• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahh ya ben de çok üzüldüm alamadığım için. Türk lirasında kaldı param. Gerçi bu gidişle gideceği yer olacak, cep telefonum kapandı birden bire. Eğer tamir olmazsa telefon almam gerekecek.
Aa ıp numarasında mı skıntı var acaba 🙄. Sen yinede al aklında kalacağına cebinde kalsın paran telefonu elbet bir şekilde alırsın real mi 5 diye Türkiye yeni giriş yapan bir marka var tavsiye ederim teyzem aldı 1.600harika telefon

Nisan ayı hedefleri
Günlük ev işleri
Su en az 2.5lt iç
Üç Aylık rutin temizliğim yapılacak tüm ev elden gececek duvar kapı pencere
Kitap okuma isteği üzerine üzerinde durulacak (5yıldır bir sıkıntı var sayılı okuduğum kitap dünya klasikleri Türk klasikleri lisede ünv de kimseler okumazken ben okurdum)
1kilo verilecek
Haftanın üç günü spor yapmaya çalışılacak evden
Ara verdiğim sayılı dualara zikirlere tekrar başlanacak
İşsizim şuan para yönetimine daha çok dikkat etmem gerekiyor ev kredisini faize düşmeden ödemek hedef

Aa ıp numarasında mı skıntı var acaba 🙄. Sen yinede al aklında kalacağına cebinde kalsın paran telefonu elbet bir şekilde alırsın real mi 5 diye Türkiye yeni giriş yapan bir marka var tavsiye ederim teyzem aldı 1.600harika telefon
Öncelik telefonumu tamir ettirmeye çalışacağım. Olmazsa Samsung cep telefonu düşünüyorum. Ama uygun yollu birşey istiyorum. Bakalım canım :)

Nisan ayı hedefleri:
1- Her gün 50 sayfa kitap okumak.
2- Tarih ve vatandaşlık videolarını bitir.( Videolar bitince her gün 60 soruluk genel yetenek soru çözümü)
3- Telefon almak ya da tamir ettirmeye çalışmak
4- Eşimle beraber 2 film gecesi yapmak.
5- Ekmek kesmek
6- Evde olduğum günlerde Leslie 3 mil yapmak
7- Kızımla 3 saat tv olmadan başbaşa zaman geçirmek
8-Her gün 20 dakika ev ilanlarına bakmak ve yatırımlık aldığımız evi satılığa çıkarmak
9-Her sabah limonlu su içmek, dereotu yemek, 2 litre su içmek
10- Evde olduğum hafta içi günlerde odak noktası belirleyip ev işi yapmak
11- Eşimin işlerinde yapılması gereken ufak yardımları yapmak.

Son düzenleme:
Slmlar kızlar,
Bi kaç gündür az iş yapıyorum ama yine de çok yoruluyorum. Çocuklar, yemek, ortalık toparlamaca derken gün bitiyor.
Bugün
WC-lavabo yıkandı.
Çamaşır toplandı katlanıp yerleştirilecek.
Köyden bakla geldi haşladım, buzluğa koyacağım. Arada kavurması güzel oluyor.
Küçük balkonu üstten bi yıkadım.
Market ve Pazar’dan alınanları kendimce dezenfekte edip yerleştirdim( bu konu çok canımı sıkıyor, kafamı da bedenimi de yoruyor)
Akşam yemeğini kayınvalidem yollamış sağolsun.

Evde ekmek denemesi yaptım ben de çok güzel oldu. Bu durum içimizdeki gizli yetenekleri dışarı çıkardı😅

Eklentiler

• 0F4D5837-AB4B-424E-9542-C21EC54B1A0E.webp
    0F4D5837-AB4B-424E-9542-C21EC54B1A0E.webp
    52,8 KB · Görüntüleme: 50
ben neler yaptım aspiratör ve ocak mikro dalga fırın silindi bulaşık makinesi çalıştırıldı elde yıkanacak yıkandı 4 tane mont yıkandı 1 el çamaşır yıkanıyor dünden kalan fasulyenin yanına tavuklu pirinç pilavı yapıldı salata ve birde ekmek yaptım fırında çok güzel olmuş ya yemeğe kıyamadım

Ekmek yapan yapana:KK70:

Ben bugün bulaşık makinesini boşalttım
Kitaplığımı temizleyip düzenledim
Bir tane yapay masa çiçeğim vardı kullanmadığım onu yıkayıp kuruttum masanın üzerine koydum. Bu aralar evde birşeylerin şeklini yada yerini değiştiresim var sıkıldım sanırım :)
Kendime bakım yaptım.

Ekmek yapan yapana:KK70:

Ben bugün bulaşık makinesini boşalttım
Kitaplığımı temizleyip düzenledim
Bir tane yapay masa çiçeğim vardı kullanmadığım onu yıkayıp kuruttum masanın üzerine koydum. Bu aralar evde birşeylerin şeklini yada yerini değiştiresim var sıkıldım sanırım :)
Kendime bakım yaptım.
bende çok severim eşya yerini değiştirmeyi ya iyi oluyor

Slmlar kızlar,
Bi kaç gündür az iş yapıyorum ama yine de çok yoruluyorum. Çocuklar, yemek, ortalık toparlamaca derken gün bitiyor.
Bugün
WC-lavabo yıkandı.
Çamaşır toplandı katlanıp yerleştirilecek.
Köyden bakla geldi haşladım, buzluğa koyacağım. Arada kavurması güzel oluyor.
Küçük balkonu üstten bi yıkadım.
Market ve Pazar’dan alınanları kendimce dezenfekte edip yerleştirdim( bu konu çok canımı sıkıyor, kafamı da bedenimi de yoruyor)
Akşam yemeğini kayınvalidem yollamış sağolsun.

Evde ekmek denemesi yaptım ben de çok güzel oldu. Bu durum içimizdeki gizli yetenekleri dışarı çıkardı😅
Cok guzel gözüküyor ellwrine saglik canım tarif alabilir miyim bizim evde de 5 kilo un var disardan ekmek almayacağım bu aksama yaparim kizim uyursa.

Günaydınlar
Dün eve gidince baktım sadece benim merdivenler kalmış hemen süpürdüm aradan çıktı tabi toz her yerime yapıştı.
duş aldım.makineye çamaşır attım. buzluktan et çıkartırken de buzluğu elden geçirdim.atılacaklar atıldı.
yemek yaptım, kızıma çamaşır toplattım 2 mak çamaşır serdim. Bugünün yemeğini yaptım.
mutfağı topla çamaşır katla derken kızımda uyudu
oturma odası toplandı
portakal suyu sıkıldı
2 bölüm dizi izleyip uyudum.

bugün ev toplu yemeğim de var kendime tatil ilan ediyorum :)

Cok guzel gözüküyor ellwrine saglik canım tarif alabilir miyim bizim evde de 5 kilo un var disardan ekmek almayacağım bu aksama yaparim kizim uyursa.
Teşekkür ederim. Tarifi atıyorum, minik minik ekmekler bu tarifteki.

Eklentiler

• FC2D792C-D5CC-4797-A1AC-FAC5A7B45458.webp
    FC2D792C-D5CC-4797-A1AC-FAC5A7B45458.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 55
  • 631C2CAB-05EA-48F4-9402-582D4A0DB8A9.webp
    631C2CAB-05EA-48F4-9402-582D4A0DB8A9.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 51
Nisan ayı hedefleri ve yapılacaklar

1. Bol su içilecek.
  2. Sabah erken uyanmak ve sabah rutini yapmak
  3. İş yeri işlerini düzenli takip etmek
  4. Film izlemek
  5. Bakımlı olmak
  6. Saç bakımına devam etmek yeni ürün araştırmak
  7. Ev düzenini sağlamak
  8. Eylüle kitap alınacak ve oyun.
  9. Her işe olabildiğince odaklanmak
  10. Bütçe planlaması (birikim) ?
Bu ay işime, evime ve kendime özen göstermek istiyorum.
bazı rutinlerimi değiştirmek istiyorum bakalım nasıl geçecek

Günaydınlar
Dün eve gidince baktım sadece benim merdivenler kalmış hemen süpürdüm aradan çıktı tabi toz her yerime yapıştı.
duş aldım.makineye çamaşır attım. buzluktan et çıkartırken de buzluğu elden geçirdim.atılacaklar atıldı.
yemek yaptım, kızıma çamaşır toplattım 2 mak çamaşır serdim. Bugünün yemeğini yaptım.
mutfağı topla çamaşır katla derken kızımda uyudu
oturma odası toplandı
portakal suyu sıkıldı
2 bölüm dizi izleyip uyudum.

bugün ev toplu yemeğim de var kendime tatil ilan ediyorum :)
Ooo ne çok iş yapmışsın eline sağlık, okurken yoruldum :)

Back
X