDEFLERİMEn Büyük TÜRKİYE
-3 KİTAP OKU
-4 FİLM İZLE
-GÖBEK EGZERSİZİNE BAŞLA VEYA 10BİN ADIM
-REFORMER PİLATES İÇİN SPOR SALONU ARAŞTIR
-PARA YÖNETİMİNİ ARAŞTIR, DOLAR VEYA ALTIN BİRİKİMİNE BAŞLA
-HER GÜN 10 SAYFA MEAL OKU
-AYLIK BİR SURE TEFSİRİ DİNLE
-PAKETLİ GIDAYI BIRAK
-HAFTADA BİR BULMACA ÇÖZ (SUDOKU,KARE KARALAMA VS)

ALINACAKLAR:
-SALON HALISI
-SALON FON PERDE
-BANYO PASPASI
-KENDİME ATKI/ŞAL
-KENDİME CÜZDAN
ALIŞKANLIK HALİNE GELECEKLER
-AKŞAM YATMADAN MUTFAĞI TOPLU BIRAK
-AKŞAM YATMADAN YATAK ODASINI TOPLU BIRAK

Bu konu beni de sıkıyor. Memnun değilim evde giydiklerimden. Yazlık yine daha iyi de kışın sevmiyorum evde giydiklerimi. Aldıklarını at buraya mutlaka :)
BEN ALTA TERMAL TAYT GİYİYORUM, BİMDEN ALMIŞTIM. ÜSTÜNE DE TUNİK TARZI BİRKAÇ BADİM VAR ONLARI GİYİYORUM, PAZARDAN DA 2 TANE ALDIM GEÇEN AY. BU DEFA DA BİR BAKTIM BİR DOLU EV KIYAFETİM OLMUŞ, KAZAK EŞOFMAN VS DE ÇOK VAR ÖNCEKİ YILLARDAN. UZUN ZAMAN EV KIYAFETİ ALMAM SANIRIM, ELİMDE OLANLARI DA GİYERİM DİYE ATAMIYORUM

Kavurup koyduğunu sanmıştım :) Tamam bende küçük bir kavanozla denerim. Çok teşekkür ederim :)
çiğden koyuyorum. bazısı salçalı da koyuyormuş denemedim. ama ihtiyaç da duymadım.
benim için işkence olan soğan ve soğan sonucu göz yanması/yaşarması burun akmasıydı :D
Tek seferde 15-20 günlük olayı çözdüm. :D

Back
X