- 23 Eylül 2013
- 25.381
- 52.611
- 798
Sağol kuzum diyet topuğunda takılmaya çalışıyorum ONU bi halledeyim sonra inşallah:) muahhhhh
Tamam tekrar görüşeceğiz bu konuyu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol kuzum diyet topuğunda takılmaya çalışıyorum ONU bi halledeyim sonra inşallah:) muahhhhh
güle güle kullan nettenmi aldınİşlerim azaldı sayılır
kendime 2 adet pijama ve yeteri kadar iç giyim aldım
bu aylık kişisel harcamamı yaptım birazdan eşimin ve kızımın siparişlerini alacağım.
pijamada önemli olan
1. pamuklu olması.
2. kendinizi rahat hissetmeniz.
3. giydiğinizde mutlu olmanız.
Eki Görüntüle 2600562 Eki Görüntüle 2600563
güle güle kullan nettenmi aldın
3/5 yıl kadar önce bende netten alırdım ama artık dokunmadan görmeden alamıyorum hiçbirsey. Güle güle giy pijamalarını :)evet mağazadan alışveriş yapmıyorum çok nadir yılda 1-2 kez belki.
3/5 yıl kadar önce bende netten alırdım ama artık dokunmadan görmeden alamıyorum hiçbirsey. Güle güle giy pijamalarını :)
giysilerde altın kural o zaman
*giyildiğinde mutlu olunacak
*kendini rahat hissedecen
*üstünde çamaşır suyu lekesi olmıcak![]()
Güle güle giy xanım:) less is more mu yazıyo pndaaaa:))))İşlerim azaldı sayılır
kendime 2 adet pijama ve yeteri kadar iç giyim aldım
bu aylık kişisel harcamamı yaptım birazdan eşimin ve kızımın siparişlerini alacağım.
pijamada önemli olan
1. pamuklu olması.
2. kendinizi rahat hissetmeniz.
3. giydiğinizde mutlu olmanız.
Eki Görüntüle 2600562 Eki Görüntüle 2600563
Ben de dün bir heyecanla mutfağa girdim
Tüm dolaplar çekmeceleri ayıkladım temizledim düzenledim büyük bir koli eşyayı depolama kaldırdım. Mesela plastik kaslarım çıktı saklama kabı vs. Bunları neden atayım ki kaldırdım hem dolap düzenledi hem de kalabalık gitti eskidikçe atıp depodan yenisini kullanacağım, baya bardak da kaldırdım bu tarz eksiye cek kırılacak şeyleri azaldıkça çıkarrım benim bardakların kaç takım olduğunu söylemek istemiyorum hep de marka yerlerden çok para verip aldım, dolayısıyla kırıldıkça çıkarıp kullanacağım
Yatak odası çekmeceleri dedik ama ben tüm dolapları sildim düzenledim orda da bugün Vestiyerin üst dolapları elden geçecek ve yemek yapılacak
Güle güle giy xanım:) less is more mu yazıyo pndaaaa:))))
Valla bu aralar içimde minimal bir sevda var ki pek kara :) kendimi arıyorken tam olmak istediğim yerdeyimVayy vayy saltycim bu nasıl enerji böyle maşallah![]()
![]()
bende çoğunluk netten bakıyorum.çocuklara ve eşime pijama lazımevet mağazadan alışveriş yapmıyorum çok nadir yılda 1-2 kez belki.
Lcw yine indirim vardı bitti mi bilmiyorumbende çoğunluk netten bakıyorum.çocuklara ve eşime pijama lazım
Valla bu aralar içimde minimal bir sevda var ki pek kara :) kendimi arıyorken tam olmak istediğim yerdeyim![]()
şşşşşşş gereksiz alışveriş yoookkkLcw yine indirim vardı bitti mi bilmiyorum
bende çoğunluk netten bakıyorum.çocuklara ve eşime pijama lazım
Lcw yine indirim vardı bitti mi bilmiyorum
şşşşşşş gereksiz alışveriş yoookkk![]()