- 25 Temmuz 2013
- 8.103
- 17.428
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
normalde limon tozu kulaniyordum şimdi kireç çözücü kulanıyorumNasıl daha iyi oluyor çaydanlık temizliği içi ve dışı için ne kullanıyorsunuz
Kettle da biraz kireç vardı onun için limon tozu kullandım. Çaydanlığı cifledim.Nasıl daha iyi oluyor çaydanlık temizliği içi ve dışı için ne kullanıyorsunuz
Evet ödevi kim veriyorödev varmı bu gün kızlar
Ooo korktuğum başıma geldi![]()
bekliyorumNe görev gelecek bakalım ona göre korkabilirsin![]()
Benim ayakkabılık vestiyer de duran ayakkabılar çok karıştı birazda fazla galiba ayakkabı kış ortası ama botlar vs. Güle güle diyebiliriz belki görev size de uyarsa ayakkabılık terlik alanı diyebilirimMia-
ödev süper bende kapı önünde ayakkabılık onu sileyimBenim ayakkabılık vestiyer de duran ayakkabılar çok karıştı birazda fazla galiba ayakkabı kış ortası ama botlar vs. Güle güle diyebiliriz belki görev size de uyarsa ayakkabılık terlik alanı diyebilirimMia-
Sıra bende olsaydı ben de ayakkabılık diyecektim :) ayakkabılığımın temizlenmeye ihtiyacı var. Botları da kaldırmayı düşünüyorum.Benim ayakkabılık vestiyer de duran ayakkabılar çok karıştı birazda fazla galiba ayakkabı kış ortası ama botlar vs. Güle güle diyebiliriz belki görev size de uyarsa ayakkabılık terlik alanı diyebilirimMia-
Ben de portmanto diyecektimSıra bende olsaydı ben de ayakkabılık diyecektim :) ayakkabılığımın temizlenmeye ihtiyacı var. Botları da kaldırmayı düşünüyorum.
Sıra bende olsaydı ben de ayakkabılık diyecektim :) ayakkabılığımın temizlenmeye ihtiyacı var. Botları da kaldırmayı düşünüyorum.
Liste nerde :)Sen baya listenın sonundasın 3 haftaya ancak gelir :)
Kaş tane mevsimlik /spor ayakkabınız var arkadaşlar?
Liste nerde :)