• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Büyük TÜRKİYEMART AYI HEDEFLERİMEn Büyük TÜRKİYE
9 MART
+0/3 3 KİTAP OKU
-2/4 (marriage story, eltilerin savaşı) 4 FİLM İZLE
-1/7 GÖBEK EGZERSİZİNE BAŞLA VEYA 10BİN ADIM
-1/7 HER GÜN 10 SAYFA MEAL OKU
+ kalem suresine başladım. AYLIK BİR SURE TEFSİRİ DİNLE
+5/7 PAKETLİ GIDAYI BIRAK
-2/5 HAFTADA BİR BULMACA ÇÖZ (SUDOKU,KARE KARALAMA VS)
+banyo toplandı
+REFORMER PİLATES İÇİN SPOR SALONU ARAŞTIRdım bugün anlaşmaya gidicem
-PARA YÖNETİMİNİ ARAŞTIR, DOLAR VEYA ALTIN BİRİKİMİNE BAŞLA

ALINACAKLAR:
-SALON HALISI
-SALON FON PERDE
-BANYO PASPASI
-KENDİME ATKI/ŞALhavalar ısındı nu ihtiyacı seneye bıraktım.
-KENDİME CÜZDAN

En Büyük TÜRKİYEMART AYI HEDEFLERİMEn Büyük TÜRKİYE
9 MART
+0/3 3 KİTAP OKU
-2/4 (marriage story, eltilerin savaşı) 4 FİLM İZLE
-1/7 GÖBEK EGZERSİZİNE BAŞLA VEYA 10BİN ADIM
-1/7 HER GÜN 10 SAYFA MEAL OKU
+ kalem suresine başladım. AYLIK BİR SURE TEFSİRİ DİNLE
+5/7 PAKETLİ GIDAYI BIRAK
-2/5 HAFTADA BİR BULMACA ÇÖZ (SUDOKU,KARE KARALAMA VS)
+banyo toplandı
+REFORMER PİLATES İÇİN SPOR SALONU ARAŞTIRdım bugün anlaşmaya gidicem
-PARA YÖNETİMİNİ ARAŞTIR, DOLAR VEYA ALTIN BİRİKİMİNE BAŞLA

ALINACAKLAR:
-SALON HALISI
-SALON FON PERDE
-BANYO PASPASI
-KENDİME ATKI/ŞALhavalar ısındı nu ihtiyacı seneye bıraktım.
-KENDİME CÜZDAN

Bulmacayı deneyebilirim
Para yönetimini bana da anlat mutlaka eksik yönüm bu parasal konular :)

Bulmacayı deneyebilirim
Para yönetimini bana da anlat mutlaka eksik yönüm bu parasal konular :)
ben de nasıl öğreneceğimi tam bilmiyorum açıkçası, elecda cebinde mucize yarat diye bir kitap önermişti başlayamadım bir türlü onu okumayı düşünüyorum,youtubea bakıcam boş bir zamanımda dolar mı altın mı mantıklı ona göre maaşımdan bir kısmını yatırıma ayırmaayı düşünüyorum

Bugün sebze meyve alışverişi yapıp buzdolabını hallettim tertemiz sirkeli suyla 😂
😂😂😂
Halı yıkama gelcek 4 hali yıkanmaya gidecek 🚘birazdan gelip alırlar.
Akşama davetliyim ama yarın içim yemek yaptım👍
Oğlana sekiz raflı oyuncak dolabı aldım, plastik çekmeceli olanlardan. Kutuları yıkadım ve tüm oyuncakları sirkeyle yıkadım kurulunca yerleştireceğim.
Böceğimi uyutup wc ve banyo dolapları bakacağım,
İlaçlar da tamam bu arada 👍

hem evde kalabalık yapıyor hem de maddi açıdan daha hesaplı diye internetten e-kitap indirmiştim bir sürü onlardan biri olan kirpinin zerafeti kitabını okumaya çalışıyorum bir haftadır ama sarmadı bir türlü, oysa yorumları da iyiydi, telefon veya bilgisayarda okuduğum için mi odaklanamadım diye düşündüm, kitabı yarıda bıraktım başka kitaba geçtim. böyle giderse kitap okuma isteği kalmayacaktı içimde. siz nasıl tercih ediyorsunuz kitap okumayı? kitapları yarım bırakmak hakkında ne düşünüyorsunuz? ilerledikçe sarar diye devam etmek mi lazım yoksa boşa zaman kaybı olmasın diye bırakıp belki ilerleyen zamanlarda tekrar başlamak mı?

hem evde kalabalık yapıyor hem de maddi açıdan daha hesaplı diye internetten e-kitap indirmiştim bir sürü onlardan biri olan kirpinin zerafeti kitabını okumaya çalışıyorum bir haftadır ama sarmadı bir türlü, oysa yorumları da iyiydi, telefon veya bilgisayarda okuduğum için mi odaklanamadım diye düşündüm, kitabı yarıda bıraktım başka kitaba geçtim. böyle giderse kitap okuma isteği kalmayacaktı içimde. siz nasıl tercih ediyorsunuz kitap okumayı? kitapları yarım bırakmak hakkında ne düşünüyorsunuz? ilerledikçe sarar diye devam etmek mi lazım yoksa boşa zaman kaybı olmasın diye bırakıp belki ilerleyen zamanlarda tekrar başlamak mı?
Ekrana çok bakınca gözlerim ağrıyor bi de kitap deyince şöyle bir dokunmak kokusunu içime çekmek isterim. Sarmayan bir kitabı bırakırım muhtemelen sonra da tekrar dönmem sarıp sarmayacağı ilk 50 sayfada belli eder kendini zaten bence

Sıkıldığım kitapları 2. kez denerim yine sarmıyorsa bırakırım.

2. Sepetim bitti. Bi yerlerde yine hata var ama nerde acaba 🤔 Mia- Mia- amesia amesia bi bakın bakalım

Eklentiler

• 36BE0FCA-A431-4B7F-B3F7-C4179D752AC4.webp
    36BE0FCA-A431-4B7F-B3F7-C4179D752AC4.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 47
  • 7D6741CE-1186-4B5E-8170-5A0D7F847837.webp
    7D6741CE-1186-4B5E-8170-5A0D7F847837.webp
    70,2 KB · Görüntüleme: 38
virüsü duyunca banyoya girdim atılacaklar atım kapısı petek penceresi dolaplar lavabo kulozet duşa kabin duvarlar paspas yıkandı saç kurutam makinası bileme silindi sonra wc yıkandı kapısını duvarın lavobasi altı yıkandı havlular değiştirildi akşam ütü yapıldı kızım akşam mutfağı bir güzel temizledi süpürüp sildi

ben de nasıl öğreneceğimi tam bilmiyorum açıkçası, elecda cebinde mucize yarat diye bir kitap önermişti başlayamadım bir türlü onu okumayı düşünüyorum,youtubea bakıcam boş bir zamanımda dolar mı altın mı mantıklı ona göre maaşımdan bir kısmını yatırıma ayırmaayı düşünüyorum
Sadece dolar yada altın almak riskli. Eğer ilk defa yatırıma başlayacak isen öncelikle altın öneririm aylık 0. 5gr ile başlayabilirsin
Yok ben çok alacağım biraz dolgun yatırım yapayım dersen de hem altın hem dolar öneririm. Gecen sene yüzde 140artış ile altın lider durumda arkasından dolar geliyor. Ama tersi de olabilirdi o zaman ben 10liram var ise 5+5 olarak ayırıyorum hemde riski dağıtıyorum. Yardımcı olabilirim eğer aklına takılan bir şey olursa

Sadece dolar yada altın almak riskli. Eğer ilk defa yatırıma başlayacak isen öncelikle altın öneririm aylık 0. 5gr ile başlayabilirsin
Yok ben çok alacağım biraz dolgun yatırım yapayım dersen de hem altın hem dolar öneririm. Gecen sene yüzde 140artış ile altın lider durumda arkasından dolar geliyor. Ama tersi de olabilirdi o zaman ben 10liram var ise 5+5 olarak ayırıyorum hemde riski dağıtıyorum. Yardımcı olabilirim eğer aklına takılan bir şey olursa
Çok teşekkür ederim :) ne zaman alacağımı nasıl belirleyeceğim peki? Düşer mi artar mı tahmin neye göre yapıyoruz?

Çok teşekkür ederim :) ne zaman alacağımı nasıl belirleyeceğim peki? Düşer mi artar mı tahmin neye göre yapıyoruz?
Bu kısım biraz rızık işi yakın vadede bunu kimse bilemez ama uzun vadede şuan ki konjektürel durumda kazanırsın kazanırız
Ben kredi kartı üzerinden bir talimat verdim her ay 0.5gr altın her ayın 5inde çekiyordu. (şimdi! İşten ayrıldım durdurdum) böylece yılda 0.5*12 =6gr bir altın birikimim oluyordu ve her ay farklı fiyattan
Yok ben kredi kartına bulaşmayım dersen her hesabın uygulamasından döviz hesabı açarak elinde kaç liram varsa o kadar alabilirsin. Yaklaşık 6ay öncesine kadar bu işlemlerden ödeme alınmıyordu ama artık kombiyo geliri diye ufak bir kesinti yapılıyor gül diken meselesi.
Benim tavsiyem her maaş günü kendine bir limit belirle (istersen o limit Konusunda da yardımcı olabilirim) ve Altında şuan için kambiyo geliri kesintisi yok iş bankasında ondan alırım.
Ben ne yapıyordum peki önce maaş yatınca aylık planda alıyordum. Sonra tüm harcamaları yapıp ay ortasında hesapta kalan Parayı atıyordum. 0.01gr bile alabiliyorsun bu en güzel yani. Böyle böyle 3yılda 10bin TL civarı para biriktirdim(3yılda altın epey yükseldi ve o 0.01gr işe yaradı) ama hesapta TL kalsa kesin harcanırdı uçardı....
Bir yerden başlamak gerekiyor 50tl bile yıl sonunda o 600tl yapar. Ve hiç bir para bir Anda bırikmez

Back
X