• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu inatcilik konusunda yeni tanistigimizda uyarmisti ama ben henuz rastlamadim.
Bende kovayim, ozgurlugume gezmeme tozmama karismadigi surece herseyi sallarim.
Karsilikli inat edecek yerlerim agriyo diyebiliriz :confused:
Ama annesine ve babasina karsi inatciligini gordum. Gercekten cok enteresan :KK53:
Sadece saglikli beslenme konusunda inatci. Bu konuda cok magdurum.
Eve resmen ivir zivir alamiyorum nerdeyse. Hamile hamile cips istedim, almadi resmen ya :cry:
Ben de ikizlerin Allah tan çok inatçı değilim de çok çatışmıyoruz. Benim kararsızlığım onun kararlılığı ile iyi bütünleşiyor. Benim eşim de aynı hamilesin deyip almasını beklerken sağlıksız deyip almadığı şeyler olmuştu 😅

Ben de ikizlerin Allah tan çok inatçı değilim de çok çatışmıyoruz. Benim kararsızlığım onun kararlılığı ile iyi bütünleşiyor. Benim eşim de aynı hamilesin deyip almasını beklerken sağlıksız deyip almadığı şeyler olmuştu 😅
İkizler ve boğa çok zıt olsada biri dingin diğeri eğlenceli iyi vakit geçirirler. Keyifli burçtur ikizler :)

Daha once bilseydim o zamanki kadar zoruma gitmezdi :cry:

bende ikizlerim, burçdaşmışız, boğalarda ayrı bi gurme oluyolar benim boğa denince aklıma gelende bu :)

Back
X