- 23 Ekim 2018
- 16.115
- 37.249
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle görselli anlatım çok güzel olmuş daha çok yapmalısın![]()
evet canım başaklar varya onların ortasına batacaksın
Mia- kaptancığım burası minimal sayfası napıyosunuz siz diyebilirsin
ama bak valla kalamdı evde bunlardan hiç
Tekrar videoya baktım ve hatamı anladım söylemesen hayatta farketmezdimevet canım başaklar varya onların ortasına batacaksın
Mia- kaptancığım burası minimal sayfası napıyosunuz siz diyebilirsin
ama bak valla kalamdı evde bunlardan hiç
Tekrar videoya baktım ve hatamı anladım söylemesen hayatta farketmezdim![]()
Toplasın kızlar veriyorum görevi
Banyolar ve banyodaki dolap içleri banyoda ıvır zıvır be varsa atalım sadeleselim
Görev süresini Mia sen belirle![]()
eşibugün ilk defa kuru patlıcan kavurması denicem. günün menüsü: yayla çorbası, etli kuru fasulye, sarımsaklı yoğurtlu ptlıcan kavurması, brokoli salatası
o dünden kalmıştı canım pirinç pilacı da vardı o bitti tekrar yapmayayım dedim haklısın biraz yetim kaldı böyle de
biber demek istedin bence değilmi kuru patlıcan biber kavurması
kuru fasulyem de var o dünden kaldı alakasız bir yemek olarak kaldıbiber demek istedin bence değilmi kuru patlıcan biber kavurması
Bosh var bende canım. Çok çok memnunum her şeyi ama her şeyi kurutuyorum.banyoda yapılacaklar:
büyük banyo
-ortalık toplanacak
-lavabo altı dolabına göz atılacak
-lavabo üstü dolaba göz atılacak
-havlu dolabına göz atılacak
-kurutma makinesi yerim boş, deterjanlarım orda duruyor oraya göz atılacak
banyo paspasım yok hala çıkıp bakamadım
kurutma makinesi araştırıyorum, kullanıp tavsiye eden var mı? hangi marka tavsiye edersiniz?
ebeveyn banyosu
-etraf toplanacak
burda dolabım yok, eski klozet takımlarımı buraya koydum.
bende mesajları tekrar tekrar okudum ne anladımda ne cevap yazdım diyeay bende kuru patlıcanı yanlız bırakma anladim meğer pilav![]()