Vayy senın için büyük bir adım bu
buraya ilk yazdığında hatırlıyorum şuan yaşadıkların imkansız gibi geliyordu.
ama zamanla ne istediğini çözdün ve baya yol ilerledin.
ama bu daha başlangıç yeni hayat yeni düzenle başlar
Bunu yapabilecek zamani bulabildim sonunda, hersey zamanla alakali bir yerde de, karantina dönemi bana cok yaradi, hep derim..
oglum da biraz büyüdü ve cok fark etti, üc yasindan sonra hizla toparladi, öncesinde cok ama cok zorluyordu beni
baktim cocuklar da duruyor bensiz, babalarina birakip ara ara asagiya inip ayristirma yaptim
bugün öyle hafif uyandim ki, bütün kullanilmayan esyalarin yükünü omuzlarimdan attim
ya orada duran neredeyse iki cuval ayakkabi neden bekliyormus bunca zaman, esim der zaten ihtiyacin olursa zaten aliriz tutmanin anlami yok diye
eskiden azicik bile yokluk cekse insan güvenemiyor hep aklinda dursun isim düser mantigi olusuyor, bunu yenmek en basta zordu, artik gidenleri düsünmeyecegim.
bugün raflarim gelecek, elimize yatak odamiz büyüklügünde bos bir oda gecmis olacak ve bu gercekten zenginlik
bir fazla odamiz oldu, kisin balkondaki oturma grubunu bodrum kata indirip nargile yakariz diye de düsündüm
spor aleti alip koyabiliriz, sogukta yürüyüse cikamadigim zamanlarda fena olmaz
tabi en basta hobi odamiz oldu, evde calisma odamiz yok hersey üst üste
evin icinde de bir takim degisliklikler yapacagiz, biz dolabi almamiz gerekiyor, eger icinde kücük soku olan buzdolabi alirsak evdeki derin donrurucuyu bodruma indiririp derin dondurucunun oldugu kücücük kilerlik böylmeyi de uygun raflarla döseyip kiler yapmak istiyorum, asil amaci bu zaten
giriste de kiler gibi kullandigim dolaplari atip sadece ayakkabi ve montlar icin düzenleme yapacagim
Su an sacma sapan bir düzen var evde, kislik mornlat oglumun odasindaki dolapta mesela, birkac seneye kendi odasinda yasayacak ve evin esyalarini oradan cekmem gerekecek