Aslında baya ii varmış, bu durumda hepsine para biriktirmek baya zaman alır bölüm bölüm yapılabilir aslında meslek wc+banyo önce sonra giriş +yatak odası en son da kurutma makinesi +buzdolabı

bi an düşündüm ben olsam ne yaparım diye cevabı yazdım♥
bende öyle düşünüyordum ama olmuyor evi alalı 3 yıl oldu ilk başta pencereler ve petekler değişti duvar kağıtları söküldü boyası oldu öylece taşındık. 4-5 ay sonra çelik kapı takıldı.
sonra kızımın odasına eşya aldım yerleri parke döşendi.
sonraki yıl salona ve oturduğumuz odaya parke döşendi boyası oldu salona perde bile almamıştım korniş taktık elektrik tesisatı döşendi boya oldu. ve kapılar değişti sadece 3 tanesi.
bu yıl mutfak tadilat oldu ve çok yıprandık. mesela su tesisatı için vanayı kapatmaya çalışmışlar vana bozukmuş sonra orayı tamir ettiler heryer su oldu.
mutfak kapısı yatak odasına takıldı ilk başta yanlış yapmışlar söktük başka usta çağırdık o yaptı. tabi yatak odasının kapısı sökülürken baya zor çıktı taban zarar gördü duvarın bir kısmının üst alçısı düştü tam anlamıyla düzeltilemedi bu sadece küçük 1 işlemdi. şuan sadece banyo ve kızımın odası kaldı eski kapı olarak beyaza boyayacağız. wc kapısı almıştım o takılacak 3 kapıda iptal oldu.
birde mesela parkenin fiyatı eylülün odasında 20 tl m2 geliyorsa diğer yıl 25 tl oldu sanırım sonraki alacağımızın fiyatı 30-40 tl ye ulaşacak.
birde buzdolabımı beğendim fiyatı 6 bin di hatta 5 bindi indirimle bu yıl tam 8.700 tl sonraki yıl 10 bine ulaşacak daha beklerse 12 bin civarı olur ki o dolabın ölçülerine göre dolap yeri bıraktım :)
kurutma içinde 2-3 yıl bekleyemem kışın kurumuyor yazın çalıştığım için balkona seremiyorum evin içinde sürekli çamaşır oluyor.
fiyatların yükselmesini geçtim. her yıl izin alıp ustalarla uğraşmakta zor.
her yıl ürün araştır sipariş et yıllık izin al monte et veya edecek birini bul. ve mutlaka bir işe başlarken çok çok başka işler çıkıyor.
önümüzdeki yıl buzdolabı kurutma seramik duşakabin klozet parke artık ne eksikse siparişlerini vereceğim. geriye ufak detaylar kalıyor onlarında acelesi yok.
Biraz uzunca anlattım ama içimi dökmüş oldum bende :)