• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güle güle kullanın :)
Çayı nasıl oluyor denedin mi hiç.
alışveriş listeme ekliyorum :)
dün marketten su al taşı iyice karar verdim britaya.
İlk çayda denedik , gayet güzeldi, artık çaycımın kireç tutmayacağını bilmek çok mutluluk verici 😅 ben de damacanayı temizle sil yapmaktan sıkılmıştım bi de mutfaktaki görüntüsü hoşuma gitmiyordu 🙈

Mayıs’ın her günü güzel 😊 boğa Burcu olacak, en sağlam burçlardan bence 🤩

Not: Mayıs doğumluyum ama boğa değilim 😅

Cok dogru bir tespit. Esimde boga burcu ve bana inanilmaz faydasi var. Kardesime yaptiklarini anlatinca sok oluyor :halay:Insallah bir eve iki boga erkegi fazla olmaz:rolleyes:

Allah kolaylık versin canım
Yazmıyorsun özledik
ya gerçekten bende özledim, buraya yazmak, yazılanları okumak bile beni bayaa motive ediyordu, şu ara her şeyden eksik kaldım :KK48: tek artım alışveriş yapmadığım için dolabımdakileri eskitmek/eksiltmek ve yer açmak oldu, bu yazı da böyle geçirirsem oo baya ferahlıcam, sonra full elbise giymem lazım ama onlar nasıl eskir bilmiyorum :)

Aynen Benim eşim de boğa 🤩 yok yok inatları biraz problem olabilir o kadar 😂

Bu inatcilik konusunda yeni tanistigimizda uyarmisti ama ben henuz rastlamadim.
Bende kovayim, ozgurlugume gezmeme tozmama karismadigi surece herseyi sallarim.
Karsilikli inat edecek yerlerim agriyo diyebiliriz :confused:
Ama annesine ve babasina karsi inatciligini gordum. Gercekten cok enteresan :KK53:
Sadece saglikli beslenme konusunda inatci. Bu konuda cok magdurum.
Eve resmen ivir zivir alamiyorum nerdeyse. Hamile hamile cips istedim, almadi resmen ya :cry:

Back
X