- 23 Ekim 2018
- 16.113
- 37.242
- 598
TeşekkürlerOhhh eline sağlık :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TeşekkürlerOhhh eline sağlık :)
9 ay ve 3,5 yaşla izindeyimIkinci cocuk konusu gecmis, buyrum o benim
pes pese büyüttüm, alti yil gecti hala uykumu alip uyanmam zor oluyor
6 yil kendim icin birsey yapamadim dogal olarak, simdi kursa basladim, gerci kursa ara verildi corona yüzünden ama sorunum su, ben ders calisacak kadar zamani düngünlügü bulamiyorum.
Birinin dersi bitse digeri geliyor tam ilgi caglari sürekli bir aksiyon evde, ögrenmek istiyorlar ve yalniz büyütüyorum yani öyle akrabamiz da yok ki iki saat ilgilense konussa, konusmaktan yoruldum anlatmak istemiyorum cogu zaman beynim bosalmis gibi
hebele hübele oluyorum
yani bir döneme girdim simdi kariyer yapacagim yurt disindayim bir de, ögrenmem gereken dil var en basta ama bana özel bir durum olabilir ben basa cikamiyorum. biri 6 biri 3 yasinda
ben odaya geciyorum bir saat ders calisiyorum diyebilme imkanim yok
coook sükür eskiye oranlar cok ama cok düzeldiler, oglum cok hareketli bir cocuk neler cektim
öyle yani isler büyüyor ama napalim bu da güzel, birkac seneye ben de rahatlarim
9 ay ve 3,5 yaşla izindeyim![]()
Gece yatarken benim niye kardeşim yok diye ağladığımı hatırlıyorum. Akşamları evde çok sıkılırdım. Annemi zorlardım dayımlara kuzenlerimin yanına gitmek için. Annem de benim oyun arkadaşımdı. Her oyunuma katılırdı. Ama yetmemiş bana demek ki :) bi de Ayşegül’lü bir hikaye kitabı serisi vardı. Birinde Ayşegül’ün kardeşi oluyor. Hep onunla ilgileniyor, oynuyor, gezdiriyor falan öyle etkilenmiştim ki kitabı yanımdan ayırmak istemezdim. Ben de kardeşsizlik derin bir yara anlatacağınSenin 2018 mesajını okudum bugün ben tek büyüdüm çocuğumda tek büyümesin demişsin.
bende kalabalık ailede büyüdüm ama ablamların yaş aralığı çok fazlaydı yalnız gibi büyüdüm.
doğru karar verdin belki de ama bana göre çok uzak artık 2. çocuk ben kızıma arkadaş olurum :)
Gece yatarken benim niye kardeşim yok diye ağladığımı hatırlıyorum. Akşamları evde çok sıkılırdım. Annemi zorlardım dayımlara kuzenlerimin yanına gitmek için. Annem de benim oyun arkadaşımdı. Her oyunuma katılırdı. Ama yetmemiş bana demek ki :) bi de Ayşegül’lü bir hikaye kitabı serisi vardı. Birinde Ayşegül’ün kardeşi oluyor. Hep onunla ilgileniyor, oynuyor, gezdiriyor falan öyle etkilenmiştim ki kitabı yanımdan ayırmak istemezdim. Ben de kardeşsizlik derin bir yara anlatacağınşimdi büyük oğlum küçükle oynamaya başladı. Küçük de abisini çok seviyor. Onları öyle görünce iyiki diyorum. Ama tabiki zorlukları var, yine de sağlıklı olsunlar da keyifli süreçler :) Allah hepimizin gönlüne göre versin
![]()
Evet görmezden gelmek ve kendi keyfine odaklanmak benim eksik noktalarım....Bugün neler yaptım:
Evi komple süpürüp sildim.
Mutfak penceresini sildim.
Öğle için patates salatası yaptım, akşam yemeğini eşim yapacak.
Pazar alışverişi yaptı eşim balkona koydum 2-3 saat havalansınlar.
S Salty biz çocuklarla uğraşmaktan birbirimize saramıyoruz. Ama benim eşim de dışarı çıkmayı sever boğa Burcu olmasına rağmen. Ama şu an evde olmaktan da keyif alıyor. Zamanında çok tartıştık bu konuda. Eşim içinde bulunduğu duruma çok çabuk uyum sağlıyor. Telefonda o da takılıyor. Ama ben de çok uğraştığım için gözüme çok batmıyor. Bi yerde bırakıp kitabımızı elimize alabiliyoruz en azından. Biraz görmezden gel. Kalem kağıt konusunda benim eşimde sevmiyor öyle şeyler. Erkekler yüzeysel varlıklar olduğu için bizim bir şeyleri irdelememiZ hoşlarına gitmiyor. Kendi keyfine odaklan, bak o zaman nasıl kıymetli oluyorsun, yaşadım ve gördüm![]()
Aminn canımGece yatarken benim niye kardeşim yok diye ağladığımı hatırlıyorum. Akşamları evde çok sıkılırdım. Annemi zorlardım dayımlara kuzenlerimin yanına gitmek için. Annem de benim oyun arkadaşımdı. Her oyunuma katılırdı. Ama yetmemiş bana demek ki :) bi de Ayşegül’lü bir hikaye kitabı serisi vardı. Birinde Ayşegül’ün kardeşi oluyor. Hep onunla ilgileniyor, oynuyor, gezdiriyor falan öyle etkilenmiştim ki kitabı yanımdan ayırmak istemezdim. Ben de kardeşsizlik derin bir yara anlatacağınşimdi büyük oğlum küçükle oynamaya başladı. Küçük de abisini çok seviyor. Onları öyle görünce iyiki diyorum. Ama tabiki zorlukları var, yine de sağlıklı olsunlar da keyifli süreçler :) Allah hepimizin gönlüne göre versin
![]()
Onu alıp memnun kalan hadi onuda geçtim zayıflayan görmedim birde yürüme bandını. Yine de sen bilirsinDun yapmam gereken camasir katlama isini yapmak yerine oturup bi film daha izledim. Resmen yattim durdum. Sonra kiz butun gece uyumadi sabah 8 bucuktan sonra az uyumuşum bu saat olmus. Yemegim var taze fasulye ve corba. Çamaşırlar katlanmadi bugun yapicam insallah.
Bu ara kilo verme derdindeyim virüsu dusunmemek icin buna sardim. Eliptik bisiklet almaya karar verdik esimle yalniz sezeryan olali 3 ay oldu bi sikinti olur mu bilemedim az az yapsam. Zaten esimin daha cok isine yarayacak. Bu sabah 69.8 i gördüm. 57 ye cok var daha ☹
Baya arastirdim kendim de biliyorum spor salonunda kullanmıştım baya bi. Isime yararr gibi geldi cunku kosu bandinin aksine bi cok kası calistiriyor. Sadece sezeryandan dolayi tedirginligim. Yoksa her gun yaparsam muhakkak faydasini gorurum zira oturduğum koltuktan kalkamayan tembel biriyim.Onu alıp memnun kalan hadi onuda geçtim zayıflayan görmedim birde yürüme bandını. Yine de sen bilirsin
Benim 17 ay oldu sezeryana daha dün bile sızladı evde biraz spor yapayım dedim diye. Ufak ufak yaparsan sıkıntı olmaz bence sürekli ve ağır yaparsan o zaten sana sinyal gönderir. Ayrıca öyle çok ta kilon yok takma o kadarBaya arastirdim kendim de biliyorum spor salonunda kullanmıştım baya bi. Isime yararr gibi geldi cunku kosu bandinin aksine bi cok kası calistiriyor. Sadece sezeryandan dolayi tedirginligim. Yoksa her gun yaparsam muhakkak faydasini gorurum zira oturduğum koltuktan kalkamayan tembel biriyim.
Takinti haline getirdim eski pantolonlarima sigamiyorum. Yok yavas yavas yapicam zaten esime de lazim hareket olur diyorum hem.Benim 17 ay oldu sezeryana daha dün bile sızladı evde biraz spor yapayım dedim diye. Ufak ufak yaparsan sıkıntı olmaz bence sürekli ve ağır yaparsan o zaten sana sinyal gönderir. Ayrıca öyle çok ta kilon yok takma o kadar
Boşver eski pantolona hemen sığmazsın zaten kendine yenilerini alırsın çok ta kafana takma sence minnoşun önemli bu aşamadaTakinti haline getirdim eski pantolonlarima sigamiyorum. Yok yavas yavas yapicam zaten esime de lazim hareket olur diyorum hem.
Peki cam suyu içinde ne var ben kremsiz şampuan ile siliyorum harika oluyor. Eline sağlık bu Arada şekil pek önemli değil lezzet önemliSlm kızlar,
Oturma odasının penceresini sildim. Yarın da balkon kapısını silerim.
Bir makine çamaşır yıkandı asıldı. 1 makine daha yıkanıyor.
Bu ilk defa bazlama yaptım. Şekilsiz oldu ama lezzetliydi.
Küçük oğlumu aşıyla götürdü eşim.
Yemek var belki çorba eklerim. Başka da bir şey yapmıcam bugün.