Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onceden haftalık yemek listesi yapiyordum eksikleri öyle aliyordukGida urunu cok var.
Bu konuda minimallesmek icin ne onerirsiniz?
Her seyi kucuk boy mu almaliyiz?
Tekduze beslenmeyi de hic sevmiyorum
Her seyin kucuk boyu da olmuyor.
Tek başına yeterli oluyormu acabaSlm kızlar,
Size bir soru: aranızda brita su arıtıcı sürahi kullanan Var mı?
Aldık henüz gelmedi. Bayadır aklımdaydı ama arıtıcı taktırmak mı bu mu diye baya düşündük. En son Almanya’da yaşayıp kullanan arkadaşlar da önerince almış bulunduk. Damacana su almak istemiyorum artık. Umarım memnun kalırız. Kullanan varsa bilgi almak isterim![]()
Arkadaş her şeyi onunla yaptığını söyledim, yemeği,çayı. Kettle ın içini gösterdi sıfır kireç.Tek başına yeterli oluyormu acaba![]()
Çok şükür iyi olmaya çalışıyorum bende ara verdim uzunca bir sure anka gittikten sonra bir suredir yeniden geldim gelmeye çalışıyorum hala :)Hoşgeldin iyiyiz çok şükür sen nasılsın :)
Ankayla her gün konuşuyoruz ama buraya gelme konusunu açmıyorum artık. kendi istediğinde mutlaka gelecektir :)
Harika olmuş. Ben de yarın haftalik ve aylık plan yapıp sizinle paylaşayım çok özendimMayıs ayı hedefleri
- bir hobi edinmek istiyorum ama acelesi yok tabi vaktim, bütçem müsait olursa.
- duruma göre 2 veya 3 gr altın alınacak
- bakım rutinlerine daha özen göstermek artık yaş 30 çizgiler vs yaşlandık.
- ihtiyaç dışı alışveriş yapmama devrini başlatıyorum.
- iş yerine daha fazla odaklanmak
- detaylı temizlik yapmak.
- kızımın odasını boyamak düzenlemek.
İyi akşamlar herkese devamlı okuyorum ama şimdi brita sürahi yazınızı görünce yazmak istedim diğer bir ekonomi topiğinde özrengin hanım bu brita sürahinin filtresini kaynatıyormuş ve tekrar kullanıyormuş bende almayı düşündüğüm için dikkatimi çekmişti yazısına bir bakmak isterseniz diye söylemek istedimArkadaş her şeyi onunla yaptığını söyledim, yemeği,çayı. Kettle ın içini gösterdi sıfır kireç.
Ama tabi şöyle; sürekli arıtıp şişelere dolduruyorlar. Hatta boş damacana varsa onu doldurun dediler. Bataryası bir ay gidiyor. Arttığı su miktarı ne olursa olsun 1 ay. Yani sürahiyi hiç boş bırakmayıp arıtıp suyu başka şişelere aktarmak gerek.
Bu arada kavsi kuzaf teşekkür ederim yazdığınız setlere baktım elimizdeki kitaplar bitince bir kaç önerinizi alacagım.Güle güle kullan. Hayırlı olsun.
Ben robotik kodlamayla ilgili okulöncesi kitaplar aldım. Tavsiye ederim. Dikkat Atölyesi Yayınlarının. Birde Hikayeli kodlamasını aldım.
Hidden pictures kitapları da hoşuma gitti. Elimizde başka kitaplar var. Onları bitirelim, diğerlerine sonra bakacağım.
Adeda nin setini (2, 6 ve 11 yaşını) almıştım ancak Çok da ilgisini çekmedi 6 yaşındaki oğlumun. Oysa çok heveslenmiştim. O, arabalarına otopark yaptı parçalarıyla.Maşaallah, bu ara okumayı öğrendi. Onunla ilgili pekiştirme çalışmaları yapıyorum ara ara.
3.5 yaşındaki oğluma Z2 Smart aldım. Düzenli oturup yaptırdığım oldu, yaptıramadığım oldu. Ramazan geçince tekrardan düzene gireriz diye düşünüyorum.
Daha önceden Zambak yayınlarının ADES seti vardı. O da güzel bir set. Cevap tablası arabalı olunca dikkat çekici oldu.
Ayrıca kutu oyunlarımız var. Dedektif plus ın , Kızma Bilader in mantığını anlamaya başladılar küçükler. Öyle olunca olunca daha etkili ve eğlenceli oynamaya başladılar yavaş yavaş. Tabii bunda ablanın da etkisi büyük.
AYBEN yayınlarının Az Lakırdı Bol İletişim kartlarını da sevdi oğlum. ( Ayrıca reversi, surakarta, sumo oyunları var. Mangala, satranç klasikler zaten.)
Aklıma geldikçe yazarım. Şimdilik bunlar.
Ben teşekkür ederim öğretmenim. Dediğiniz gibi "Bilgi paylaşıldıkça çoğalır."Bu arada kavsi kuzaf teşekkür ederim yazdığınız setlere baktım elimizdeki kitaplar bitince bir kaç önerinizi alacagım.
AAa nasıl nerede bulabilirim yazıyı, öyle bi şey varsa çok karlı olurİyi akşamlar herkese devamlı okuyorum ama şimdi brita sürahi yazınızı görünce yazmak istedim diğer bir ekonomi topiğinde özrengin hanım bu brita sürahinin filtresini kaynatıyormuş ve tekrar kullanıyormuş bende almayı düşündüğüm için dikkatimi çekmişti yazısına bir bakmak isterseniz diye söylemek istedim![]()
Ev fiyatları da aynı kalmıyor ama.Risk almak ile ilgili kurduğun cümle... Tam da bu aslındarisk almıyorm galiba. Bir de kısa vadede zarar etmekten korkuyorum çünkü ilk fırsatta ev bakacağız bulursak zararla bozmak da istemiyorum
Kesinlikle tavsiye ederim sudokremi birde şu wlap kozmetik var ama denemedim onubende bu ay planlarımı uygulama da iyi sayılırım
sabah uyanır uyanmaz yüzümü temizliyorum tonik yapiyorum yatmadan önce yapmaya üşenirdim ama artık yatsı namazını kılmadan yapiyorumgül suyu aldim tonik olarak onu kullanıyorum sivilce yok ama bi kac tane çıktığı zaman uzun süre izi kaliyo onlar icin sudocrem almayı düşünüyorum
Üç yıldır kullanıyorum yerim yok artıcı için o yüzden aldım 45/50günde filtre değiştiriyorum hatta bitti şu süreçte alamadım ama içindekini kullanmaya devam ediyorum. Netten getiriyorum ben memnunum iyiki alışım annemede küçük boy aldım kendime büyük boySlm kızlar,
Size bir soru: aranızda brita su arıtıcı sürahi kullanan Var mı?
Aldık henüz gelmedi. Bayadır aklımdaydı ama arıtıcı taktırmak mı bu mu diye baya düşündük. En son Almanya’da yaşayıp kullanan arkadaşlar da önerince almış bulunduk. Damacana su almak istemiyorum artık. Umarım memnun kalırız. Kullanan varsa bilgi almak isterim![]()
Öyle değil filtresi ne kadar çok kullanılırsa o kadar geç değişmiyorsun canım ben 45 günde annem tek kişi tüketim az 60gündd değiştiriyor zaten ısıtıcısıdali kireç ten çok net takip ediyorsun bu olayı illa 30gün diye düşünme sen kendi olayını takip et ben öyle yapıyorumArkadaş her şeyi onunla yaptığını söyledim, yemeği,çayı. Kettle ın içini gösterdi sıfır kireç.
Ama tabi şöyle; sürekli arıtıp şişelere dolduruyorlar. Hatta boş damacana varsa onu doldurun dediler. Bataryası bir ay gidiyor. Arttığı su miktarı ne olursa olsun 1 ay. Yani sürahiyi hiç boş bırakmayıp arıtıp suyu başka şişelere aktarmak gerek.
Harika olmuş. Ben de yarın haftalik ve aylık plan yapıp sizinle paylaşayım çok özendim![]()
Arkadaş her şeyi onunla yaptığını söyledim, yemeği,çayı. Kettle ın içini gösterdi sıfır kireç.