- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
azcık miaya benziyor bazı halleri ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben demiştim bi yorum öncesindeİpleri bende severim evde olsam örgü yapardım kesin.
benim ışıklı dekora ve mumlara karşı ilgim var :)
ben daha başlamadım bile ama heyecanlıyımYavaş daha başladık biz
İ![]()
dolabımda büyük kutular var onun içinde. konmari usulü katlanmış haldepijamaların nerde duruyor
Hakikaten yaben demiştim bi yorum öncesinde![]()
![]()
![]()
![]()
Tesekkur ederim canim nubuk. Şuanda bunun tarzı siyah deri kullanıyorum
iki günde dolap için ayırırız benceben daha başlamadım bile ama heyecanlıyım
dolabımda büyük kutular var onun içinde. konmari usulü katlanmış halde
Valla canım evet çok rahat elime ne geçerse atıyorum içineBu çantalar çok kullanışlı oluyor.
iki günde dolap için ayırırız benceMia- ?.daha dzüenli ilerleriz
ben de çalışıyorum canım bazen varya üstümü değiştirmeden 10 dk örer sonra evdeki işlerime başlardımİpleri bende severim evde olsam örgü yapardım kesin.
benim ışıklı dekora ve mumlara karşı ilgim var :)
miacığıımmm meraktayım senle ilgili :)azcık miaya benziyor bazı halleri ama
ahahhahhaaaa
Robot süpürge tam uzmanlık alanı
ben de çalışıyorum canım bazen varya üstümü değiştirmeden 10 dk örer sonra evdeki işlerime başlardım
şimdi hobi olarak örüyorum sadece. ben 30 yaşımdan sonra başladım iyikide başlamışım
evet yaa bin tane yorum okumuşumdur heralde kullanmadan bu kadar bilgisi olan bi ben varımdırRobot süpürge tam uzmanlık alanı
verilen odeve göre gideriz demek istedim aslında.bundan sonra odev verecek arkadaş bambaşka bişeyde verebilir bence.tamam çoğunluk ne derse öyle olsun :)
2020hedefin robot süpürge olsun ozamanevet yaa bin tane yorum okumuşumdur heralde kullanmadan bu kadar bilgisi olan bi ben varımdır![]()