Aa ıp numarasında mı skıntı var acabaAhh ya ben de çok üzüldüm alamadığım için. Türk lirasında kaldı param. Gerçi bu gidişle gideceği yer olacak, cep telefonum kapandı birden bire. Eğer tamir olmazsa telefon almam gerekecek.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa ıp numarasında mı skıntı var acabaAhh ya ben de çok üzüldüm alamadığım için. Türk lirasında kaldı param. Gerçi bu gidişle gideceği yer olacak, cep telefonum kapandı birden bire. Eğer tamir olmazsa telefon almam gerekecek.
Öncelik telefonumu tamir ettirmeye çalışacağım. Olmazsa Samsung cep telefonu düşünüyorum. Ama uygun yollu birşey istiyorum. Bakalım canım :)Aa ıp numarasında mı skıntı var acaba. Sen yinede al aklında kalacağına cebinde kalsın paran telefonu elbet bir şekilde alırsın real mi 5 diye Türkiye yeni giriş yapan bir marka var tavsiye ederim teyzem aldı 1.600harika telefon
bende çok severim eşya yerini değiştirmeyi ya iyi oluyorEkmek yapan yapana
Ben bugün bulaşık makinesini boşalttım
Kitaplığımı temizleyip düzenledim
Bir tane yapay masa çiçeğim vardı kullanmadığım onu yıkayıp kuruttum masanın üzerine koydum. Bu aralar evde birşeylerin şeklini yada yerini değiştiresim var sıkıldım sanırım :)
Kendime bakım yaptım.
Cok guzel gözüküyor ellwrine saglik canım tarif alabilir miyim bizim evde de 5 kilo un var disardan ekmek almayacağım bu aksama yaparim kizim uyursa.Slmlar kızlar,
Bi kaç gündür az iş yapıyorum ama yine de çok yoruluyorum. Çocuklar, yemek, ortalık toparlamaca derken gün bitiyor.
Bugün
WC-lavabo yıkandı.
Çamaşır toplandı katlanıp yerleştirilecek.
Köyden bakla geldi haşladım, buzluğa koyacağım. Arada kavurması güzel oluyor.
Küçük balkonu üstten bi yıkadım.
Market ve Pazar’dan alınanları kendimce dezenfekte edip yerleştirdim( bu konu çok canımı sıkıyor, kafamı da bedenimi de yoruyor)
Akşam yemeğini kayınvalidem yollamış sağolsun.
Evde ekmek denemesi yaptım ben de çok güzel oldu. Bu durum içimizdeki gizli yetenekleri dışarı çıkardı![]()
Teşekkür ederim. Tarifi atıyorum, minik minik ekmekler bu tarifteki.Cok guzel gözüküyor ellwrine saglik canım tarif alabilir miyim bizim evde de 5 kilo un var disardan ekmek almayacağım bu aksama yaparim kizim uyursa.
Teşekkür ederim. Tarifi atıyorum, minik minik ekmekler bu tarifteki.
Teşekkürler miaEline sağlık mikanım
yemek ve sunum konusunda baya yeteneğini keşfettik :)
Teşekkür ederim bana da minik minik ekmek tarifi lazimdi ellerine saglik canimTeşekkür ederim. Tarifi atıyorum, minik minik ekmekler bu tarifteki.
Ooo ne çok iş yapmışsın eline sağlık, okurken yoruldum :)Günaydınlar
Dün eve gidince baktım sadece benim merdivenler kalmış hemen süpürdüm aradan çıktı tabi toz her yerime yapıştı.
duş aldım.makineye çamaşır attım. buzluktan et çıkartırken de buzluğu elden geçirdim.atılacaklar atıldı.
yemek yaptım, kızıma çamaşır toplattım 2 mak çamaşır serdim. Bugünün yemeğini yaptım.
mutfağı topla çamaşır katla derken kızımda uyudu
oturma odası toplandı
portakal suyu sıkıldı
2 bölüm dizi izleyip uyudum.
bugün ev toplu yemeğim de var kendime tatil ilan ediyorum :)