Ben yapamadım kaptan daha, dün işten eve geçince yemekle uğraştım karnabahar köftesi yapim çocuk sebze yemiyo bunu yesin dedim olmadı kızartırken dağıldı modum düştüKızlar görev konusunda yapan varsa bilgi verebilir.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yapamadım kaptan daha, dün işten eve geçince yemekle uğraştım karnabahar köftesi yapim çocuk sebze yemiyo bunu yesin dedim olmadı kızartırken dağıldı modum düştüKızlar görev konusunda yapan varsa bilgi verebilir.
Kızlar örgü ile evi doldurmayın minimal topikte olduğumuzu unutmayalım :))) ben de kaneviçe yaptım bi ara hediye ettim hep kimse kalmayınca bıraktım :)) tabi uzun zaman önceydi, örgü örmeyi bilmiyorum ama annem o kadar çok ördü ki herşeyden bıktırdı![]()
Oo neler olmuş neler, geçmişi bi ara okuyayım, buralardayım arada girip napıosunuz bakıyorum ama iş yerinde daha aktif ve yoğun bi bölüme geçtim, pek bir şeye fırsat bulamıyorum, ama hepinizi özledim![]()
Ben yapamadım kaptan daha, dün işten eve geçince yemekle uğraştım karnabahar köftesi yapim çocuk sebze yemiyo bunu yesin dedim olmadı kızartırken dağıldı modum düştü![]()
Ben yapamadım kaptan daha, dün işten eve geçince yemekle uğraştım karnabahar köftesi yapim çocuk sebze yemiyo bunu yesin dedim olmadı kızartırken dağıldı modum düştü![]()
koydum iki tane tost makinesinde yapıyodum aslında güzel oluyodu yağlı kağıdım bitmiş tavada yapim dedim olmadı tavadan da kaynaklı olabilir yapışıyo onun tabanınaBu arada hiç sebze köftesi yapmadım güzel fikirmiş .
yumurta koydun mu acaba neden dağıldı ki ?
Olsun arada uğra
tabi sen dinlen ama hatırlandığını bil :)
Vay miniğin eşyaları geliyor demek güle güle kullanın inşallah![]()
O sorun bende de var. Yanımda özellikle de kızım varken odaklanmıyorum bir şey alamıyorum hatta bakamıyorum bile. Ama yine de deneyip almayı daha çok tercih ediyorum.Ben mağazadan bir ürün alamıyorum odaklanamıyorum.
internetten açıklamayı okurum sevmezsem iade ederim yada değişim için giderim ancak mağazaya :)
Çekmecelere 4 gün verip koca dolaba 2 gün verilir mi vicdansıziki günde dolap için ayırırız benceMia- ?.daha dzüenli ilerleriz
Geçmiş olsun yine de bir sürü iş yapmışsınÖğlene kadar işlerim vardı hastane onları hallettim geldim baş ağrısı dinlendim
Tuvalet banyo temizlendi.
Salonun tozu alındı
Çamaşır katlandı
Bir makine çarsaflar yıkandı asıldı kuruması bekleniyor
eşime ayrı yemek yapıldı ben iki Yumurta kırdım
Dolap içinde bulunan iki çekme düzenlendi. (günlük ev kıyafeti ve pijamalar bulunuyor iki çekmecede) (atılacak bir takım ayrıldı)
Katlanan çamaşırlar çekmeceler e yerleştirilmesi yarın çekmeceler silinip öyle yerleştirmeyi Planlıyorum biri çorap biri çamaşır çekmecesi 4adet çekmece var planda.
Sabah yine hastane işlerim var.
Başladım.
ÜYE GÖREV.(Y.ODA ÇEKMECELER) SÜRE (4 GÜN) ek görev(buzdolabı)09.03-23.03 Mia-
Devam ediyorrrr... SUHAN
Devam ediyorrr.. Mikan
lindalinda
..... Neysesakinim
Başlayacak amesia
Başlayacak S Salty @beyazinci Başlayacak CKbeautyandsheer
Başlayacak B banufati ..... chentiq
Başlayacak belleza
.... P planli .....
günaydın canım ördüm ördüm ama evde kendi örgülerimden bi tane bile bişey yok hep hediye ettim. yaa nolur şu kaneviçenin inceliklerini anlatın bana nolur bi onu beceremedim hiçKızlar örgü ile evi doldurmayın minimal topikte olduğumuzu unutmayalım :))) ben de kaneviçe yaptım bi ara hediye ettim hep kimse kalmayınca bıraktım :)) tabi uzun zaman önceydi, örgü örmeyi bilmiyorum ama annem o kadar çok ördü ki herşeyden bıktırdı![]()
tam zamanı canım :)Yaa nerden başlamak lazım bu örgü işine benim de giresim var ama hiç altyapım yok. Bu sene 30 oluyorum bence zamanı geldi![]()
ÜYE | GÖREV.(Y.ODA ÇEKMECELER) | SÜRE (4 GÜN) | ek görev(buzdolabı)09.03-23.03 |
![]() | ![]() | ||
![]() | Devam ediyorrr.. | ||
![]() | ![]() | ||
![]() | Başlayacak ![]() | ||
![]() | Devam ediyor... | ||
![]() | Başlayacak ![]() | ||
S Salty | ![]() | ||
@beyazinci | Başlayacak ![]() | ||
![]() | Son 1 çekmece ![]() | ||
B banufati | ..... | ||
![]() | Devam ediyor... | ||
![]() | .... | ||
P planli | ![]() |
Günaydın kızlar
Dükkanı ben açayım bugün çayı demledim valla hadi gelin
Hayatımda ynei kararlar aldım gecenin ikisinde. Çok enerjikim çekmecelere dalacam bugün. 71 kilo ile selamlar![]()
O sorun bende de var. Yanımda özellikle de kızım varken odaklanmıyorum bir şey alamıyorum hatta bakamıyorum bile. Ama yine de deneyip almayı daha çok tercih ediyorum.