• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı hedefleri
  1. bir hobi edinmek istiyorum ama acelesi yok tabi vaktim, bütçem müsait olursa.
  2. duruma göre 2 veya 3 gr altın alınacak
  3. bakım rutinlerine daha özen göstermek artık yaş 30 çizgiler vs yaşlandık.
  4. ihtiyaç dışı alışveriş yapmama devrini başlatıyorum.
  5. iş yerine daha fazla odaklanmak
  6. detaylı temizlik yapmak.
  7. kızımın odasını boyamak düzenlemek.

Mayıs ayı hedefleri
  1. bir hobi edinmek istiyorum ama acelesi yok tabi vaktim, bütçem müsait olursa.
  2. duruma göre 2 veya 3 gr altın alınacak
  3. bakım rutinlerine daha özen göstermek artık yaş 30 çizgiler vs yaşlandık.
  4. ihtiyaç dışı alışveriş yapmama devrini başlatıyorum.
  5. iş yerine daha fazla odaklanmak
  6. detaylı temizlik yapmak.
  7. kızımın odasını boyamak düzenlemek.
Senin bu planlı yönünü çok beğeniyorum ya bende plan yapınca çok güzel ilerliyorum ama planlarımı aksattım son zamanlarda, bakım rutinim ve kullandığın ürünleri paylaşır msn, umarım tüm planlarına uygun bir ay olur 🙏

Günaydın kizlar
Dün hep mutfaktaydim bebekle olunca bi de tüm gün orda gecti. Neyse bugune yemekler hazir sadece kizimla ilgilenicem.
Ramazan diye eşime çeşit yapayim diyorum normalde cesit çeşit yapmam.
Mutfakta bi dolap daha duzenledim iyi oldu tertemiz.
Normalde benim ev dagilmazdi bebekten önce ama simdi her oda dagiliyor. Ya evdeyim diye dagiliyor ya da yardimci gelmiyor diye anlamadim valla. Her gun toplamaya da musait olamıyorum. Yuvarlanip gidiyoruz. 🤗
Herkese musmutlu bir gün olsun. 🥰
Bende ev işlerine yetişebildiğim kadar yapıyorum ama artık önceliğim kendi keyfime bakmak😂ve tabiki oğlum♥️gerisi hallolur ya bir şekilde

Punch diye bir kumaş işleme tekniği var görünüşte pratik birşeye benziyor çok keyifli olabilir
birde boyamayla ilgili bir şey var ama baya maliyetli gibi :)

şu aralar filmlerden sıkıldım. kitap okumak içinde sessiz sakin ortam olmuyor
gezemiyoruz da :)
hobilere sardım :KK69:
Ben de ilk fırsatta bir ney alacağım 🤗üfleyemezsem de bağlama ya geçeceğim 😂bir enstrüman çalmayı öğrenmek uzun vadeli hedefim

Asıl TL de kaldığın her gün için zarar ediyorsun 😉😶
Şöyle şöyleyim o zaman ne kadar elindeki para riski azalt hepsini yatırma hemde TL güvencen yine kalmış olur
Ben öyle yapıyorum nakite evet 1000tl yakın bırakıyorum acil ihtiyacım olursa diye kalanı hoop yaptırıyorum. Çok şükür hiç aldığım tutarın altından bozdurmadım
Ne yazıkkı yatırım yaparken azıcık risk almak gerekiyor ve harcamadan yatırım yapmak gerekiyor biz harcayıp kalanı ile yatırım yapmaya çalışıyoruz bu çok yanlış
Üzülecek bir durum yok Allah can sağlığı versin çok şükür kumar değil ama TL hiç bir zaman uzun vadede kazanç sağlamaz aksine paran enflasyon ve kur karşısında akar gider
Risk almak ile ilgili kurduğun cümle... Tam da bu aslında😂risk almıyorm galiba. Bir de kısa vadede zarar etmekten korkuyorum çünkü ilk fırsatta ev bakacağız bulursak zararla bozmak da istemiyorum

Senin bu planlı yönünü çok beğeniyorum ya bende plan yapınca çok güzel ilerliyorum ama planlarımı aksattım son zamanlarda, bakım rutinim ve kullandığın ürünleri paylaşır msn, umarım tüm planlarına uygun bir ay olur 🙏

Plansız olunca ışık görmüş tavşan gibi kalıyorum öyle :) hiç iş de yapasım gelmiyo
böyle hem hatırlıyorum yapacaklarımı.
bakım rutinlerimi paylaşırım tabi

Güle güle kullan. Hayırlı olsun.

Ben robotik kodlamayla ilgili okulöncesi kitaplar aldım. Tavsiye ederim. Dikkat Atölyesi Yayınlarının. Birde Hikayeli kodlamasını aldım.

Hidden pictures kitapları da hoşuma gitti. Elimizde başka kitaplar var. Onları bitirelim, diğerlerine sonra bakacağım.

Adeda nin setini (2, 6 ve 11 yaşını) almıştım ancak Çok da ilgisini çekmedi 6 yaşındaki oğlumun. Oysa çok heveslenmiştim. O, arabalarına otopark yaptı parçalarıyla. :KK45:Maşaallah, bu ara okumayı öğrendi. Onunla ilgili pekiştirme çalışmaları yapıyorum ara ara.

3.5 yaşındaki oğluma Z2 Smart aldım. Düzenli oturup yaptırdığım oldu, yaptıramadığım oldu. Ramazan geçince tekrardan düzene gireriz diye düşünüyorum.

Daha önceden Zambak yayınlarının ADES seti vardı. O da güzel bir set. Cevap tablası arabalı olunca dikkat çekici oldu.
Ayrıca kutu oyunlarımız var. Dedektif plus ın , Kızma Bilader in mantığını anlamaya başladılar küçükler. Öyle olunca olunca daha etkili ve eğlenceli oynamaya başladılar yavaş yavaş. Tabii bunda ablanın da etkisi büyük.
AYBEN yayınlarının Az Lakırdı Bol İletişim kartlarını da sevdi oğlum. ( Ayrıca reversi, surakarta, sumo oyunları var. Mangala, satranç klasikler zaten.)
Aklıma geldikçe yazarım. Şimdilik bunlar.
Bende bir kaç eğitici kitap zeka seti vs sipariş ettim bir süre için etkinlik olur bize teşekkür ederim

Plansız olunca ışık görmüş tavşan gibi kalıyorum öyle :) hiç iş de yapasım gelmiyo
böyle hem hatırlıyorum yapacaklarımı.
bakım rutinlerimi paylaşırım tabi
Evet şuan o tavşan benim 😂oturmuş ışığı bekliyorum 😂

günlük 5 planını yap mutlaka :)
Hemen yapıyorum, içinde bulunduğumuz güzel günler vesilesi ile farklı bir plan🤗
Hergün bir cüz okumak
Namazları aksatmamak
Yemek yapmak
Hergün evi düzenlemek yorulmadan acil işleri yapmak,
Hergün 25 dakika leslie yapmak

Hemen yapıyorum, içinde bulunduğumuz güzel günler vesilesi ile farklı bir plan🤗
Hergün bir cüz okumak
Namazları aksatmamak
Yemek yapmak
Hergün evi düzenlemek yorulmadan acil işleri yapmak,
Hergün 25 dakika leslie yapmak
Oğlumda düzenli etkinlik yapıyoruz zaten bol bol evdeyim onu eklemedim bu sebeple

bende bu ay planlarımı uygulama da iyi sayılırım
sabah uyanır uyanmaz yüzümü temizliyorum tonik yapiyorum yatmadan önce yapmaya üşenirdim ama artık yatsı namazını kılmadan yapiyorum 😊 gül suyu aldim tonik olarak onu kullanıyorum sivilce yok ama bi kac tane çıktığı zaman uzun süre izi kaliyo onlar icin sudocrem almayı düşünüyorum

Hoşgeldiniz :)
Mutfak 1 kerede sadeleşmiyor o an herşey lazımmış gibi geliyor.
Vaktiniz varsa bölüm bölüm düzenleyin.
mesela sadece bardakları masanın üzerine çıkartın ne kadar çok göreceksiniz bu duygu size azalmanız gerektiğini hissettirecek ve her elemede daha azalacaksınız :)

Aslinda bence tek tek baktigimda cok degiller
Mesela bardaklar aksama yetmiyor fincanlardan su icmeye falan başlıyoruz.
Gecen bi gun ogleden sonra cay demledik. Sabah da icilmisti tabi. Aksam bi daha demledik. Aksama cay bardagi yetmedi.

Kasem 6 tane. Sutlac yapsam corba icmeye kalmiyor.

😣 ama mutfak bana acayip dolu geliyor
Duzen konusunda mi sorun yasiyorum acaba?

bende hep evde olduğum icin surekli bi etkinlik halindeydik saldım artik cocugu kitaplara bakıyorum nerdeyse bütün kitapları almisim okuma kitaplarını etkinlik okula gitmediği icin epey bütçe ayirdim
. en son el işi kağıtları oynar göz felan aldim onlarla bisiler yapıyoruz ben çiziyorum o kesiyo

Aslinda bence tek tek baktigimda cok degiller
Mesela bardaklar aksama yetmiyor fincanlardan su icmeye falan başlıyoruz.
Gecen bi gun ogleden sonra cay demledik. Sabah da icilmisti tabi. Aksam bi daha demledik. Aksama cay bardagi yetmedi.

Kasem 6 tane. Sutlac yapsam corba icmeye kalmiyor.

😣 ama mutfak bana acayip dolu geliyor
Duzen konusunda mi sorun yasiyorum acaba?

Dolaplarım çok dolu demiştiniz fazla olan nedir sizce ?

Back
X