Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa evet hadi hayırlı olsun güzel günlerfe kullan bakalım puanın kaç olacak yorumlarsın.Kolay gelsin canım, ben granitleri aldım ya ertelemiştim eşim anneler gününe birşey beğen alalım dedi aklıma o geldi
ucuza kapattık aslında daha büyük birşey istemeliydim pişmanım
seninle konuşmuştuk dimi tencere tava konusunu emsan marka aldım
Maşallah maşallah beni yerimden kaldırabilene aşk olsunİftardan sonra ocak Tezgah silindi temizlendi
Tabiki canm yazarım, ben bahar temizliğini bitirmiştim ama bu ev işi hiç bitmiyor yaAa evet hadi hayırlı olsun güzel günlerfe kullan bakalım puanın kaç olacak yorumlarsın.
Sağol işin çoğu bitti sayılır inşallah bu hafta sonlandıracağım
Olumlu etki yaratmasına çook sevindimMikan seninle daha önce konuştuğumuzda görmezden gelmek ve kendi keyfine bakmak diye iki altın nasihatte bulunmuştun, o günden sonra hergün kahve saati kitap okuma yaptım gerçekten kendimi öncelediğim zamanlar yaşadım, bunu hep ihmal ederdim, görmezden gelme noktasında hala eksiğim ama bi sorun olunca hemen bunu hatırlayıp kendimi kontrol etmeye çalışıyorum, bir kaç gündür bunu yazmak istiyordum sana bugüne kısmet oldu
Aynen devam, teşekkür ederim canımOlumlu etki yaratmasına çook sevindimGörmezden gelme zamanla oturuyor ha deyince olmuyor kesinlikle. Ben kendime ne kadar zaman ayırıp yatırım yaparsam çevremi o kadar aydınlatırım. O yüzden kendimize değer vermeye devam
![]()
Orası öyle haklısın genel perde cam ocak ayında yaptım şimdi Nisan bir daha ölmez sağ kalırsak temmuz da inş.Tabiki canm yazarım, ben bahar temizliğini bitirmiştim ama bu ev işi hiç bitmiyor ya![]()
Oruç tutana zor canım ben tutamıyorum ama evde olunca birde huysuz oruçlu bir koca ile çokta kolay olmuyorMaşallah maşallah beni yerimden kaldırabilene aşk olsun![]()
Ben bahar temizliğini bahardan bahara yaparımOrası öyle haklısın genel perde cam ocak ayında yaptım şimdi Nisan bir daha ölmez sağ kalırsak temmuz da inş.
Yoksa bir düzene oturtamıyorum ipin ucu kaçıyor.
Bugün ayrıca ev süpürüldü
Bende öyle idim. Sonra baktım çok pisleniyor ve çok yoruyor yardımcı kadın aldım hem maliyetli hem baştan savma yapıyor ee o zaman baştan savma ise onu bende yapıyorum dedim bu sefer çok kirlenmesine vesile olmayım dedim ve üç aylık rutinde bir yıldır devam ediyorum. Gecen sene Mart - haziran - ekim-ve bu sene ocak ve şimdi Nisan arada kaymış bak birazBen bahar temizliğini bahardan bahara yaparımtekrar maşallah sana
İki yılı geçti çoraplar ve çamaşırlar bu şekilde katlı çok rahat çok kullanışlı ama dolapta hala gecemedim tam anlamı ileKızlar ben mariekondo yu eski vefat etmiş bir yazar gibi tahayyül etmiştim, meğer genç iki çocuk annesi bir kadınmış, evinin resimlerine baktım sonra kendi evime baktım baya sadeleştiğimi gördüm ♥
Evden neler neler gitti çok şükür yükümü hafifletiyorm gitgide.
Ben de bugün bütün evi toplayıp süpürdüm bu iş çok kısa sürdüama mutfak benim çok zamanımı alıyo ekmek yoğurt vs herşeyi evde yapmaya çalışınca günümün büyük bir kısmı gidiyor, bir de farkettim ki çalışırken işleri daha düzenli yapıyorm ve ev daha düzenli oluyor, evde bir rehavet çökmüş durumda
![]()
Dolabım koyu kahve.CKbeautyandsheer dolabın ne renkti? Nasıl boyadın? Kaç kat boyada kapandı? Nasıl bir boya tercih ettin? Çok soru sordum.
Benim dolabım da kahverengi gibi. Açık renk
istiyorum.
Sağ taraf tek katCKbeautyandsheer dolabın ne renkti? Nasıl boyadın? Kaç kat boyada kapandı? Nasıl bir boya tercih ettin? Çok soru sordum.
Benim dolabım da kahverengi gibi. Açık renk
istiyorum.
Üç yada netliği 4.katta else edeceksiniz, üzerine vernik sürerseniz ömür boyu aşınma yada sokma olmaz güzel günlerde kullanın.
hiç su koymadım. direkt uygulama yaptım. 3 katta iyice belli edecek kendini ama beni 4 kat tatmin edecek düşüncesindeyim. mat kadife vernik almıştım. onu süreceğim. inşallah muvaffak oluruzÜç yada netliği 4.katta else edeceksiniz, üzerine vernik sürerseniz ömür boyu aşınma yada sokma olmaz güzel günlerde kullanın.
Birde suya kayıp boyıyorsunuz ya renk bellimolsun diye suyu azalton boyayı çoğaltın