• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dün banyo detaylı temizlendi çanta ve kullanmadığım hurç vardı onlar yıkandı. Kuruyan çamaşırlar katlandı yerleştirildi ütü yapıldı yerleştirildi poğaça yaptım eşim süt getirmişti onu pişirdim geçen sefer süt reçeli yapmıştım yine yapacağım tavsiye ederim. Ocak Tezgah silindi temizlendi.

Bugun tek yemek yaparım galiba pek iş yapmak içimden gelmiyor

Dün banyo detaylı temizlendi çanta ve kullanmadığım hurç vardı onlar yıkandı. Kuruyan çamaşırlar katlandı yerleştirildi ütü yapıldı yerleştirildi poğaça yaptım eşim süt getirmişti onu pişirdim geçen sefer süt reçeli yapmıştım yine yapacağım tavsiye ederim. Ocak Tezgah silindi temizlendi.

Bugun tek yemek yaparım galiba pek iş yapmak içimden gelmiyor
Süt reçeli nasıl oluyor?
Ben dışarda keçi sütü reçeli yedim kusacaktım. Bir de güzel bir şey sanıp kahvaltımın sonuna saklamıştım :işsiz:
Görevliye sordum herkes çok beğeniyor dedi. Deneyen var mı aranızda?

Süt reçeli nasıl oluyor?
Ben dışarda keçi sütü reçeli yedim kusacaktım. Bir de güzel bir şey sanıp kahvaltımın sonuna saklamıştım :işsiz:
Karamelize bir şey bir litre süte bir bardak şekeri Kaynatıyorsun kıvam alınca şeker eriyince kabartma tozu atıyorsun biraz köpürüyor sonra hemen iniyor zaten sonrada üzerine isteğe vanilya koyuyorsun ve yaklaşık1saat belki daha fazla renginin dönmesini ve kıvam alması için sürekli karıştırıp duruyorsun. Böyle ben 150ml 1adet bir kavanoz reçel yaptım. Adı reçelde kendi daha çok Karamelize bir şey. Senin yediğin nasıl bir şey idi. Bu sefer şekerini daha az koyacağım çünkü çok geldi bize tarifte öyle yazıyor diye koyduk bize uymadı.

Kızlar maşallah ne çok iş yapmışsınız herkesin ellerine sağlık ♥️
Mikan maşallah ya sen iki çocukla bu kadar şeyi nasıl yapıyorsun sırrını ver bana da😥
Mia her zamanki gibi düzenli belleza lindalinda herkes atakta maşallah benim de ev işleri yolunda evdeyim zaten kendime de bir rutin belirlemeye çalışıyorum, telefonum kırıldı benim de ekran paramparça canım oğlum sağolsun camlar döküldü resmen bantladım buraya çok yazamama sebebim bu, dışarı çıkar çıkmaz ilk iş telefon almak ama bunun için galiba en az bir ayım var 🙄😂

Kızlar maşallah ne çok iş yapmışsınız herkesin ellerine sağlık ♥
Mikan maşallah ya sen iki çocukla bu kadar şeyi nasıl yapıyorsun sırrını ver bana da😥
Mia her zamanki gibi düzenli belleza lindalinda herkes atakta maşallah benim de ev işleri yolunda evdeyim zaten kendime de bir rutin belirlemeye çalışıyorum, telefonum kırıldı benim de ekran paramparça canım oğlum sağolsun camlar döküldü resmen bantladım buraya çok yazamama sebebim bu, dışarı çıkar çıkmaz ilk iş telefon almak ama bunun için galiba en az bir ayım var 🙄😂
Benim sırrım eşim 😂 o da evde bu süreçte yoksa yapamazdım 🤗

Karamelize bir şey bir litre süte bir bardak şekeri Kaynatıyorsun kıvam alınca şeker eriyince kabartma tozu atıyorsun biraz köpürüyor sonra hemen iniyor zaten sonrada üzerine isteğe vanilya koyuyorsun ve yaklaşık1saat belki daha fazla renginin dönmesini ve kıvam alması için sürekli karıştırıp duruyorsun. Böyle ben 150ml 1adet bir kavanoz reçel yaptım. Adı reçelde kendi daha çok Karamelize bir şey. Senin yediğin nasıl bir şey idi. Bu sefer şekerini daha az koyacağım çünkü çok geldi bize tarifte öyle yazıyor diye koyduk bize uymadı.
Benim yediğim daha doğrusu yiyemediğim buydu. Belki keçi sütünden olduğu için sevmemişimdir. Keçi peyniri, koyun eti falan da sevmem çünkü. 3A61F075-1E0C-45E3-AC76-B05DDA223112.jpeg

Benim yediğim daha doğrusu yiyemediğim buydu. Belki keçi sütünden olduğu için sevmemişimdir. Keçi peyniri, koyun eti falan da sevmem çünkü.Eki Görüntüle 2611984
Evet aynen böyle Nutella gibi. Bende sevmedim ama eşim seviyor dışardan aldı bir kaç defa hep yap diyordu bende tutturamam diye düşünüyordum sonra baktım kolay olanda bir litre süte olur dedim ama oldu. Ben yemiyorum ağır geldi sadece tadına baktım olmuş mu diye. Eğer eşin çocuklar sever dersen yap. Keçi ürünleri ağır olur biraz bizim burada böyle bir tesis var sütü peyniri sucuğu yemeği aklına ne geliyor ise herşey keçiden hatta adıda ketçi. İlk yedim ağır geldi hatta tansiyon var bende fırladı. Ama annem yedi midesini bozdu çok afedersin sıkıntı yaşadı yani her insana gelmeyebilir.

Kizlar bugun ataga gectim
Sabah kalktim ortaligi topla kizi emzir uyut
Oglen nohut yemegi koydum kahvalti ettik aksam mutfagi topla yerlestir
Kizimi banyo yaptırdım ardından ben yikandim
O da yetmedi hizimi alamadim butun utuleri bitirdim 1 saate yakin surdu kizinkiler ufak ufak olunca coraplarina kadar ütülüyoruz da hanimefendinin 😂
Benden bu kadar yarina iş miş yok valla elimi sürmem😂

Süt reçeli nasıl oluyor?
Ben yapmıştım inek sütünden. Tadı hoşuma gitti. Acaba keçi olunca ağır mi geldi?

Bu da benim sütlü ekmeğim. Çeşni olsun diye içine kekik, domates kurusu, siyah zeytin koydum. :hamarat::KK16::hamarat:
İtalyan ekmeği (focaccia) benzeri oldu. O da lezzetli oluyor. Tavsiye ederim. Damykitchen deki tariften :KK9:

Eklentiler

• IMG-20200328-WA0041.webp
    IMG-20200328-WA0041.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 31
Bu da benim sütlü ekmeğim. Çeşni olsun diye içine kekik, domates kurusu, siyah zeytin koydum. :hamarat::KK16::hamarat:
İtalyan ekmeği (focaccia) benzeri oldu. O da lezzetli oluyor. Tavsiye ederim. Damykitchen deki tariften :KK9:
Eline sağlık ne lezzetli olmuştur :)
Şimdi herkes ekmek yapmaya başladı ama sen olayı baya ilerletmişsin:super:

Günaydınlar
Bu sabah erken uyandım.
kendime kahve yaptım dışarıyı izledim ve hazırlandım işe geldim.
dün çok yorucu geçti eve geç gittim yemek sonrası ancak sofrayı topladım.
kızımında uykusu vardı ama yatak keyfi yaptı baya geç uyudu bende yanında uyudum
sonra uyandım saçıma serum yaptım biraz telefona baktım geri uyudum.

Günaydınlar
Bu sabah erken uyandım.
kendime kahve yaptım dışarıyı izledim ve hazırlandım işe geldim.
dün çok yorucu geçti eve geç gittim yemek sonrası ancak sofrayı topladım.
kızımında uykusu vardı ama yatak keyfi yaptı baya geç uyudu bende yanında uyudum
sonra uyandım saçıma serum yaptım biraz telefona baktım geri uyudum.
Hazır bir serum mu yoksa karışım mı

Dr hazırladığı bir tonik var. Birde int aldığım serum var.
bir gün tonik birgün serum kullanıyorum ilacımı içiyorum.
baya minik minik bir sürü saçım çıktı ama dökülmeler tamamen kesilmedi.
Dökülme olayı bence folik asit ve b12 ben bu içerikli takviye aldığım zamanbir adet bile dökülmüyor.

Back
X