• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnşaallah canım
Benim bak bu üç kat ya daki renkten döndüm ama işte bir kat daha isterdi sanki buz mavisi tutturmak istedim sanki oldu. Ama vernik yok üzerinde ve boyalar görüldüğü üzere attı sanki ama vernik olsa hiç bir şey olmaz. Maşallah sizler daha düzenlisiniz öyle deme 😉
Çok orjinal görünüyo burdan ellerine sağlık canımm, ben şimdilik tl de kalacağım ya bu fiyattan alırsam zarar etme ihtimali var bu beni üzer😂😂şuan kar etmiyo ama zarar da etmiyo yatıyo öyle 😂😂

selam herkesee . biz bi ev daha taşıdık buraya yazmismiydim acaba 🧐 evimizi aldik 2 ay oldu yaklaşık takip ettim burayı disardan ama yazamadim giriş yapamadım 😑
evde içime sinmeyen cok sey var ama zamanla yapariz diye düşünüyorum 😊
Ooo kimler gelmiş ♥️♥️merak ettim seni neredeydin canım herşey yolunda mı iyi msn, evden bahsetmiştn güle güle ağız tadıyla oturun, zamanla içine sinmeyen şeyler de hallolur canım inşallah

Mikan Mikan canım bugün nasılsın, aklım sende kaldı, bir günümüz bir diğerini tutmuyor sürekli evde olmamızın da çok etkisi var ben de bazen kendimi en dipte hissediyorum bazen de ortalık güllük gülistanlık 🌾
İyi ol, iyi olalım ♥️

Ooo kimler gelmiş ♥♥merak ettim seni neredeydin canım herşey yolunda mı iyi msn, evden bahsetmiştn güle güle ağız tadıyla oturun, zamanla içine sinmeyen şeyler de hallolur canım inşallah
😍😍 iyim cok şükür canım ben sizi Hep okudum ama yazamadim malasef her şey yolunda yani herseyi akisana bıraktım herkes gibi 😊

😍😍 iyim cok şükür canım ben sizi Hep okudum ama yazamadim malasef her şey yolunda yani herseyi akisana bıraktım herkes gibi 😊
Sevindim canım bu arada ben de namaza başladım şükür ♥️inşaallah devamlı olur ya çok istiyorum Allah kısmet etsin 🙏

Çok güzelmiş güle güle kullananın 😊

Güle güle kullan. Hayırlı olsun.
Merhaba belleza kızın kaç yaşında aldığın kitapları paylaşabilir misin, ben de çıkartmalı boyama kitapları aldım bi iki haftada hepsi bitti, bana da fikir olur yeni kitaplar almam lazım ona

Ben robotik kodlamayla ilgili okulöncesi kitaplar aldım. Tavsiye ederim. Dikkat Atölyesi Yayınlarının. Birde Hikayeli kodlamasını aldım.

Hidden pictures kitapları da hoşuma gitti. Elimizde başka kitaplar var. Onları bitirelim, diğerlerine sonra bakacağım.

Adeda nin setini (2, 6 ve 11 yaşını) almıştım ancak Çok da ilgisini çekmedi 6 yaşındaki oğlumun. Oysa çok heveslenmiştim. O, arabalarına otopark yaptı parçalarıyla. :KK45:Maşaallah, bu ara okumayı öğrendi. Onunla ilgili pekiştirme çalışmaları yapıyorum ara ara.

3.5 yaşındaki oğluma Z2 Smart aldım. Düzenli oturup yaptırdığım oldu, yaptıramadığım oldu. Ramazan geçince tekrardan düzene gireriz diye düşünüyorum.

Daha önceden Zambak yayınlarının ADES seti vardı. O da güzel bir set. Cevap tablası arabalı olunca dikkat çekici oldu.
Ayrıca kutu oyunlarımız var. Dedektif plus ın , Kızma Bilader in mantığını anlamaya başladılar küçükler. Öyle olunca olunca daha etkili ve eğlenceli oynamaya başladılar yavaş yavaş. Tabii bunda ablanın da etkisi büyük.
AYBEN yayınlarının Az Lakırdı Bol İletişim kartlarını da sevdi oğlum. ( Ayrıca reversi, surakarta, sumo oyunları var. Mangala, satranç klasikler zaten.)
Aklıma geldikçe yazarım. Şimdilik bunlar.

Çok orjinal görünüyo burdan ellerine sağlık canımm, ben şimdilik tl de kalacağım ya bu fiyattan alırsam zarar etme ihtimali var bu beni üzer😂😂şuan kar etmiyo ama zarar da etmiyo yatıyo öyle 😂😂
Asıl TL de kaldığın her gün için zarar ediyorsun 😉😶
Şöyle şöyleyim o zaman ne kadar elindeki para riski azalt hepsini yatırma hemde TL güvencen yine kalmış olur
Ben öyle yapıyorum nakite evet 1000tl yakın bırakıyorum acil ihtiyacım olursa diye kalanı hoop yaptırıyorum. Çok şükür hiç aldığım tutarın altından bozdurmadım
Ne yazıkkı yatırım yaparken azıcık risk almak gerekiyor ve harcamadan yatırım yapmak gerekiyor biz harcayıp kalanı ile yatırım yapmaya çalışıyoruz bu çok yanlış
Üzülecek bir durum yok Allah can sağlığı versin çok şükür kumar değil ama TL hiç bir zaman uzun vadede kazanç sağlamaz aksine paran enflasyon ve kur karşısında akar gider

Çanakkalede - 400 m2 - 150bine aldık.

Allah herkesin kalbine gönlüne göre versin.
Hayırlı olsun..

hedeflerimin en büyüğünü gerceklestirdim bu arada
namaza başladım 😍
taşınırken mutfaktan cok fazla eleme yaptim fazlalık çaycı kalmıştı onu da oglum kırdı 🙂
kilo vericem derken artı 2 kilodayım şuan
😄 başkaaa oglumla her gun etkinlik yapmaya çalışıyorum ama cocuk sıkıldı artik yapmak istemiyo hic bisey ..
Nerelerdesin? Merak ettik. Hatta etiketlemiştim seni sesin çıkmıyor diye.. Yeni eviniz hayırlı olsun. Namaza başlaman süper Allah kabul etsin darısı başıma :)

Merhaba belleza kızın kaç yaşında aldığın kitapları paylaşabilir misin, ben de çıkartmalı boyama kitapları aldım bi iki haftada hepsi bitti, bana da fikir olur yeni kitaplar almam lazım ona
Kızım 3,5 yaşında canım. Aldığım kitapların görsellerini paylaşırım.

Sevindim canım bu arada ben de namaza başladım şükür ♥inşaallah devamlı olur ya çok istiyorum Allah kısmet etsin 🙏
Hayırlı olsun çok iyi valla darısı başıma inşallah..

Mucit Panda’dan aldım canım. Benim kızım 3,5 yaşında. Sen de çocuğunun yaşına göre bir şeyler bakabilirsin. Bazı ürünlerde güzel indirimler var. Üstelik teslimat çok hızlı. Pazar günü sipariş verdim, Salı günü elimde oldular..

Eklentiler

• A8C02A85-6030-4319-853D-A88C90226B65.webp
    A8C02A85-6030-4319-853D-A88C90226B65.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 37
  • 09B9062D-BD5A-4F4C-8277-6BFA5D52EF11.webp
    09B9062D-BD5A-4F4C-8277-6BFA5D52EF11.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 33
  • 61917387-1700-4F19-9D77-2D3829B49D5B.webp
    61917387-1700-4F19-9D77-2D3829B49D5B.webp
    29 KB · Görüntüleme: 31
Aslında baya ii varmış, bu durumda hepsine para biriktirmek baya zaman alır bölüm bölüm yapılabilir aslında meslek wc+banyo önce sonra giriş +yatak odası en son da kurutma makinesi +buzdolabı😂bi an düşündüm ben olsam ne yaparım diye cevabı yazdım♥

bende öyle düşünüyordum ama olmuyor evi alalı 3 yıl oldu ilk başta pencereler ve petekler değişti duvar kağıtları söküldü boyası oldu öylece taşındık. 4-5 ay sonra çelik kapı takıldı.
sonra kızımın odasına eşya aldım yerleri parke döşendi.
sonraki yıl salona ve oturduğumuz odaya parke döşendi boyası oldu salona perde bile almamıştım korniş taktık elektrik tesisatı döşendi boya oldu. ve kapılar değişti sadece 3 tanesi.
bu yıl mutfak tadilat oldu ve çok yıprandık. mesela su tesisatı için vanayı kapatmaya çalışmışlar vana bozukmuş sonra orayı tamir ettiler heryer su oldu.
mutfak kapısı yatak odasına takıldı ilk başta yanlış yapmışlar söktük başka usta çağırdık o yaptı. tabi yatak odasının kapısı sökülürken baya zor çıktı taban zarar gördü duvarın bir kısmının üst alçısı düştü tam anlamıyla düzeltilemedi bu sadece küçük 1 işlemdi. şuan sadece banyo ve kızımın odası kaldı eski kapı olarak beyaza boyayacağız. wc kapısı almıştım o takılacak 3 kapıda iptal oldu.

birde mesela parkenin fiyatı eylülün odasında 20 tl m2 geliyorsa diğer yıl 25 tl oldu sanırım sonraki alacağımızın fiyatı 30-40 tl ye ulaşacak.
birde buzdolabımı beğendim fiyatı 6 bin di hatta 5 bindi indirimle bu yıl tam 8.700 tl sonraki yıl 10 bine ulaşacak daha beklerse 12 bin civarı olur ki o dolabın ölçülerine göre dolap yeri bıraktım :)
kurutma içinde 2-3 yıl bekleyemem kışın kurumuyor yazın çalıştığım için balkona seremiyorum evin içinde sürekli çamaşır oluyor.

fiyatların yükselmesini geçtim. her yıl izin alıp ustalarla uğraşmakta zor.
her yıl ürün araştır sipariş et yıllık izin al monte et veya edecek birini bul. ve mutlaka bir işe başlarken çok çok başka işler çıkıyor.

önümüzdeki yıl buzdolabı kurutma seramik duşakabin klozet parke artık ne eksikse siparişlerini vereceğim. geriye ufak detaylar kalıyor onlarında acelesi yok.

Biraz uzunca anlattım ama içimi dökmüş oldum bende :)

selam herkesee . biz bi ev daha taşıdık buraya yazmismiydim acaba 🧐 evimizi aldik 2 ay oldu yaklaşık takip ettim burayı disardan ama yazamadim giriş yapamadım 😑
evde içime sinmeyen cok sey var ama zamanla yapariz diye düşünüyorum 😊

Ooo hoşgeldin merak ettik seni ve Psidan Psidan da yazmadı son zamanlarda onuda merak ediyorum.
Ev tadilat istiyorsa zamanla oluyor canım biraz zor oluyor ama bitince tam kendi zevkine göre yaptırmış oluyorsun.

Mucit Panda’dan aldım canım. Benim kızım 3,5 yaşında. Sen de çocuğunun yaşına göre bir şeyler bakabilirsin. Bazı ürünlerde güzel indirimler var. Üstelik teslimat çok hızlı. Pazar günü sipariş verdim, Salı günü elimde oldular..

Eylülde oyuncak istedi beğendiğini aldık.
önümüzdeki ayda kitap alacağım bunlardan sipariş ederim birazda hikaye alırım. birde kendime bakım ürünleri alacağım elimdekiler bitiyor.

Mikan Mikan canım bugün nasılsın, aklım sende kaldı, bir günümüz bir diğerini tutmuyor sürekli evde olmamızın da çok etkisi var ben de bazen kendimi en dipte hissediyorum bazen de ortalık güllük gülistanlık 🌾
İyi ol, iyi olalım ♥
🥰 yaa çok teşekkür ederim, bu hafta daha iyiyim. İzlediğim ve okuduğum şeyler beni etkiliyor ama kafam baya dağıldı çok daha iyiyim çok şükür 🤗 🌻

Ben de oğlumun oyuncaklarını gözden geçirdim ve çoğunun bebeklikten kalma oyuncaklar olduğunu farkettim, oyuncak ve hikaye kitabı siparişi verdim.

Dikkat güçlendirme setinin 3 yaş olanını bitirdik. 4 yaşı alacağım, oğlum çok seviyor onları hadi ders yapalım diyor.

Salonda Gümüşlükleri ve tv ünitesini boşaltıp temizledim. Küçük oğlum tv giriş kablosunu bozduğu için tv yi salona taşıdık. Oturma odası oyun odasına dönüştü. Oğlum daha az çizgifilm izliyor böylelikle iyi oldu. Biz de durumlar böyle :)

Ben de oğlumun oyuncaklarını gözden geçirdim ve çoğunun bebeklikten kalma oyuncaklar olduğunu farkettim, oyuncak ve hikaye kitabı siparişi verdim.

Dikkat güçlendirme setinin 3 yaş olanını bitirdik. 4 yaşı alacağım, oğlum çok seviyor onları hadi ders yapalım diyor.

Salonda Gümüşlükleri ve tv ünitesini boşaltıp temizledim. Küçük oğlum tv giriş kablosunu bozduğu için tv yi salona taşıdık. Oturma odası oyun odasına dönüştü. Oğlum daha az çizgifilm izliyor böylelikle iyi oldu. Biz de durumlar böyle :)
Canım benim Instagram hesabım yok çocuklarda aynı yaştaydı etkinlik görsellerini paylaşsan olur mu acaba 🙂

Back
X