- 23 Ekim 2018
- 16.113
- 37.242
- 598
Şu aralar sadece sirkeli su ile siliyorum. Teşekkür ederimPeki cam suyu içinde ne var ben kremsiz şampuan ile siliyorum harika oluyor. Eline sağlık bu Arada şekil pek önemli değil lezzet önemli ❤

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu aralar sadece sirkeli su ile siliyorum. Teşekkür ederimPeki cam suyu içinde ne var ben kremsiz şampuan ile siliyorum harika oluyor. Eline sağlık bu Arada şekil pek önemli değil lezzet önemli ❤
Sirke yine olsun ama şampuan kesinlikle dene pişman olmazsınŞu aralar sadece sirkeli su ile siliyorum. Teşekkür ederim![]()
Eline sağlık evet mikrofiber olmalı ama herkes te vardır diye düşünüyorum bimde bile artık çok kaliteli bexket satılıyor. Bezi iyi sıkarsan kurulama bile gerektirmiyor ama ben yinede üstünden geçiyorumBende sampuanla siliyorum camlari kendim sildigim zaman kurulama yapmak gerekmiyor ama bezinizin mikrofiber iyi bi cam bezi olmask gerekiyor.
Camasirlari katladim odalari havalandırdım. Gardropta duzenlenecekleri duzenledim ütü kaldi bi. Onu da yarina insallah. Bugünkü görevim tamam![]()
Seninde eline saglik yok valla kurulama yapmiyorum benim bezim parex kesinlikle denemelisin. Bimden de aldim ama parex bi baskaEline sağlık evet mikrofiber olmalı ama herkes te vardır diye düşünüyorum bimde bile artık çok kaliteli bexket satılıyor. Bezi iyi sıkarsan kurulama bile gerektirmiyor ama ben yinede üstünden geçiyorum![]()
Günaydın herkese... gün çoktan aydı da, bir iş yapamadım henüz.
Bu hafta neresini eliyoruz?
Su bardaklarını atmıyorum ben çünkü sürekli kırılıyor tek kalan bile var kullanıyorum. Özellikle yazın çok lazım oluyorMutfak dolaplarında kullanmadığım şeyleri attım. Boş cam şişeleri anneme vereceğim. Nicer dicer kullanmadığım parçaları ve kutusu vardı onları attım. Eskiden hediye verilen (eskide kalan birine ait) bir obje vardı oda kırılmıştı kıyamadım bunca zaman atmaya aman dedim hem eskide kaldı hem kırılmış onu attım ufak bir kutusu çıktı evden. Bakalım mutfağa yeni girdim neler çıkacak başka. Beşeri kalmış üç farklı su bardağı var onları ne yapacağım bilemedim. Günlük kullanım olarak tek seri 18adet var. Bu eksik kalanları ne yapmak gerek acaba
22 tane var benim de eksiklerle birlikteBen tek kalan su bardaklarina gicik oluyorum toplamda su bardagim 18 cam ve kupalarim var. Fazla fazla yetiyor bize. Biz evde 2 kisiyiz bi de bebis. Kalabalik ailelerde daha fazla olmasi normal. Ama bende fazlalıklara gicik oluyorum. Hatta su an bende evi şöyle bi göz gezdiriyorum. Esim isten geldi onun camasirlari attim hemen kurutmada kuruyor su an. Kendimi ve bebisi yikadim. Manikur yapicam insallah birazdan![]()
Tek bardaklara bende sinir oluyorum ben çok çok zordur bir şey kırmam misafir e ikramda kırılmış o yüzden takımı bozulmuş. Kalsın bakalım şimdilik.Ben tek kalan su bardaklarina gicik oluyorum toplamda su bardagim 18 cam ve kupalarim var. Fazla fazla yetiyor bize. Biz evde 2 kisiyiz bi de bebis. Kalabalik ailelerde daha fazla olmasi normal. Ama bende fazlalıklara gicik oluyorum. Hatta su an bende evi şöyle bi göz gezdiriyorum. Esim isten geldi onun camasirlari attim hemen kurutmada kuruyor su an. Kendimi ve bebisi yikadim. Manikur yapicam insallah birazdan![]()
12 adet *3 büyük küçük orta boy var davetlerde yemekli misafir de çok işe yarıyor misafir gelince çok kullanılıyor. Günlük kullandığım tek renk 18adet var şimdi baktım iki farklı 5*2var birde 6adet sunumda Da kullandığım bardak var. Kupalar hariç22 tane var benim de eksiklerle birlikte