• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebekte geliyor tam zamanı kucağımda gezdirirken bile süpürürsün evi o derece kolay :) bu arada son 5 gün kalmış vayy be daha dün gibi herşey :)
eşine dyson mu alacaksın iyi fikir :KK48:

Ay evet, heycan dorukta :anneadayı: Bu arada esimin dogum gunude 2 mayis.
Bakalim bebis ne zaman gelecek. Erkende gelebilir, gecte gelebilir.
BU arada erken dogum tehlikesi gecirdikten sonra esim evi supurmeme izin vermedi.
Bir iki kez supurdugumu fark edince fircayi yedim, o yuzden aslinda dysonu esim bence cok hak ediyor diye dusunuyorum. Ben bi fiyatlara bakiniyim birde evde bir kac hediyeceki vardi onlarida kullanabilirim :KK45:

Ay evet, heycan dorukta :anneadayı: Bu arada esimin dogum gunude 2 mayis.
Bakalim bebis ne zaman gelecek. Erkende gelebilir, gecte gelebilir.
BU arada erken dogum tehlikesi gecirdikten sonra esim evi supurmeme izin vermedi.
Bir iki kez supurdugumu fark edince fircayi yedim, o yuzden aslinda dysonu esim bence cok hak ediyor diye dusunuyorum. Ben bi fiyatlara bakiniyim birde evde bir kac hediyeceki vardi onlarida kullanabilirim :KK45:

O zaman hediyenin kralı olur bu eşya ona :)

Salonda konsolu boşaltıp temizledim. Çaydanlıklarımdan birini kayınvalideme gönderdim :sampiyon: eşim hala piknikte lazım olmaz mı diyor. Hatırlarsan semaver almıştın dedim tabi hiç kullanmayınca unutmuş bi heves bagaja semaver mangal aldı ama hiç sevmez uğraşmayı 😅

Bende denemek istediğim ürünleri bekletiyorum ama almak istediklerimi alıyorum.
Zarürü ihtiyaçları alıyorum aynen bugün pazara gittim çok kalabalık sanki kıtlıktan çıkmış millet fiyatlardan acayip pahalı bir iki parça şey aldım hemen çıktım

Ben de birikimi tl de tutuyorum eşim kalsın para gerekir diye vs altına çeviremedim, çevirmiş olsam şimdi ne güzel altın arttı da arttı bu adam niye beni dinlemiyor
😂😂😂
Yanlış yapmışsın bu zamanda para TL tutulmaz ne yazık ki

Ne güzel bir düzen kurmuşsn, gerçekten ben de bugüne kadar gelen hiç bir ablayı içime sindiremeyen. Benim de öyle bir odam var ütü çamaşır vs.
İnşallah dolabı daha güzel günlerde istediğin gibi kullanmak nasip olur canım 🙏
İnşaallah canım
Benim bak bu üç kat ya daki renkten döndüm ama işte bir kat daha isterdi sanki buz mavisi tutturmak istedim sanki oldu. Ama vernik yok üzerinde ve boyalar görüldüğü üzere attı sanki ama vernik olsa hiç bir şey olmaz. Maşallah sizler daha düzenlisiniz öyle deme 😉

Eklentiler

• 20200427_155418.webp
    20200427_155418.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 71
Benim çalışma saatlerim iş çıkışı çocuğu aşmak vs hiç uygun olmuyo çarşıda takılmak için eşime aş diyorum o da almak istemeyince kalıyo 😂tam altın hesabı açtım altın uçtu, şayet düşerse alırım,düşmezse de zaten ev planımız var peşinat için birikip dursun 🤗
Düşmez ki bekleme canım daha da yükselir ama düşmez sen yınede al kaldı. Bir köşede hesapta

Şöyle ki;

-İstediğim bir yer vardı lokasyon olarak ve denize yakın olsun istiyordum. denize 150 metre bulunca fikrime uydu.
-Fiyat olarak çevredeki arsa fiyatlarıyla neredeyse aynıydı.
-Şu an bir kira getirisine ihtiyaç duymadığımız, ileriki zamanlar için yatırım amaçlı düşündüğümden arsayı tercih ettim.
-üstüne yazlık prefabrik bir ev düşünüyoruz bunun için arsada foseptik, su, elektrik ve bahçe duvarı gibi ekstralar yapılmış durumda. (bu bize oldukça fazla bir avantaj sağladı. 40 metre perde beton bahçe duvarı 15-20 binliraya yapılıyormuş. sordum.)
-krediyle aldık. arsa kredisi yok. ihtiyaç kredisi çekiyorsun. biz arsanın tamamını ödeyecek şekilde kredi çektik. kenardaki birikimimizi bozmadık.

Bu şekilde.
Hayırlı olsun çok iyi yapmışsınız 😊 benimde hayalimde arsa denize çok yakınmış süper.Hangi il,kaç metrekare ne kadara aldınız acaba?Bende çok istiyorum,ama ege bölgesinde böyle denize yakın bir arsam olsa ,kafama göre bir ev kondursam 🤲

Hayırlı olsun çok iyi yapmışsınız 😊 benimde hayalimde arsa denize çok yakınmış süper.Hangi il,kaç metrekare ne kadara aldınız acaba?Bende çok istiyorum,ama ege bölgesinde böyle denize yakın bir arsam olsa ,kafama göre bir ev kondursam 🤲
Çanakkalede - 400 m2 - 150bine aldık.

Allah herkesin kalbine gönlüne göre versin.

selam herkesee . biz bi ev daha taşıdık buraya yazmismiydim acaba 🧐 evimizi aldik 2 ay oldu yaklaşık takip ettim burayı disardan ama yazamadim giriş yapamadım 😑
evde içime sinmeyen cok sey var ama zamanla yapariz diye düşünüyorum 😊

hedeflerimin en büyüğünü gerceklestirdim bu arada
namaza başladım 😍
taşınırken mutfaktan cok fazla eleme yaptim fazlalık çaycı kalmıştı onu da oglum kırdı 🙂
kilo vericem derken artı 2 kilodayım şuan
😄 başkaaa oglumla her gun etkinlik yapmaya çalışıyorum ama cocuk sıkıldı artik yapmak istemiyo hic bisey ..

wc nin kapısı alındı lavabosu mobilyası yapıldı. sadece seramik ve klozet alınacak birde kalorifer boruları duvara gömme yapılacak
banyoda aynı şekilde bir duvar örüldü. seramikleri duşakabini alınacak birde tesisat çekilecek çamaşır ve kurutma için.
exra kurutma alınacak
yatak odası komple ablama gidecek yerleri laminant olacak şuanki tahta ahşap ama çok eskimiş durumda tadilatıda pahalıymış. karyola ve dolap alınacak
girişte komple laminant olacak ve spot alacağım oraya yada güzel bir avize
birde oturduğumuz odaya 2 tane koltuk alacağız onu eşim ödeyecek.

acil olmayan şeylerde var buzdolabı değişecek ama alacağımın fiyatı her yıl yükseliyor baya baya çok yükseliyor hemde.

yani kabaca 30 bine tüm ev elden geçer birikim yapsam 15 bin çeksem 1 yılda öder kapatırım.
Aslında baya ii varmış, bu durumda hepsine para biriktirmek baya zaman alır bölüm bölüm yapılabilir aslında meslek wc+banyo önce sonra giriş +yatak odası en son da kurutma makinesi +buzdolabı😂bi an düşündüm ben olsam ne yaparım diye cevabı yazdım♥️

Selam kızlar süreç uzun kargolar da her türlü çalışıyorlar. Ben de artık daha fazla dayanamayıp istediğim kitapları aldım.
Kızıma şampuan aldım.
Şimdi yine kızım için aktivite kitapları sipariş ettim. Malum çıkamıyoruz bari evde kaliteli zaman geçirelim.
Merhaba belleza kızın kaç yaşında aldığın kitapları paylaşabilir misin, ben de çıkartmalı boyama kitapları aldım bi iki haftada hepsi bitti, bana da fikir olur yeni kitaplar almam lazım ona

Back
X